Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Is 5 GB Opslag in iCloud Voldoende voor een Gemiddelde Mac Gebruiker?

Het was op 06 juni 2011 – Apple introduceerde iCloud, hun befaamde cloudservicemodel. Voor uw kennis, laat ik dit eerst zeggen – iCloud was niet de eerste cloudservice van Apple. Het was slechts de voortzetting van hun cloud-modellen zoals iTools, Mac, MobileMe, etc.

Maar er was iets bijzonders aan iCloud van zijn voorlopers. Het was de eerste online service van Apple die consumenten gratis bereikte – in ieder geval de eerste 5 GB opslagruimte.

Het is 5 jaar geleden sinds de komst van iCloud. Zie je een verandering in dit gratis aanbod van 5 GB van Apple?

Nee, zeker.

Denk je echt dat er een verandering moet zijn?

Waarom niet? Vanaf het begin zelf waren er een aantal services als onderdeel van iCloud, waaronder de voormalige MobileMe (Contacten, Mail, Agenda), AppStore, iBookStore, iCloud Backup, iTunes en iPhoto Library. Nu kunnen deze ruimteverslindende diensten onder vier hoofdcategorieën worden gebracht

iCloud Schijf: het is een cloudgebaseerde bestandsopslagservice die helpt bij het synchroniseren van bestanden op verschillende apparaten zoals Macs, iPhones, iPads, enz. Een bestand op uw iCloud-station is toegankelijk vanaf elk van uw Apple-apparaten met dezelfde Apple ID.

iCloud back-up: bevat alle back-ups van uw iPhones, Mac, iPhones, enz. die in de cloud zijn opgeslagen. Accounts, documenten, gezondheidsgegevens, thuisconfiguratie en instellingen zijn standaard de services op uw iPhone / iPad waarvan een back-up wordt gemaakt.

iCloud Mail – Wie, met een Apple ID, ook een iCloud-e-mailaccount moet hebben. iCloud Mail bestaat uit alle e-mails van uw iCloud-e-mailaccount samen met bijlagen.

iCloud-fotobibliotheek: al uw foto’s en video’s op uw Macs en iOS-apparaten worden gesynchroniseerd met iCloud-fotobibliotheek.

Laat me aannemen, je bent niet langer een newbie voor Macs / iPhones. Misschien is mijn veronderstelling verkeerd. Maar het maakt niet uit in een dergelijke situatie waarbij meerdere apparaten gebruik moeten maken van een absoluut verwaarloosbare 5 GB opslagruimte – apparaatback-ups, verschillende documenten, grote mediabibliotheken enzovoort.

Hoeveel GB iCloud-ruimte heeft een gemiddelde Apple-gebruiker nodig?

Nou, laten we een ruwe schatting maken. Een typische Apple-gebruiker die al vijf jaar een iPhone gebruikt, heeft ten minste 3 GB in zijn / haar iCloud als de iCloud-back-up. Als dezelfde persoon al 3 jaar een iPad gebruikt, telt hij 1 tot 2 GB op in iCloud. Dat is de maximale gratis iCloud-opslag die Apple heeft gegeven.

Kijk, we hebben alleen back-ups gemaakt, maar toch bereikte het de limiet voor gratis opslag. Wat als, de gegevens van iCloud-documenten en iCloud-fotobibliotheek in overweging worden genomen?

Dus ik ben klaar om te zeggen – zelfs als we kiezen voor 100 GB als ideale gratis opslaglimiet voor Apple-gebruikers, zal het niet te veel zijn.

Hoeveel is de ruimte die u bij Apple kunt kopen?

Net als elke andere leverancier van cloudopslag, stelt Apple je in staat om je iCloud-opslagplan te upgraden, waar je maandelijks voor elk abonnement wordt belast. Dit zijn de nieuwste prijzen van iCloud voor Noord-Amerika.

50 GB: $0.99

200GB: $2.99

1TB: $9.99

2TB: $19.99

In vergelijking met andere cloudservicemodellen lijkt deze planning niet al te prijzig (niet te verwaarlozen dat Google Drive 15 GB gratis opslagruimte biedt). Maar is dit genoeg voor een gemiddelde Mac-gebruiker? Ze kunnen meer gratis opslagopties verwachten omdat ze genoeg hebben betaald voor de hardware.

Naar mijn mening kan Apple de omvang van het probleem met de iCloud-opslag minimaliseren door een van deze acties te ondernemen

  • Verhogen van de gratis 5GB opslaglimiet tot 50 GB voor elke gebruiker
  • 5 GB toestaan ​​voor elk nieuw Mac-apparaat dat een gebruiker koopt

Interessant is dat sommige Apple-gebruikers zelfs niet zullen nadenken over het gratis aanbod van 5 GB van Apple en dat ze de iCloud-back-up van hun apparaten uitschakelen. Mac-gebruikers vormen geen uitzondering. Voor hen is het geen haalbare optie om een ​​back-up te maken van alle bestanden op hun Mac naar iCloud. Dus gebruiken ze externe schijven om snellere toegang tot hun gegevens te krijgen. In een wereld waar connectiviteit niet alomtegenwoordig is, blijft lokale opslag van gegevens bestaan, ongeacht of de gegevens toegankelijk zijn voor pc’s of Macs.

Omgekeerd, zolang u afhankelijk bent van lokale opslag voor gegevensback-up, is het een onmiskenbaar feit dat u per ongeluk gegevens kunt verliezen. Soms zijn de verloren gegevens niet belangrijk voor u, terwijl het soms zo belangrijk voor u is.

Lees ook: De Beste Gegevensherstel Oplossing voor Mac

Nog één – als u iemand bent wiens behoefte aan gegevensopslag binnen de 5 GB ligt, kan ik niet beweren (het zal bijna niet het geval zijn). Er zijn geen vragen over de betrouwbaarheid en schaalbaarheid van iCloud. Je belangrijkste bestanden zijn daar veilig. Maar als u meer dan 100 GB aan gegevens wilt back-uppen, zijn externe schijven de meest kosteneffectieve oplossing. Studies tonen aan dat de kans op een defect in de harde schijf in de eerste drie jaar minder is dan 10 procent. Dus als uw gratis iCloud-opslagruimte voorbij is, is het goed om een externe harde schijf van een betrouwbaar merk te kopen en een back-up van uw gegevens te maken.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie