5 Beste MOV Videobewerking Programma’s voor Windows

Kijken naar MOV video zonder enig effect is saai, toch? Maak het dan mooier en aantrekkelijker met behulp van video-editors. Er zijn een aantal tools voor videobewerking beschikbaar voor Windows, omdat sommige te duur zijn en andere helemaal gratis. Als je een tool nodig hebt om MOV video te bewerken, maar niet je dollars wilt uitgeven, dan ben je op de juiste plaats. Hier heb ik 5 beste MOV-bestandseditors uitgelegd, die kunnen worden gebruikt om het MOV-bestand op Windows te bewerken zonder een enkele cent te betalen.

Gereedschap 1Jahshaka – Realtime bewerking en effecten

Het is een open source pakket voor het maken van digitale media, dat helpt bij het bewerken van MOV-video. Het wordt geleverd met vele unieke functies, zoals 2D / 3D-weergave, kleurcorrectie, media- en activabeheer en nog veel meer. Het werkt goed met Windows 8, Windows 7 en andere Windows OS-versies. Zelfs kunt u deze software uitvoeren op Mac OS X. Bekijk de video om te weten hoe u MOV-video kunt bewerken met Jahshaka

Gereedschap 2: Lightworks- Editing gereedschap voor iedereen

Lightworks wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken interface en geavanceerde opties voor videobewerking. De tool is compatibel met Adobe after Effects, Boris, Combustion and Sapphire. Samen met MOV ondersteunt het ook AVI, DVCPRO HD, XDCAM HD, XDCAM EX, enz. Het hulpmiddel kan ook worden gebruikt om de video die door de GoPro-camera is opgenomen te corrigeren. Om te weten hoe het werkt, bekijk deze video –

 Onthouden!!!

Wees aandachtiger tijdens het bewerken van GoPro-video’s, want het zijn video’s van hoge kwaliteit en elk ongeluk kan leiden tot corruptie. Hoe zorgzaam je ook bent tijdens het bewerken, er zijn gevallen van corrupte Gopro MOV-video’s. In dergelijke situaties kun je gaan voor Remo Repareren GoPro video Gereedschap om uw niet-spelende of corrupte GoPro-video’s te corrigeren.

Gereedschap 3- Avidemux- Eenvoudige maar toch krachtige video-editor

Open source videobewerkingsgereedschap helpt bij videobewerking en videoverwerking. U kunt deze tool gebruiken voor het knippen, filteren en coderen van taken. Het ondersteunt vele bestandstypen, waaronder MOV.

Gereedschap 4- Free Video Editor – Knip en Doe Video Gratis

De Gereedschap helpt bij het knippen en aansluiten van MOV-video en andere video-indelingen. Met deze functie kun je het deel verwijderen dat je niet wilt en zelfs twee of meer video’s combineren.

Gereedschap 5- VideoPad Video Editor- Volledige video optimalisatie

Maak video’s van professionele kwaliteit in eenvoudige muisklikken met behulp van VideoPad video-editor. Gebruik de software en profiteer van verbluffende visuele effecten, videostabilisatie, 3D-videobewerking en nog veel meer.

Dit zijn enkele van de beste MOV-videobewerkingstools die gratis beschikbaar zijn. Er zijn veel meer van dergelijke tools, maar je moet voorzichtig zijn bij het kiezen van de editors. Omdat er kans is dat je video’s tijdens het bewerkingsproces worden beschadigd.

5 Beste MOV Videobewerking Programma’s voor Windows was last modified: December 5th, 2019 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*