Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

5 Veel Voorkomende PSN-Problemen en Oplossingen

Ben je een fervent gamer? Verslaafd aan PlayStation? Als het antwoord op beide vragen JA is, dan ben je op de juiste pagina beland. Hier zullen we enkele van de problemen met PSN bespreken, aangezien we hebben gezien dat een aantal nieuwe PSN-problemen steeds vaker verschijnen. Met veel PS4-software-updates die nieuwe functies en opties toevoegen, zijn er ook enkele problemen die je kunt tegenkomen die er niet waren vóór de oplossing. Er zijn verschillende soorten veelvoorkomende PSN-problemen die je kunt ondervinden bij het gebruik van een PS3- of PS4-apparaat. Dus laten we deze problemen uitzoeken en leren hoe we ze kunnen oplossen.

Probleem 1: Foutmelding: “Kan geen Verbinding Maken met PSN”

Deze foutmelding verschijnt over het algemeen tijdens het gebruik van je PS3 of PS4 als de lokale internetverbinding een probleem ondervindt of uitvalt. Je zult ook een probleem tegenkomen tijdens het inloggen. Dus de vraag die in je opkomt is:

Hoe los ik PSN verbindingsproblemen op?

Om dit probleem op te lossen, koppelt u de router enige tijd los en schakelt u het PSN uit. Sluit na enige tijd uw router aan en schakel vervolgens uw PSN-apparaat in en controleer of het verbindingsprobleem is opgelost of niet

Wist je dat?

PS4 heeft een aantal geweldige functies waarvan de meeste mensen zich niet bewust zijn. Men kan PS4 opslag uitbreiden met externe harde schijf en ervaar nu de hele nieuwe wereld van gamen door verschillende games op een harde schijf op te slaan en te spelen.

Er zijn ook situaties waarin foto’s of video’s die op een harde schijf zijn opgeslagen om verschillende redenen per ongeluk verloren kunnen gaan of verwijderd kunnen worden. Men kan gemakkelijk foto’s herstellen van PS3 harde schijf met gemak met behulp van een professionele Remo-softwaretool.

Probleem 2: Kan de Optie “Deel Spelenop” niet Gebruiken op Mijn PSN

Met de Share Play-functie op PS3 en PS4 kun je een game spelen met een vriend die een exemplaar van de game gebruikt. Hoogstwaarschijnlijk ziet u de fout NP-37668-0 of een soortgelijk bericht dat wordt weergegeven: “U kunt niet deelnemen aan Share Play omdat uw netwerkverbindingssnelheid slecht is.”

Hoe los ik deel spelenop PSN op?

Eerst en vooral wordt aanbevolen om de connectiviteit van internet te controleren. Ten tweede moet u proberen een Ethernet-kabel op het PSN aan te sluiten. Als de verbinding succesvol is, kunt u veilig concluderen dat het een lokaal probleem is. Het wordt aangeraden om enige tijd te stoppen met downloaden of elke vorm van streamen.

Probleem 3: Heeft uw PSN te Maken met een Probleem met ‘Bevriezen’?

Het bevriezen van apparaten of het bevriezen van het systeem is het meest voorkomende fenomeen in de wereld van technologie. Over PSN-gebruikers gesproken, een klein percentage van de PS3- of PS4-gebruikers heeft geklaagd dat hun console op de meest ongepaste momenten vastloopt. Dit probleem doet zich meestal voor wanneer de spelers hun console gebruiken met het PlayStation-netwerk of deze gebruiken om de betreffende game te spelen. Het is beter om software te downloaden via het netwerk dat toegankelijk is vanaf het startscherm van uw console. Opgemerkt wordt dat de console de neiging heeft om te bevriezen tijdens het downloaden van een update van het PlayStation Network.

Hoe repareer ik mijn PSN als deze vastloopt?

Ga in dit geval naar de Sony Support-site, download de updates vanaf daar op uw systeem en breng ze vervolgens over via een USB-verbinding die rechtstreeks op uw console wordt aangesloten. Als geen van de oplossingen werkt, kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Sony.

Probleem 4: PSN Omlaag

Wat bedoel je met ‘ PSN omlaag ‘?

Als je de fout CE-33991-5 op je PS4 of PS3 ziet, is het hele PSN mogelijk niet beschikbaar. Het controleren van de PSN-pagina en Down Detector zal antwoorden als er problemen zijn met het PSN, aangezien beide regelmatig worden bijgewerkt. De statuspagina is uitgerust met details van alle problemen en beperkingen, anders moet u proberen uw PSN en de netwerkapparatuur opnieuw op te starten.

Probleem 5: Waarom Blijft Mijn PSN Achter?

Ervaar je een bepaald soort vertraging tijdens het online spelen van games op je PS3- of PS4-apparaat? De meest elementaire en veelvoorkomende reden voor deze slechte internetverbinding of slechte wifi. Een defecte router kan ook de reden zijn. U kunt proberen de router dichter bij de console te plaatsen en kijken of u nog steeds last heeft van vertraging.

Note: De meeste problemen met PSN kunnen thuis worden opgelost met de hulp van een deskundige of iemand die bekend is met de hele omgeving, zonder ook maar een cent uit te geven. Maar soms heb je misschien een nieuwe router nodig.

Conclusie –

De bovengenoemde zijn enkele veelvoorkomende PSN-problemen. Dit artikel zal verder worden bijgewerkt als en wanneer we in de toekomst nieuwe problemen met de PlayStation tegenkomen. Stel dat u problemen ondervindt die hierboven niet zijn vermeld, laat het ons dan weten in de commentaarsectie hieronder en laat ons weten of dit artikel u heeft geholpen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie