Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

5 Beste Fotobewerking Apps voor Windows

Beste Fotobewerking Apps voor Windows

Als je naar de foto’s van je favoriete celeb kijkt, is je eerste uitdrukking “WOW”! Ooit afgevraagd hoe ze er altijd zo foutloos uitzien? Nou, dat doen ze eigenlijk niet. Photoshop heeft ertoe geleid dat sommige dingen er perfect uitzien, of het nu je foto is of een ander deel van je werk.

Maar eigenlijk is Photoshop een professionele keuze, omdat het abonnement niet eenvoudig door gewone mensen kan worden geboden. Dus als u op zoek bent naar een aantal gratis tools voor fotobewerking, of als u er gewoon perfect wilt uitzien op al uw foto’s zonder ook maar een cent uit te geven, dan zijn hier enkele keuzes voor u.Foto bewerk programma Windows.

De beste fotobewerking apps voor Windows

Met een eenvoudige interface en open source-alternatieven voor Photoshop kunnen de volgende gereedschappen degene zijn die u alleen nodig hebt voor uw fotocorrecties.

#1 GIMP

GIMP staat voor GNU Image Manipulation Program. Het is een van de opensource-bewerkingshulpmiddelen die goed genoeg is om te worden gebruikt als een programma van professionele kwaliteit.Windows foto bewerken

Deze tool heeft dezelfde toolset als van Photoshop. Hoewel de interface verschilt in vergelijking met Photoshop, geeft deze het uiterlijk en gevoel van Adobe. De gereedschappen die regelmatig worden gebruikt, zijn gemakkelijk te bereiken, zoals tekengereedschappen, klonen, kleurcorrecties, verbeteringen enz. Zelfs als u zonder uitzonderingen werkt, kunt u met alle bestandsindelingen werken.Fotobewerkingsprogramma Windows

Al met al kunnen we zeggen dat deze tool uitermate geschikt is als u niet wilt uitgeven aan de bewerkingshulpprogramma en een alternatief voor Photoshop wilt kiezen. Sommige specificaties van deze tool zijn:

Ondersteunde platformen: naast Windows worden ook Mac OS X, Linux, BSD, Unix en SkyOS ondersteund

Bestandsindelingen: RAW-indelingen, BMP, GIF, JPEG, PNG, TIFF, PSD, enz.

#2 Paint.NET

Als u een normale Windows-gebruiker bent en met Paint hebt gewerkt, bent u wellicht bekend met Paint.NET. Dit is slechts een geavanceerde versie van Windows Paint en overleeft de meeste functies van standaard Windows Paint. Hoewel het hulpmiddel minder effectief is dan zowel Photoshop als GIMP, biedt het u voldoende functies die u nodig zou hebben voor het bewerken van afbeeldingen. U kunt zelfs plug-ins installeren om de functionaliteit van deze toolkit uit te breiden.

Het enige nadeel van deze applicatie is dat deze alleen voor Windows 7 of de latere versies ervan ondersteunt.

#3 Krita

Deze tool heeft veel populariteit gewonnen als een van de beste fotobewerkingssoftware op basis van open-sourceplatformen zoals Windows, Unix en Linux. Het is geïntegreerd met KOffice suite en natuurlijk goed genoeg voor al uw beeldbewerkingsvereisten. In vergelijking met GIMP en Photoshop mist Krita een aantal functionaliteiten, maar ja we kunnen zeggen dat deze tool op zijn eigen manier geweldig is, wat meer dan voldoende is om een ​​van de krachtige beeldbewerkers te zijn.

Krita kan in bestandsformaatondersteuning werken met alle Windows-compatibele media-indelingen.

#4 GrafX2

Een ander best en gratis op Windows gebaseerd alternatief voor Photoshop is GrafX2. Nou, het ondersteunt ook Mac OS X, Linux, DOS, Haiku, AmigaOS, MorphOS, FreeBSD en Atari MiNT. Het biedt vele interessante bewerkingsopties, zoals een palet-editor, tekenen in geïndexeerde kleuren, kleurenwielrennen, transparantie, verschillende aantallen effecten en penselen, enz. U kunt elke door Windows ondersteunde bestandsindeling bewerken met behulp van deze editor.

#5 Pixlr

Heb je gehoord over geweldige tools zoals AutoCAD, 3DS Max, Maya? Pixlr is ook gemaakt door de makers van deze tools!

Hoewel Pixlr geen standaardtypen is, is het een compleet pakket met alle handige functies die een gewone gebruiker nodig heeft. Omdat het een cloudgebaseerde afbeeldingseditor is, is een van de beste dingen aan deze tool dat je het kunt downloaden naar je Windows-bureaublad of direct kunt openen via een browser als bureaubladapp of mobiele app. Hoewel de web- en mobiele versies van deze tool helemaal gratis zijn, bevat Windows-editie enkele gratis functies met een beperkte functionaliteit.

Nou… als je van plan bent om op een bepaald moment in de toekomst professioneel te worden, of we kunnen semi-professioneel zeggen, dan is het beter om te gaan met Adobe Photoshop. Door de geldomslag uit elkaar te houden, is de gebruiksvriendelijkheid van Photoshop voor veel gebruikers van groot belang.

De gewone gebruiker die af en toe een foto-retouchering nodig heeft, kan zich abonneren op een klein Windows-gebaseerd pakket dat slechts $ 14- $ 19 per maand kost.

Het spel van Photoshop is behoorlijk krankzinnig! Het verandert je afbeeldingen in hele mooie en prachtige stukken. Als een verdere kwestie heeft Adobe Photoshop verschillende versies en zijn alle versies niet volledig compatibel met het nieuwste Windows-besturingssysteem. Als u probeert om toegang te krijgen tot een oudere versie van Photoshop-bestand op nieuwere Windows-versies, de Photoshop Bestand Niet Openen en verder zijn er mogelijk kansen op bestandsbeschadiging. Voordat u een van de apps installeert, moet u ervoor zorgen dat de appversie de Windows OS-versie ondersteunt die u heeft.

Dus download de juiste versie van Photoshop op het juiste Windows-platform!

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie