Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

5 Rotsvaste Redenen om te Upgraden naar macOS Sierra

Het is geen wonder dat Apple een nieuw besturingssysteem lanceert, of het nu gaat om iOS of Mac, een typische gebruiker zal vragen naar de aanwezige functies. In zo’n perspectief heeft macOS Sierra veel te bieden. Maar net als bij elke andere upgrade moet u goede redenen hebben om aan te tonen dat u niets verkeerds hebt gedaan door een upgrade uit te voeren naar Sierra.

Hier zijn de beste 5 redenen die u kunt rechtvaardigen voor het uitvoeren van de macOS-upgrade van Sierra

Siri op Mac voor de eerste keer

Nu kun je met Siri bijna allemaal dezelfde dingen doen op je Mac als op je iPhone of iPad en nog veel meer

U kunt bijvoorbeeld Siri standaard vragen waar de bestanden op uw Mac zijn opgeslagen. U kunt vergaderingen instellen, afbeeldingszoekopdrachten uitvoeren en nog veel meer. Je krijgt live feeds over sport, films, weer enz. En zelfs je kunt resultaten van Siri vastleggen in het systeemvak voor snellere toegang. En de spellingscontrole van Siri is verbazingwekkend.

iCloud Bureaublad en documenten

Met macOS Sierra kun je alles in je Desktop en Documentenmap synchroniseren met behulp van het iCloud-station en die items toegankelijk maken met al je andere apparaten. Wanneer u Sierra voor het eerst installeert, wordt u gevraagd om de desktop- en documentsynchronisatieservice in te schakelen. Zelfs als je de prompt negeert, kun je deze later handmatig inschakelen.

Hoe dan ook, als je vertrouwt op de 5 GB gratis iCloud-opslag van Apple, is het niet aan te raden om deze service in te schakelen. Omdat de meesten van u een groot aantal bestanden opslaan op desktops en documenten, maakt het inschakelen van deze optie een aanzienlijke opslagruimte op iCloud mogelijk.

Geoptimaliseerde opslag

Met Sierra kun je eenvoudig ruimte vrijmaken op Mac zonder afzonderlijke bestanden handmatig te zoeken en te verwijderen. En het verwijdert dubbele bestanden, ongewenste e-mailbijlagen enzovoort. Al deze Sierra’s ruimtebesparende functies kunnen gezamenlijk worden aangeduid als “Optimized Storage”.

Continuïteit: Universeel Klembord

Sierra en iOS 10 ondersteunen een Universal Clipboard-functie die het gemakkelijker maakt om bestanden over te zetten tussen uw Mac en iPhone / iPad. Met deze functie kunt u bestanden van uw Mac kopiëren en op uw iOS-apparaat plakken en omgekeerd.

APFS: het volgende macOS (en iOS) bestandssysteem

Een van de meest interessante functies van macOS Sierra is iets dat pas volgend jaar beschikbaar zal zijn. Het is het nieuwe bestandssysteem van Apple voor Mac, APFS. Het HFS + -bestandssysteem met de huidige Macs werd in de jaren 90 geïntroduceerd en dat bestandssysteem is niet speciaal ontworpen voor de hedendaagse Apple-apparaten – Apple Watch, iPhone, iPad, enzovoort. Het nieuwe APFS-bestandssysteem is ontworpen om moderne hardware te ondersteunen, samen met cloud. In vergelijking met HFS + biedt APFS meer beveiliging, betrouwbaarheid en coderingsfuncties die onvermijdelijk zijn voor een modern bestandssysteem. Het is geoptimaliseerd voor flash-opslag, biedt betere ruimtetoewijzing en ondersteunt direct klonen van bestanden en mappen.

Een voorbeeld van een ontwikkelaar van het APFS-bestandssysteem is beschikbaar op de huidige vrijgegeven versie van macOS Sierra. Toch kan het niet worden beschouwd als een volledige versie omdat het niet kan worden opgestart.

Lees ook: Hoe ik kan een geformatteerde externe harde schijf op MacOS Sierra herstellen?

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie