Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

9 Ultieme Regels Te Volgen Te Vermijden SD Kaart Problemen

SD-kaarten zijn handig, draagbaar en worden op grote schaal gebruikt in digitale camera’s om foto’s en video’s op te slaan, afgezien van het opslaan van verschillende andere gegevens. Met enorme opslagruimte voor een nominale prijs, worden SD-kaarten tegenwoordig door iedereen gebruikt. Net als elk ander regels te vermijden sd kaart problemen op als ze niet goed worden onderhouden.Problemen met sd kaart

Voordat we onderzoeken hoe je problemen met een SD-kaart kunt voorkomen, moet je ervoor zorgen dat je de best functionerende SD-kaart hebt gekocht. Hier is een bericht op dingen om naar te zoeken voordat het kopen van een SD kaart.

Hieronder staan ​​9 tips die u kunt volgen om ultieme regels te volgen te vermijden SD kaart problemen te voorkomen en uw kostbare afbeeldingen, video’s en andere bestanden op te slaan en de levensduur van de SD-kaart te verlengen.

1. Gebruik een SD-kaart van superieure kwaliteit

‘Je krijgt waar je voor betaalt.’ Dus als je je waardevolle foto’s, video’s en andere mediabestanden veilig wilt hebben, is het verstandig om een ​​SD-kaart van hoge kwaliteit te kopen. Als u hebt geïnvesteerd in een digitale camera van hoge kwaliteit of andere apparaten, moet u niet twee keer nadenken wanneer u op een regels te vermijden SD kaart problemen. Misschien wilt u zelfs investeren in een goede kaartlezer. Er zijn kansen dat het je kaart zou kunnen beschadigen!

2. Werp uw kaart veilig uit de computer

Volg de juiste instructies terwijl u een kaart van uw computer ultieme regels te volgen te vermijden SD kaart problemen. Als u Windows gebruikt, gebruikt u de optie “Hardware veilig verwijderen” in de taakbalk. Als dit een Mac is, klikt u op “Uitwerpen” door met de rechtermuisknop op het apparaat te klikken dat aan uw kaart is toegewezen en uw kaart en kaartlezer veilig te verwijderen.repareren SD kaart

3. Foto’s op de computer verwijderen, niet rechtstreeks van de camera

Het verwijderen van foto’s op de camera is beslist om meerdere redenen een no-no. Ten eerste, je weet nooit wat de beste foto is en welke niet. Je zou kunnen eindigen met het verwijderen van de verkeerde en later spijt krijgen. Als u foto’s van uw kaart verwijdert, betekent dit dat ze voorgoed zijn verdwenen; je kunt ze niet ophalen. Een andere reden is dat hoe meer u op de kaart wist en schrijft, hoe meer schade u eraan toebrengt. De levensduur van de kaart hangt ook af van het hoe regels te vermijden sd kaart problemen. De beste manier om uw kaart en gegevens te beschermen, is door alle mediabestanden naar uw computer te uploaden, nauwkeurig door te nemen welke foto’s u wilt, een back-up te maken en vervolgens de rest te verwijderen. Op deze manier, zelfs als u de verkeerde bestanden verwijdert, kunt u deze vanuit de Prullenbak herstellen.

4. Stop met het gebruik van de camera voordat het geheugen vol is

Houd altijd een tabblad bij op het geheugen van de kaart. Sommige camera’s geven het aantal foto’s weer dat u kunt maken voordat de kaart vol is. Het negeren van dat nummer en het vol invullen van je kaart kan je kaart beschadigen. Ik weet zeker dat je dat risico niet wilt nemen. Het is dus altijd goed om wat vrije ruimte op de kaart achter te laten. Gebruik indien mogelijk een andere kaart.

5. Stop met het gebruik van de camera voordat de batterij bijna leeg is

Zorg ervoor dat uw camera volledig is regels te vermijden SD kaart problemen gebruikt, zodat de batterij niet halverwege uitloopt terwijl u een afbeelding op de kaart schrijft. Net zoals bij het vol vullen van de geheugenkaart, zal het gebruik van een camera in een lege batterij de foto’s beschadigen. Als de batterij voldoende is opgeladen, kunt u niet alleen de afbeeldingen opslaan, maar stopt ook de kaartfout die kan optreden wanneer een bestand niet volledig op een kaart is geschreven.

6. Formatteer uw SD-kaart in de camera

Door uw kaart in de camera te formatteren, zorgt u ervoor dat de kaart wordt gerangschikt en ingesteld volgens de vereisten van de camera. Als de kaart anders is gestructureerd, dat is met behulp van een kaart die in een camera van een ander merk is gebruikt, kunt u problemen krijgen met het opnieuw formatteren van uw camera. Omdat het formatteren van een kaart op de camera alle huidige gegevens zal vernietigen, moet u ervoor zorgen dat u een back-up maakt van al uw bestanden. Als niet, kunt u maak gebruik van een herstelsoftware om gegevens van een geformatteerde SD-kaart te herstellen .

7. Stop met het gebruik van de SD-kaart wanneer u een fout ziet

Terwijl u fotografeert of op uw computer hebt aangesloten, stopt u met het ultieme regels te volgen te vermijden SD kaart problemen u een foutmelding krijgt. U kunt zoeken op het net, uw vrienden vragen of contact opnemen met een technische ondersteuning van de camera om de fout te begrijpen en op te lossen. Het negeren van de foutmeldingen kost je met je belangrijke foto’s en video’s.

8. Bewaar uw SD-kaart op een veilige plaats

Dit is meer van gezond verstand dan een fooi. Bewaar uw kaart op een schone en droge plaats, maar gooi het niet in een zak of in uw zak. Bewaar het in de behuizing wanneer u het niet gebruikt. Blootstelling aan extreme temperaturen, buigen, laten vallen of zelfs blootstellen aan statische elektriciteit kan uw hoe regels te vermijden SD kaart problemen.

9. Gebruik meerdere geheugenkaarten (SD-kaarten)

Het verliezen van gegevens kan hartverscheurend zijn. En ik weet zeker dat iedereen het minstens één keer heeft meegemaakt. In dit digitale tijdperk is het belangrijk om niet slechts één maar meerdere back-ups te hebben! Je weet nooit welk apparaat het opgeeft wanneer. Zelfs uw SD-kaart heeft een levensduur; dus neem een ​​back-up (meerdere back-ups) en neem altijd een extra SD-kaart mee als je grote mediabestanden opneemt en opslaat.

Conclusie

SD-kaarten zijn een deel van ons leven geworden. Het slaat al onze kostbare herinneringen, liedjes, video’s en andere persoonlijke gegevens op. Het verliezen van hen is misschien niet het einde van de wereld, maar absoluut hartknarsend. Door deze tips te volgen, wordt de levensduur van uw hoe regels te vermijden SD kaart problemen u minder kans tegen SD-kaartproblemen.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie