Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

5 Photoshop Vaardigheden te Maken Professionele Foto’s

Het gebruik van Photoshop is een van de meest creatieve taken voor elke gebruiker. Dit omvat alle post-verwerkingsstappen om de uiteindelijke afbeelding te maken. Voor een beginner of voor degenen die zelden met deze tool omgaan, kan het een saai werk worden. Met alle menu-opties en honderd manieren waarop je de afbeelding kunt manipuleren, is het ook verwarrend. Leer deze Photoshop-vaardigheden kennen en maak uw foto’s net als een professional.

Allereerst moet u Photoshop op uw computer hebben staan. U kunt elke versie van de software zoals CS3 of CS4 gebruiken. Om een goed beeld te creëren, moet u zich alleen bewust zijn van licht, kleuren, textuur en enig gevoel voor fotografie.

Een goede foto is gemaakt met een beetje hand op de software en uw verbeelding.

We zullen enkele basisfuncties van Photoshop verkennen om een goed beeld te creëren. Hier zijn enkele van de trucs die zullen helpen om uw afbeelding er professioneel uit te laten zien.

Repliceer de lagen1

Er is een algemene praktijk van het dupliceren van de lagen. Wanneer u begint met het maken van een afbeelding in Photoshop, begint u met het dupliceren van de lagen.

Ga naar Windows> Lagen – om de dubbele laag-optie te zien.

Deze optie wordt ook weergegeven in het rechterdeelvenster van het Photoshop-venster in het algemeen.

Selecteer de laag en klik op het driehoekje erop, dit opent het optiemenu en selecteer vervolgens ‘Duplicate Layer’ optie in het menu.

De alternatieve toetsen voor deze opdracht zijn command + J (Mac) en Alt + J (Windows).

Door lagen te dupliceren, kunt u onafhankelijk aan aanpassingen werken. Dit zal de originele laag niet veranderen en u helpen om de originele afbeelding te behouden. Als de wijzigingen die u hebt aangebracht ongewenst zijn, kunt u de dubbele laag slepen en verwijderen.

Kleurcurven

Er is een optie voor de kleurcurve in het Photoshop-venster. Hiermee kunt u de kleuren, textuur en warmte van uw afbeelding aanpassen.

Om toegang te krijgen tot de optie – klik op Afbeelding> Aanpassingen en klik vervolgens op curves.

Hiermee wordt een doos met kleurcurven geopend. U kunt de kleuren van de afbeelding aanpassen volgens de punten in de curve. U kunt de stijl van de curve wijzigen als ‘gemiddeld contrast (RGB)’ of ‘sterk contrast’. U kunt wijzigingen aanbrengen volgens het gemak van het concept. Gebruik de kleurcurves om de afbeelding te wijzigen met behulp van de grafiek in het curvenvenster.

Verbeter de kleuren

U kunt het softlight-gereedschap in Photoshop gebruiken om de kleuren in uw foto te verbeteren. Het onderwerplicht geeft een getint beeld in de afbeelding.

Voor toegang tot deze optie gaat u naar de achtergrondlaag en maakt u een nieuwe laag. Ga naar de normale knop bovenaan de laag en klik erop. De normale optie heeft een vervolgkeuzelijst met de optie soft light. Klik op het zachte licht om het contrast van uw foto intenser te maken of te verbeteren.

Om de kleurintensiteit minder te maken, probeert u de dekking van de laag naar de achtergrondlaag te vergroten of te verkleinen. Dit geeft de foto een milde uitstraling.

Monochroom

Dit is een van de meest interessante en meest gebruikte effecten in Photoshop. Als u een afbeelding zwart en wit wilt maken, krijgt het meer scherpte en ziet het er anders uit. Er zijn zoveel handleidingen voor het maken van een afbeelding in zwart-wit in Photoshop. Hier is een van de eenvoudigste manieren om een zwart-witfoto te maken van elke foto in Photoshop.

Om dit te doen; Ga naar Laag dupliceren> klik op zwart-witte cirkel – je krijgt dit in de linkerbenedenhoek van de laag.

Selecteer Zwart en Wit in de vervolgkeuzelijst – dit opent een venster met alle aanpassingslips. U kunt een voorbeeld van alle wijzigingen die u aan het maken bent in het linkervenster bekijken.

Maak een rand

Dit is een van de meest elementaire hulpmiddelen die een Photoshop-gebruiker zou moeten gebruiken. Maar nogmaals, de betekenis ervan blijft hetzelfde. Laten we kijken hoe we deze randen in Photoshop kunnen maken.

Selecteer de bovenste laag in de lagenpallet

Klik op afbeelding> canvasgrootte

Er zal een dialoogvenster zijn; selecteer de breedte en hoogte van de randlijnen. Kies de kleur van de randen en pas de afbeelding en rand aan.

Klik op OK en je hebt je rand.

Door een paar eenvoudige stappen te volgen, kunt u een zeer goede foto maken met Photoshop. Ik hoop dat je deze photoshop-vaardigheden hebt leren kennen. Er zijn zoveel verbeteringen die u kunt aanbrengen in uw foto’s door te experimenteren met deze parameters. Als een groot hulpmiddel, ervaart Photoshop ook problemen met oude of lage geheugensystemen. ‘Kan niet openen Photoshop kras schijf vol’, ‘Kon het verzoek niet voltooien vanwege een programmafout’, zijn enkele van de foutmeldingen die u kunt ervaren met oude machines.

Hoewel het gebruik van Photoshop altijd leuk is voor de creatieve geesten. Je kunt een aantal verbeteringen aanbrengen in je foto, terwijl je aan Photoshop werkt.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie