Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

5 Redenen om blijven Gebruiken Externe Harde Schijf in 2017

Er is een enorme stroom van dergelijke cloudgebaseerde opslagsystemen. Ze zijn een zeer handige manier om uw informatie op te slaan en op elk moment door te geven, zonder een fysieke opslagplaats te hebben. Er zijn echter enkele redenen voor u om de externe harde schijf te blijven gebruiken als algemene praktijk voor gegevensopslag. Met ingang van 2017 zullen deze cloudgebaseerde opslagsystemen in een hogere mate groeien. Ik zal uitleggen waarom je nog steeds een externe harde schijf nodig hebt in 2017.

Er zijn een aantal cloudgebaseerde opslagservices zoals Dropbox, One Drive, Google Drive, enz. Deze schijven bieden virtuele ruimte voor uw gegevens. Ze bieden een zeer goede oplossing voor de opslag en beveiliging van uw gegevens.

Deze services hebben een enorme markt in de wereld verworven. Mensen vinden het een zeer goede oplossing om hun gegevens op te slaan met cloud-gebaseerde opslag. Inderdaad, het is een handige manier om uw gegevens op te slaan. Maar er is een limiet voor deze geweldige technologie en de services. Laten we eens kijken naar enkele gezichten van dit cloudgebaseerde opslagsysteem en naar het feit dat de externe harde schijven nog steeds van groot belang zijn in ons leven.

Waarom heb je nog steeds een externe harde schijf nodig?

Om deze vraag te beantwoorden, zullen we een aantal verschillende aspecten van cloudopslagsystemen doornemen. Dit geeft ons een duidelijk beeld van het belang van externe harde schijven.

De omvang van deze externe harde schijven is de afgelopen jaren aanzienlijk verbeterd. De moderne SSD externe schijven kunnen zo dun zijn als een mobiele telefoon. Ze hebben enorme opslagruimte en kunnen in zakken worden gedragen.

1. Een back-up krijgen

Dit is een van de meest voorkomende en benodigde aspecten van gegevensopslag. Om een ​​back-up te krijgen, hebt u veel ruimte nodig omdat uw systeem mogelijk een groot aantal bestanden bevat. Er kunnen slechte dingen met uw computer gebeuren en u kunt gegevens kwijtraken. Om het verlies van dergelijke enorme informatie te voorkomen, krijgt u altijd back-ups.

Nu heb je twee keuzes, krijg je een back-up in je cloudruimte of krijg je hem op een externe harde schijf. Welke zou je het liefst hebben?

Het belangrijkste aspect om in gedachten te houden is de tijd die het kost om een ​​back-up van uw computer te maken. Er zijn een aantal kleine en grote bestanden in het systeem. Duizenden foto’s en video’s naar tienduizenden bestanden. Zelfs als u een back-up van alleen de belangrijke foto’s en video’s en kantoorbestanden krijgt, maakt het een enorme ruimte.

Het maken van een back-up van cloudopslag vergt enorm veel tijd voor uw systeem. Het hangt ook af van de connectiviteit hoe lang het duurt voordat uw systeem een ​​back-up krijgt. Afgezien van dit alles gaat het je kostbare bandbreedte benutten. Dit maakt het back-upproces uiterst afhankelijk van serviceproviders, bandbreedte en de opslagruimte in de cloud. Er is een beperkte ruimte op de schijf.

2. Toegankelijkheid en draagbaarheid

Er zijn twee aspecten van toegankelijkheid van uw gegevens met deze opslagsystemen. Het cloudopslagsysteem biedt u een groot voordeel door alleen uw wachtwoord bij u te dragen. U hebt altijd en overal toegang tot uw gegevens zonder iets fysieks te dragen.

Er is echter een revolutionaire verandering in de grootte van de externe harde schijven. De eerste harde schijf die ik zag was zwaarder dan mijn huidige notebook en had een externe voedingseenheid. Dit alles voor slechts 500 GB aan ruimte. Nu kunt u een harde schijf van 1 TB hebben en het formaat is kleiner dan uw portefeuille. Met een dergelijke draagbaarheid kunt u de harde schijven gemakkelijk overal mee naar toe nemen.

