5 Eenvoudige manieren om Reparatie en Herstellen Gegevens van Beschadigde Geheugenkaart

Reparatie en Herstellen Gegevens van Beschadigde Geheugenkaart

Secure Digital-kaarten zijn zeer delicaat om mee te werken. Sommige eenvoudige fouten maken uw SD-kaart ontoegankelijk en onleesbaar. Als u dergelijke problemen ondervindt met uw geheugenkaart, bent u op de juiste plaats. Hier heb ik enkele eenvoudige oplossingen en methoden genoemd om uw gegevens terug te krijgen van uw onleesbare of beschadigde Secure Digital-kaart op Windows / Mac.

Methode # 1: Verbinding maken met een ander apparaat

Als je SD-kaart niet leesbaar is op het huidige apparaat als gevolg van corruptie, verlies dan geen hoop. Koppel het aan andere apparaten en probeer het te openen. Als uw geheugenkaart niet op een apparaat verschijnt, probeer dan de volgende methode.

Methode # 2: CHKDSK uitvoeren

 • Noteer de stationsaanduiding van uw geheugenkaart
 • Open de opdrachtprompt en typ chkdsk gevolgd door de stationsaanduiding van de geheugenkaart en: / f
 • Druk op enter
 • Chkdsk scant je geheugenkaart en probeert alle fouten op te lossen om hem toegankelijk te maken

Als je toegang hebt na chkdsk run, herstel dan al je data ervan.

Methode #3: Driveletter toewijzen

Als u het bericht “Plaats de schijf in het station E:” ziet wanneer de SD-kaart is aangesloten op uw systeem als gevolg van corruptie. Ga vervolgens naar Systeeminstellingen en wijs handmatig een stationsletter toe aan uw geheugenkaart. Het kan het probleem oplossen.

Methode #4: Gebruik SanDisk InBuilt Solution

 1. Selecteer je geheugenkaart en klik er met de rechtermuisknop op
 2. Kies in het pop-upmenu Eigenschappen
 3. Controleer de vrije ruimte en gebruikte ruimte op de geheugenkaart
 4. In het geval dat het gebruikte ruimte meer dan vrije ruimte laat zien, kunnen de bestanden zich in een verborgen toestand bevinden
 5. Gebruik de ingebouwde oplossing van SanDisk om verborgen gegevens te herstellen

Extra informatie – Als je wilt verwijderde bestanden herstellen van SDHC kaart , SDXC-kaart of andere soorten SD-kaarten, gebruik dan het Remo Memory Card Recovery-gereedschap. Het herstelt gegevens van elk type geheugenkaart in enkele minuten.

Methode #5: Formaat en gebruik Data herstel gereedschap

Als u geen gegevens van een van de bovenstaande methoden kunt herstellen en herstellen, formatteert u de geheugenkaart om deze opnieuw te gebruiken. En gebruik de Remo Memory Card Recovery-tool. Het helpt om gegevens te herstellen van een beschadigde geheugenkaart. Enkele eenvoudige stappen en al uw gegevens komen terug.

 • Downloaden, installeer en voer de Remo Recover Media-editie uit
 • Selecteer Recover Lost Photos-optie
 • Kies de geheugenkaart en klik op Next
 • De software scant en geeft de lijst met herstelde bestanden weer
 • Selecteer de vereiste bestanden en sla deze op op elke gewenste locatie

Dit zijn enkele eenvoudige methoden om een beschadigde geheugenkaart te repareren en gegevens ervan te herstellen. Soms hebt u mogelijk geen toegang tot de geheugenkaart als deze is beveiligd tegen schrijven. In dergelijke gevallen moet u de stappen volgen om de schrijfbeveiliging van de geheugenkaart te verwijderen.

Als u niet in een dergelijke situatie wilt komen, moet u voorzichtig omgaan met de geheugenkaart. Verwijder uw geheugenkaart nooit abrupt en gebruik niet dezelfde geheugenkaart op veel apparaten.

 

5 Eenvoudige manieren om Reparatie en Herstellen Gegevens van Beschadigde Geheugenkaart was last modified: December 6th, 2019 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*