Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

7 Tekenen Het is Tijd om Krijg een Nieuwe Computer voor U

Het is moeilijk om je favoriete dingen los te laten. Of het nu je oude spijkerbroek is, een knuffel waar je nog steeds mee knuffelt of je favoriete stripboek. Als ze zeggen dat “alle goede dingen tot een einde komen”, is het ook hetzelfde met uw computer. Het is absoluut OK om vast te houden aan je verleden voor sentimentele waarden, maar niet met je computer. Naarmate de tijd verstrijkt, moet je ook je computer veranderen. Er zijn verschillende tekens die aangeven dat het tijd is om uw computer te veranderen.

Je computer begint opeens een raar geluid te maken, je ziet kleurrijke stippen wanneer je een video afspeelt, je computer gooit vaak Blue Screen of Death fout, etc. zijn enkele van de zichtbare tekenen die aangeven dat je een nieuwe computer moet kopen. Er is geen vaste tijd om te zeggen dat uw computer oud is, het hangt er allemaal vanaf hoe u hem gebruikt en hoeveel u hebt betaald om het apparaat te kopen. Let gewoon op de onderstaande tekens om een ​​nieuwe computer voor je te krijgen.

Uw computer heeft te veel tijd nodig om op te starten

Het duurt niet langer dan zes seconden voordat een goed functionerende computer opstart. Je hebt de sportschool geraakt, je klusjes in de ochtend gedaan en je computer is nog aan het booten, dan is het een duidelijk teken dat je een nieuwe computer koopt. Er kunnen een aantal redenen zijn waarom uw computer langzamer gaat werken, een van de belangrijkste redenen is dat uw computer bijna leeg is. U kunt een RAM kopen, maar het moederbord ondersteunt geen onbeperkt RAM-geheugen. Als uw computer een groot RAM-geheugen nodig heeft om programma’s uit te voeren, is het misschien tijd om een ​​nieuwe computer te kopen.

Uw computer maakt rare geluiden

Het is normaal dat een computer geluid maakt, of het nu gaat om een ​​harde schijf, een ventilator of een CD / DVD-station. Als u vreemde geluiden hoort zoals sloop of klikken die u nog nooit eerder van uw computer hoorde komen, kan dit zijn omdat uw harde schijf doodgaat. Je moet eerst Gegevens Herstellen van Ontoegankelijke Harde schijf het maken Klikken Geluiden en vervolgens op basis van uw behoeften of op de leeftijd van de computer, beslissen of u de harde schijf of uw computer wilt vervangen.

Uw computer ondersteunt de nieuwste software niet

Als uw software geen zware grafische spellen, de nieuwste kantoortoepassingen of films ondersteunt, wilt u misschien uw computer upgraden naar de nieuwste versie. Maar wanneer u de nieuwste versie van de software probeert te installeren, ondersteunt uw computer dit niet. Uiteindelijk zit je vast met je oude computer.

Upgrading kost meer dan het kopen van een nieuwe computer

Als u van plan bent uw computer te upgraden met nieuwere onderdelen om de productiviteit te verhogen en u meer dan een nieuwe computer kost, kunt u overwegen een nieuwe computer aan te schaffen. Het is logisch om te investeren in een nieuwe computer dan om meer geld uit te geven aan een computer met beperkte mogelijkheden om de nieuwste technologie bij te houden.

Uw computer heeft onvoldoende ruimte

Als uw computer geen nieuwere documenten, afbeeldingen, video’s en programma’s kan bevatten, is dit een duidelijke aanwijzing dat uw harde schijf onvoldoende ruimte heeft. Gegevens altijd naar een externe schijf verplaatsen, is niet de bedoeling. U profiteert van het kopen van een nieuwe computer.

Je computer wordt warmer

Wanneer u op uw computer werkt, produceert deze weinig warmte, wat normaal is. Als uw computer na enkele minuten opstarten zo heet wordt dat u een ei kunt koken, is dit een teken dat u uw computer moet vervangen. Je weet nooit welk onderdeel van je computer snel dood gaat, dus neem een ​​back-up en koop een nieuwe computer.

Uw computer is via een kabel met internet verbonden

U bent in 2018 en alles maakt verbinding via draadloos. Als uw computer geen wifi-verbinding heeft en nog steeds een kabel gebruikt om verbinding met internet te maken, leeft u in een stenen tijdperk! Zorg voor een nieuwe computer die meegaat met veranderende tijd en moderne technologie.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie