Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

5 Eenvoudige Ideeën om Neem je Fotografie naar de Volgende Niveau

Don McCullin, een gerenommeerde Britse fotojournalist, zei ooit –

Fotografie voor mij is niet kijken, het is gevoel. Als je niet kunt voelen waar je naar kijkt, dan zal je nooit anderen iets laten voelen als ze naar je foto’s kijken.

voor sommigen van ons begint fotografie met foto’s gemaakt op de nieuwste iPhone of tablets en eindigt op een DSLR-camera. Kwaliteit is echter nooit een grote factor voor ons geweest.

En er zijn enkele beginnende fotografen die meer willen dan alleen foto’s maken voor gezinsvakanties. En als jij een van degenen bent die besloten heeft om jouw fotografische vaardigheden naar het VOLGENDE niveau te brengen, dan is het eerste dat je moet doen dit artikel lezen en enkele van de lessen in de praktijk implementeren.

dus laten we beginnen…

#1 Omhels jezelf als een gevorderde fotograaf

 

Eenvoudige Ideeën om Neem Fotografie Volgende Niveau

Kijk, ik heb het woord professional hier niet gebruikt. Professioneel fotograaf zijn, betekent niet dat je een geweldige fotograaf bent. Misschien heb je als professional misschien geleerd hoe je je interesse kunt verdienen.

In werkelijkheid gaat het overstappen naar geavanceerde fotografie niet alleen naar een bepaald fotografisch genre waar je verliefd op werd. Ik was een liefhebber van landschapsfotografie tijdens mijn studententijd. Na het aanschaffen van een Nikon D1, werden het stadsleven en stadsgezichten voor mij interessanter. Vervolgens ben ik begonnen met het analyseren van mijn niveau van expertise en kunstzinnigheid met geweldige fotografen in die specifieke geslachten. Gelukkig merkte ik progressieve resultaten op die hielpen om meer experimenten met mijn camera te doen.

Het is niet moeilijk om te beoordelen hoeveel u als geavanceerd fotograaf hebt verbeterd. Een goede foto is een fijne compositie van zowel esthetische als technische elementen. Je reis als fotograaf is niets anders dan uitzoeken hoe je deze elementen op de juiste manier kunt correleren.

#2 Aperture moet veel zeggen

 

Geschoten met Canon EOS 5d Mark IIi Diafragma: f / 2.8 Sluitertijd: 1/1000 ISO: 640

Fotografie heeft alles te maken met licht – en hoe je het kunt manipuleren om geweldige foto’s te maken. Je voelt dit echt als je begint te spelen met diafragma’s op je camera.

Technisch gezien is het de afmeting van de opening van het diafragma van een lens om het doorlaten van licht te regelen. Het wordt gemeten in f stops met getallen zoals 2,8, 5,6 enzovoort. Hoe hoger het f-getal, het diafragma wordt kleiner en omgekeerd. Diafragma kan direct invloed hebben op andere belangrijke fotografische elementen, zoals sluitertijd, velddiepte enz.

Grotere diafragmaopeningen (bijvoorbeeld f / 2.8) resulteren bijvoorbeeld in de grotere opening van een lens om de velddiepte te verminderen. Daarom zal de achtergrond vager zijn.

Tegelijkertijd resulteren kleinere openingen (zeg f / 5.6) in de kleinere opening van een lens tot een vergrootte velddiepte. Als gevolg hiervan zal de achtergrond scherper zijn.

Optimaal gebruik van het diafragma kan een magisch effect hebben op de manier waarop u fotografie benadert. Je zult bijvoorbeeld het belang van grote openingen leren als je graag op portretten klikt dan op landschappen. Omgekeerd ook.

#3 Verlaat het verleden, focus op toekomst

 

Het maakt niet uit wat mooie foto’s tot nu toe hebben geproduceerd, als je een tijdje van het veld weggaat, ben je helemaal klaar. De discipline fotografie is de afgelopen decennia drastisch veranderd. Nu hoeft u de horde cross-processing analoge films niet te betalen. Zelfs met een smartphone kun je betoverende foto’s maken. Bovendien is het niet zo moeilijk om een professionele fotograaf te worden.

Dus moet je in gedachten houden dat, als je tevreden bent met je werk, je nergens anders kunt bereiken. Een fotograaf moet hongerig en dorstig blijven tot hij / zij het moment beseft waarop een geweldige foto klaar is om geboren te worden.

En je werken in het verleden kunnen je soms achtervolgen. Sommigen van jullie hebben misschien interesse om met een bepaalde stijl te gaan, zodat je zelfs na jaren je foto’s kunt herkennen. De impact hiervan is niet geschikt voor een veelzijdige fotograaf.

Vertrouw dus niet op uw comfortzone en klaar om met nieuwe dingen te experimenteren.

#4 Behoud en tentoonstellen van uw foto’s

 

Tel gewoon de opties voor digitale fotoopslag die u kent. SD-kaarten, USB-sticks, optische media, NAS-apparaten, cloudservices en wat nog meer?

En, zeg dit nog meer – hoeveel van u gebruiken regelmatig een van deze service / apparaten om een back-up van uw foto’s te maken?

In het scenario van vandaag is het bewaren van digitale kopieën van foto’s misschien wel de meest betrouwbare manier om uw foto’s op te slaan. Het is niet moeilijk om een solide back-upplan uit te voeren, omdat u kunt kiezen uit een van de bovenstaande beschikbare opties. Al deze opslagopties hebben hun eigen voor- en nadelen. Het kiezen van een model dat voor u ideaal is, is dus op eigen risico.

Nu de tentoonstellingskant. Het is een van de geweldige manieren om je te vertellen hoe je je werk kunt verbeteren. Het is absoluut een geweldige kans om uw werken aan het publiek te laten zien. Fotogalerijen helpen je om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen met vooraanstaande kunstenaars uit jouw sector die uiteindelijk zullen helpen om de fotograaf in jou op te vrolijken.

#5 Neem meer en meer foto’s

 

Iemand zei – Dingen eindigen maar herinneringen duren voor altijd.

Het is een goed gevoel om in een moment te leven. Maar het is nog beter om op dat moment terug te blikken. Een fotograaf is in deze context gezegend. Hoe meer foto’s een fotograaf van een scène maakt, hoe groter de kans dat deze een geweldige foto oplevert. Je kunt een soort van perfectie zien in een of twee schoten op het moment van opname. Soms is deze perfectie er niet wanneer je je foto’s opnieuw bekijkt.

Dus, wanneer je een goede scène ziet, wacht niet op perfecte opnamen. Loop door het tafereel en neem zoveel mogelijk mee. Stop niet alleen met een of twee. Perfectie komt vanzelf bij uw klikken.

Bottom Line

Nou, de dag van Halloween is net om je hoek. Het is het juiste moment voor een kick-ass move met alles wat je hebt geleerd waardoor je een fotograaf bent. Verhoog uw zelfvertrouwen en geloof dat u de persoon bent om onder de indruk te raken van uw werken, niet van anderen – zelfs het is goed om feedback te krijgen van de beste spelers in uw vakgebied.

En vergeet dit niet. Door dure camera’s te kopen, bent u alleen een eigenaar van een camera en geen fotograaf.

Proost

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie