Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

5 Beste Manieren om een Back-up van uw Foto’s

Het verliezen van honderden foto’s en het verliezen van een kostbare foto is even pijnlijk voor diegenen die graag klikken en houden! Laat de kwetsbaarheid van uw computer de vastgelegde momenten niet beïnvloeden. Steun het!

Zorg voor de veiligheid van uw afbeeldingen

Het vinden van een goede camera is tegenwoordig gemakkelijk, klikken op een goede foto is relatief moeilijk, maar wat ons het meest stoort, is de veiligheid van die foto’s tegen corruptie, verlies of schrapping. Een aantal fotografen heeft dit verlies de afgelopen jaren geleden, toen digitale fotografie wereldwijd het meest werd gebruikt. Een goede keuze is in dat geval om een ​​juiste en regelmatige back-up te maken van alle afbeeldingen die op de computer zijn opgeslagen.

Met enkele zeer goede methoden om een ​​goede back-up te maken van beeldbestanden en foto’s, laten we de beste opties verkennen die ons kunnen helpen onze dierbare herinneringen te beschermen die op die foto’s veilig worden gehouden.

1. Automatische back-up in Windows

Er zijn opties beschikbaar voor Windows waarmee u een automatische back-up kunt maken om de veiligheid van uw foto’s te garanderen en deze op uw gemak beschikbaar te maken.

Als u een back-up van uw foto’s wilt maken met deze functie, zoekt u naar een back-up of gaat u naar de optie ‘Back-up maken en terugzetten’ in Windows. Klik op de back-uplink en selecteer de bestemmingslocatie (de plaats waar u uw back-up wilt maken). Kies de optie ‘laat me kiezen’ en selecteer de relevante map waarin u uw afbeeldingen hebt opgeslagen. Selecteer de geplande back-upinstelling en breng wijzigingen aan volgens uw vereisten. Wanneer u op Volgende klikt, ziet u Windows en maakt u een back-up van uw foto’s.

2. Externe Harde Schijven

Er zijn verschillende externe opslagopties die een goede keuze kunnen zijn voor ons doel. Harde schijven hebben hun eigen voordelen, van draagbaar tot ruimte zo groot als uw computer (soms meer dan dat!).

Afhankelijk van de hoeveelheid benodigde ruimte, kunt u een van de media selecteren om een ​​back-up van uw foto’s te maken. Sommige van de zeer goede opties kunnen flash-drives, geheugenkaarten, externe harde schijven etc. zijn. Het gebruik van een externe opslageenheid kan best handig zijn om te verwijzen en te gebruiken waar je maar wilt.

Het schrijven van een cd / dvd of optische schijf kan een goede optie zijn als u deze zowel veilig wilt bewaren als naar een andere persoon moet sturen.

3. Cloud / online back-up opties

Een andere beste manier om uw foto’s op te slaan kan cloudopslag zijn, er zijn enkele online opslagservices die redelijk veilig zijn en veel ruimte bieden voor de opslag van uw afbeeldingen.

Er zijn bepaalde opties waarmee een gebruiker zijn apparaat met de cloud kan synchroniseren, het kan veiliger spelen omdat het automatisch een back-up maakt van al uw afbeeldingen en foto’s naar uw cloudaccount en u het comfort biedt om al onze foto’s op één plek automatisch.

Let op veel cloudservices die zeer nuttig zijn bij het maken van een back-up van uw foto’s.

4. Netwerk aangesloten opslag

Sommige opslageenheden zijn verbonden met een specifiek netwerk en kunnen ons in staat stellen een back-up van onze afbeeldingen en foto’s daarin te bewaren. Dergelijke netwerken zijn over het algemeen gesloten en bieden een vrij veilige manier om onze afbeeldingen in grote opslageenheden te houden.

NAS (Network Attached Storage) kan van verschillende grootte zijn en biedt u de mogelijkheid om een ​​grote hoeveelheid RAW en andere verzamelingen foto’s op te slaan. Een dergelijke NAS kan worden gevonden in gemeenschappen die dezelfde interesses delen als kantoren die creatief werk verrichten.

5. Back-up als harde kopie en microfilms

Hoewel het in dit tijdperk nogal oneconomisch is, gedeeltelijk vanwege de printkosten en deels vanwege een aantal foto’s waarop met digitale apparaten is geklikt. Maar naar de oude manier gaan is een goede keuze voor het opslaan van uw afbeeldingen. Er zijn verschillende opties om uw foto’s af te drukken en ze in een veilige vorm te bewaren.

Het gebruik van microfilms kan een zeer goede optie zijn om een ​​groot aantal foto’s aanzienlijk langer te kunnen bewaren. Deze films zijn apparaten voor het opnemen van dunne afbeeldingen die door verschillende media, met name bedrijven in de gedrukte media, zijn gebruikt om hun record lange tijd te behouden. Het kan aanzienlijk duurder zijn dan de rest van de opties, maar het is de moeite waard om mee te doen.

Houd er rekening mee dat de kwetsbaarheid van uw computer niet onder uw controle is. Maar het verlies van je gedenkwaardige foto’s en foto’s is behoorlijk pijnlijk. Voordat u het slachtoffer wordt van het ongelukkig verwijderen van uw foto’s, moet u een back-upplan maken! Ga je gang en gebruik een van de bovenstaande suggesties om je herinneringen te beveiligen. In het geval dat u de back-up kwijt bent, kunt u gebruik maken van een aantal zeer goede software voor verwijderde beeldherstel van geheugenkaart, harde schijven of zelfs je computer. Een goed idee zou zijn om aan de veilige kant te blijven en je spullen alleen te beveiligen.

Veel geluk!

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie