6 Essentiële Dingen om te Overwegen Tijdens het Bouwen Computer voor Videobewerking

6 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Ik denk niet dat je een geweldige regisseur kunt zijn zonder veel te weten over bewerken - zei Thelma Schoonmaker een winnaar van de academieprijs die vooral samenwerkte met de legendarische regisseur Martin Scorsese.

Evenzo kun je nooit een geweldige editor worden zonder een krachtige computer aan je zijde. Dit artikel geeft je de 5 meest essentiële dingen om te overwegen bij het bouwen van een computer voor videobewerking. Daar gaan we…

Hoe te bouwen beste computer voor videobewerking?

Alle videobewerkers en ontwerpers weten dat het niet grappig is om een speciale computer voor videobewerking te hebben. Hoewel bewerken eenvoudig kan worden gedaan met behulp van uw smartphones. Het is nergens in de buurt van de perfectie die u kunt bereiken met behulp van een krachtige computer.

Een computer bouwen voor videobewerking kan een lastige klus zijn. Hoewel laptops kunnen worden gekozen voor videobewerking met een extra voordeel van draagbaarheid, kunnen ze qua prestaties niet verslaan op de krachtige desktop die je gaat bouwen pc voor videobewerking.

 1. Een krachtig presterende processor kiezen:

De eerste stap om een video bewerkings PC te bouwen, begint met het kiezen van de juiste processor, oftewel CPU-Central Processing Unit. De grootte van de processorsocket heeft rechtstreeks invloed op de grootte van de andere componenten die u eromheen gaat bouwen.

AMD: Als u budgetbeperkingen heeft en nog steeds krachtige prestaties verwacht, kunt u kiezen voor de Ryzen-serie van AMD, een hexa-kernprocessor.

Intel:  De naam behoeft geen introductie; met de nieuwe i9 x-serie processors krijg je maar liefst 10 cores in een processor met een frequentie van 4.10 GHz. Dit is de krachtigste processor die er is.

 1. GPU- Grafische verwerkingseenheid:

Dit is een optionele component die u kunt kiezen als u geen krachtige CPU hebt. De GPU is verantwoordelijk voor het weergeven van afbeeldingen en video's van hoge kwaliteit op uw display. Het wordt aanbevolen om een GPU-kaart op uw computer te hebben, omdat dit alleen de prestaties verbetert tijdens het bewerken van video's. NVIDIA en AMD hebben verschillende niveaus van GPU's, u kunt er een kiezen op basis van uw behoefte.

 1. RAM:

RAM is het geheugen dat tijdens de uitvoering beschikbaar is voor een programma. Over het algemeen hebt u voor videobewerking minimaal 16 GB RAM nodig, nog steeds minimaal. 32 GB RAM wordt aanbevolen voor het bouwen van een videobewerkingscomputer, wat voldoende kan zijn voor het bewerken van 4K-video's met hoge resolutie.

 1. Opslagruimte:

Dit is de gemakkelijkste keuze van alle andere, maar het is best lastig omdat de meeste kopers in een dilemma zullen verkeren tussen een harde schijf en SSD. Hoewel ze allebei hun eigen voordelen ten opzichte van elkaar hebben, zijn het Solid State Drives die op maat zijn gemaakt voor videobewerking gezien de snelheid. Als u niet meer geld wilt uitgeven aan opslag, kunt u kiezen voor harde schijven die relatief goedkoper zijn.

 1. Scherm:

Op dit moment is de wereld getuige van opvouwbare schermen, de dagen van SD zijn voorbij, zelfs HD-schermen worden primitief. 4K-monitoren worden aanbevolen voor uw videobewerkingscomputers omdat ze hoge prestaties leveren. Ze garanderen niet alleen een hoge resolutie weergave, maar maken uw computer ook toekomstbestendig.

 1. Moet software hebben voor een video-editor:

Dit hangt meestal af van respectievelijk het werkveld van de gebruiker en de vereiste. Dit zijn enkele van de meest gebruikte videobewerkingssoftware die van pas kunnen komen en die hieronder worden vermeld:

 • Adobe Premiere Pro CC
 • Sony Movie Studio Platinum
 • Coral Video Studio X10
 • Apple Final Cut Pro X2
 • Remo Repair MOV.

Configuratie van een beste PC voor videobewerking:

U hebt gelezen over alle benodigde componenten die u nodig hebt om een computer te bouwen voor het bewerken van computervideo's. Nu is het tijd om al die componenten samen te voegen en de configuratie van een beste videobewerkings-pc te bekijken:

 • Bewerker:Intel Core™ i9-9820X X- Serie Processor
 • GPU: NVIDIA RTX2080 of een andere grafische kaart van NVIDIA als prijs betreft
 • RAM: 32GBDDR4 RAM
 • Opslagruimte: 1TB SSD van WD of Samsung
 • Scherm: Samsung UHD 4K toezicht houden op.

De hierboven genoemde zijn de aanbevolen componenten om een computer voor videobewerking te bouwen. Met deze componenten is er geen compromis met de prestaties.

Klaar met het bouwen van een videobewerkingscomputer? Weet hoe je een beschadigd videobestand kunt repareren

Als video-editor begin je met het bewerken van video met een verwachting van een goede outputvideo. Soms ervaart u het uitgevoerde videobestand echter als een schokkerig videobestand of beschadigd videobestand dat niet kan worden afgespeeld. Daarom wordt aanbevolen om gebruik te maken van een vertrouwd en geprobeerd video reparatie tool dat komt van pas in het geval van videocorruptie tijdens het bewerken.

Remo Video Repair Tool is de meest aanbevolen tool met meer dan een miljoen tevreden gebruikers. Het geavanceerde reparatie-algoritme van het hulpprogramma repareert elk beschadigd, beschadigd of niet-afspeelbaar MOV-bestand met slechts 3 klikken. Download de software gratis en probeer MOV-bestanden te repareren op alle platforms van het Windows- en Mac-besturingssysteem.

Conclusie:

Het hele idee van dit artikel was om u een idee te geven van de belangrijkste dingen waarmee u rekening moet houden bij het bouwen van een computer voor videobewerking. Laat het ons weten in het geval dit artikel essentiële dingen misloopt bij het bouwen van een computer voor videobewerking in de opmerkingen hieronder.

About the Author: Remo Software