Het belangrijkste punt hier is de toegankelijkheid van uw gegevens. De cloudgebaseerde opslag kan alleen worden gebruikt met een bepaalde internetconnectiviteit. De bestanden die u nodig hebt, kunnen enkele minuten tot uren duren om te downloaden. In het geval van geen connectiviteit, kunt u worden opgehangen voor toegang tot uw eigen gegevens. Dit probleem wordt geëlimineerd door gewoon de pijn te dragen van het meenemen van een lichte en compacte externe harde schijf.

3. Beveiligingsproblemen

Er is een grote bedreiging voor uw clouddrive en uw informatie als u deze op openbare computers of op kantoorcomputers gebruikt. Hiermee kunnen ook malware, spyware en andere bedreigingen door uw gegevens worden gekropen. Dit is een van de grootste bedreigingen voor uw informatie.

Tijdens het gebruik van uw cloudopslag voor toegang tot uw gegevens kunt u ook het slachtoffer worden van hacking. De gegevens in uw cloudopslag worden altijd blootgesteld aan alle soorten hackers. Uw gegevens kunnen ook een phishing-aanval zijn.

Met al deze bedreigingen wilt u misschien uw gevoelige informatie voor uzelf en op uw compacte harde schijf houden. Hiermee worden uw belangrijke bestanden bevrijd van elke vorm van hacken, phishing en malware.

Ter vergelijking: externe harde schijven zijn niet volledig beveiligd tegen corruptie, fysieke schade en andere bedreigingen. Maar zijn een beetje veilig als fysiek actief? In het geval van beschadiging van partities in je rit, herstel gegevens van verwijderen partitie mogelijk gemaakt met sommige toepassingen van derden.

4. Economie

Het economische aspect van deze twee opslagtechnieken is een van de meest eigenaardige feiten. Er zijn cloudopslagservices die een abonnement voor een jaar of twee in rekening brengen. Er zijn veel cloud-storages zoals Dropbox en GoogleDrive die ruimte vrijmaken tot een bepaalde limiet. Deze services kunnen door iedereen met een ID worden gebruikt.

Maar om het op een volwaardige manier te gebruiken, moet u de abonnementen voor deze cloudopslag kopen. De kosten voor 1 jaar in een cloudopslagdienst kunnen u de prijs van 2 harde schijven kosten. Klinkt vreemd, maar waar.

De prijs voor harde schijven daalt elke volgende dag. Er zijn een aantal verschillende en compacte externe harde schijven beschikbaar op de markt. Deze harde schijven kosten slechts $ 30 voor 1TB en $ 50 voor maximaal 5TB opslagruimte.

In vergelijking hiermee kost de op de cloud gebaseerde opslagruimte je een maand lang maximaal $ 10, slechts voor 1 TB aan ruimte. Dit is een van de belangrijkste verschillen tussen de twee opslagtechnieken.

5. Rechten en eigendom

Dit is een van de meest verwaarloosde en verkeerd begrepen aspecten van het gebruik van een op de cloud gebaseerde opslag voor uw gegevens. De meeste mensen geven niet om de licentieovereenkomsten en voorwaarden voordat de service wordt gebruikt. Het kan echter lastig zijn voor sommige gebruikers met de integriteit van gegevens.

In de algemene voorwaarden van Google staat duidelijk over de gebruiksrechten van de informatie die u uploadt naar uw schijf. Het geeft aan: “Wat is van jou blijft van jou” op hetzelfde moment dat het duidelijk vermeldt wanneer je iets uploadt, opslaat of verstuurt via het google netwerk, je geeft ze het ultieme recht om je inhoud te hosten, op te slaan, te communiceren, opnieuw te publiceren of te verspreiden.

Met al deze algemene voorwaarden kunt u zich de integriteit voorstellen van uw gegevens over cloudopslag. Inderdaad, dit is een geweldige technologie om je informatie op te slaan en te krijgen wanneer je maar wilt. Maar deze beperken het enthousiasme voor het gebruik van deze systemen.

Samenvattend kunnen we stellen dat ondanks de groeiende populariteit van cloudgebaseerde opslag en de populariteit van externe harde schijven het gebruik van deze kleine draagbare schijven aanzienlijk is. Toch zijn de cloudgebaseerde opslagsystemen in 2017 niet in staat om het belang van externe harde schijven volledig te vervangen.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie