Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

5 Photoshop fouten je moet niet herhalen

Photoshop CC is een onvermijdelijke tool geworden voor het bewerken van rasterafbeeldingen. Maar montagefouten zijn moeilijk te vermijden. Zelfs grote Photoshop-ontwerpers maken fouten. Hier vindt u enkele veelvoorkomende Photoshop-fouten die u moet vermijden.

1. Vergeten om bestanden met regelmatige tussenpozen op te slaan

Er zijn een aantal dingen die u niet kunt beheren op uw computer, waaronder hardwarestoringen, OS-crash, stroomstoring, enz. Hier komt een veelgemaakte fout van de meeste mensen die in Photoshop werken of vergelijkbare toepassingen – ze slaan hun werk niet op gezette tijden op . We weten dat de hierboven beschreven dingen moeilijk te controleren zijn en deze dingen kunnen het werk dat je tot nu toe in Photoshop hebt gedaan, volledig vernietigen. Dus beter, sla uw bestanden regelmatig op.

2. 72dpi gebruiken voor het afdrukken van foto’s

Standaard gebruikt Photoshop 72 dpi (dots per inch). Tijdens het bewerken van een dergelijk dpi-label krijg je geen problemen. Maar als u hiermee gaat afdrukken, krijgt u geen kwaliteitsafdruk. Het zou meer gepixeleerd zijn dan jij. Voor afdrukken van de beste kwaliteit moet u ervoor zorgen dat u 300 dpi gebruikt.

3. Kopieën van uw PSD-bestand opslaan

We hebben dingen besproken zoals OS-crash, de stroomstoring die uw Photoshop-werk kan beïnvloeden. Soms, zelfs als u uw Photoshop PSD-bestanden op de juiste manier hebt opgeslagen, kan dit soort beschadigingen uw PSD-bestanden beschadigen. Een ding dat u kunt doen om een dergelijke situatie te voorkomen, is door voldoende voorzorgsmaatregelen te nemen – door kopieën van uw PSD-bestanden op te slaan op een andere locatie dan uw computer.

Als je dit niet doet, zou de enige optie voor je zijn Remo Repareren PSD en het kan een heel goede oplossing zijn voor een Photoshop-gebruiker.

4. Probeert vectorafbeeldingen te maken

Zelfs Photoshop heeft opties voor het maken van vectorvormen en afbeeldingen, geen enkele professional beveelt Photoshop aan als een bewerkingsprogramma voor vectorafbeeldingen. De reden is simpel: er zijn veel geavanceerde vectorgrafieken waarmee je vectorafbeeldingen beter kunt maken dan wat Photoshop doet. Illustrator, CorrelDraw, etc. zijn voorbeelden.

5. Werken met een groot aantal lagen

Soms kom je in de war als je een groot aantal lagen hebt in de afbeelding die je aan het bewerken bent. Een situatie waarbij je niet weet in welke laag je dat gekopieerde object moet plaatsen.

Het is dus het beste om uw lagen onder verschillende lagengroepen te rangschikken. Het helpt je om lagen eenvoudig op de juiste plaats te rangschikken.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie