5 Manieren om Herstellen Afbeeldingen van een SD kaart

Uzelf in een staat van paniek terugvinden bij het herstellen van verloren of beschadigde afbeeldingen op de SD-kaart? Nou, wees niet – dit gebeurt en is herstelbaar. We houden immers van foto’s maken, of het nu gaat om familie, vrienden, natuur of eten. Iedereen is dol op zijn / haar eigen fotocollectie en waarom zouden ze dat niet zijn? Ze hebben tenslotte een heel speciale plaats in onze herinneringen. De vraag die hier rijst is, waar slaan we al deze foto’s op? Het antwoord is een eenvoudige SD-kaart. We gaan allemaal over op SD-kaarten voor het opslaan van al onze dierbare herinneringen.

Ook worden de nieuwste modellen digitale apparaten, opslagmodellen steeds uitgebreid. Dit komt door het onbeperkt downloaden van foto’s van internet en video-opnamen. Dus SD-kaarten zijn uitgegroeid tot de meest handige modus van draagbare gegevensopslagapparaat. Maar wat gebeurt er wanneer u ontoegankelijkheid van gegevens tegenkomt? Af en toe kom je exemplaren tegen, wanneer de SD-kaart corrupt wordt, beschadigd raakt of wordt geformatteerd – alle foto’s, video’s en andere bestanden verdwijnen gewoon.

Het is goed als zoiets gebeurt. Lees dit artikel verder, want er zijn 5 manieren om afbeeldingen vanaf een SD-kaart te herstellen.

Allereerst beginnen we met de symptomen van een beschadigde SD-kaart.

Symptomen van Corrupte SD-kaart:

1. De meeste foto’s op uw SD-kaart ontbreken.

2. U kunt de inhoud op uw SD-kaart zien in uw camera en op uw systeem. Maar u kunt deze inhoud niet kopiëren en krijgt een foutmelding dat de schijf ‘beveiligd tegen schrijven’ is.

3. U krijgt foutmeldingen met de melding ‘geheugenkaartfout’ of ‘beschadigde geheugenkaart’ terwijl u probeert toegang te krijgen tot uw foto’s, video’s die op de kaart zijn opgeslagen.

4. Uw SD-kaart wordt herkend door uw pc, maar u kunt geen opgeslagen foto’s of video’s zien. Het toont het bericht ‘SD-kaart niet geformatteerd wilt u het formatteren’.

5. Wanneer u probeert de SD-kaart via een systeem te lezen – er lijkt geen map te verschijnen of alle mappen verschijnen niet en tonen foutmeldingen. De ‘lees / schrijffout op SD-kaart’ geeft aan dat het apparaat niet kan worden gelezen.

5 Manieren om herstellen afbeeldingen / gegevens van SD-kaart:

Wanneer je een van de bovengenoemde symptomen ziet, zorg er dan voor dat je de SD-kaart en wat je ermee doet om het probleem op de juiste manier op te lossen. Als u dat doet, kan dit leiden tot een permanente situatie met gegevensverlies, waardoor SD-kaartherstel problemen oplevert.

1. Soms lezen sommige apparaten mogelijk geen SD-kaart, dus probeer uw SD-kaart aan te sluiten op een ander apparaat.

2. Verbind uw SD-kaart met een lezer die op een systeem is aangesloten. Als uw systeem er geen nieuwe stationsletter aan toewijst, leest het het niet. In sommige gevallen kan aan de lezer een stationsaanduiding worden toegewezen, maar toch krijgt u het bericht “Plaats het systeem in station E:”. Dit geeft aan dat het de kaart niet leest. Geef daarom een ​​nieuwe stationsletter aan deze verbonden kaart via de instellingen van uw besturingssysteem.

3. Als u al uw bestanden kunt lezen maar ze niet kunt opslaan, bevindt uw kaart zich mogelijk in de schrijfbeveiligde modus. Ontgrendel de schakelaar om de bestanden op de kaart op te slaan of aan te passen. Als u nog steeds niet kunt lezen / schrijven, zijn uw bestanden mogelijk verloren of zijn ze ontoegankelijk geworden. Om dit probleem op te lossen, moet u een diagnoseprogramma op schijf gebruiken dat ook op geheugenkaarten kan werken. Ook al krijg je toegang tot je geheugenkaart door deze opnieuw te formatteren, maar wordt alles verwijderd. Zorg er dus voor dat u alle bestanden naar een ander station terugzet en kopieert voordat u de SD-kaart formatteert.

4. Als geen van de bestanden kan worden gelezen, geeft de map mogelijk de bestandsnamen weer, maar kunnen de bestanden niet worden geopend. U kunt met de rechtermuisknop op de stationsletter klikken en ‘eigenschappen’ selecteren. Als u de gebruikte ruimte op de kaart kunt bekijken en of deze alle of bijna alle vrije ruimte weergeeft. Er is ook een goede kans, alle bestanden worden verwijderd of de map is gewist. In dit geval kunt u een herstelsoftware gebruiken die nuttig zal zijn in de herstel van verwijderde foto’s van SD-kaarten.

5. U kunt proberen de schijf opnieuw te installeren. Volg deze eenvoudige instructies over hoe u dit aanpakt. Klik eerst met de rechtermuisknop op “deze pc / mijn computer” – klik op de optie “Beheer“. Klik vervolgens op de optie “Apparaatbeheer” aan de linkerkant – dubbelklik op de optie “Schijfstations” in de lijst. Klik nu met de rechtermuisknop op de naam van uw verwisselbare schijf – klik op “Installatie ongedaan maken” en klik op “Ok“. Ontkoppel uw opslagmedia en start uw pc opnieuw op. Tot slot sluit u uw SD-kaart opnieuw aan. Uw pc zal het detecteren.

 

5 Manieren om Herstellen Afbeeldingen van een SD kaart was last modified: mei 27th, 2020 by Remo Software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*