Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Nieuwe Functies in Adobe InDesign CC 2017

De nieuwe update in Adobe InDesign leverde behoorlijk aardig werk op van productontwikkeling. Met veel interessante nieuwe functies in Adobe InDesign cc2017 en enkele goede oplossingen. De update is een van de meest geprefereerde die u voor veel doeleinden kunt gebruiken. Er zijn veel verbeteringen, zoals de voet- en breedtegraden. Het lijkt erop dat Adobe voor de hele gebruikersgroep heeft gezorgd tijdens het werken eraan.

Adobe InDesign is een van de meest interessante toepassingen die door Adobe-systemen zijn ontwikkeld. Het is ongeveer tien jaar geleden ontwikkeld voor desktop publishing. Het heeft een groot aantal mensen gediend die in verschillende domeinen werken. De software die het meest wordt gebruikt, is de publicatie van boeken, het maken van posters, flyers en het uitgeven van kranten.

De nieuwste versie van Adobe InDesign is 2 maanden geleden publiekelijk vrijgegeven. Van de vorige versie die in 2016 werd uitgebracht, maar de naam Adobe InDesign cc 2015. De nieuwste versie van deze software is uitgebracht op 2 november 2016. Bekijk de nieuwste functies van Adobe InDesign cc2017 en zijn nieuwe functies.

De hyperlink fouten

In de vorige versies van deze tool ging het in wezen om het ontwerp van de print. De latere ontwikkelingen betroffen het opnemen van hyperlinks. Dit gebeurt over het algemeen met het inzicht van betere interactie tussen verschillende platforms.

Eerder wanneer u hyperlinks moest toevoegen, had u andere hulpmiddelen nodig zoals Acrobat of HTML-koppeling. Met deze hyperlinkfunctie is de compatibiliteit van deze tool enorm verbeterd.

De nieuwste versie van deze software heeft deze functie ook. In de vorige versies gebruikte hyperlinking echter problemen. Dit had te maken met het vertragen van de algehele functionaliteit. Een deel van de aanpassingen en aanpassingen voor deze nieuwe versie is zeker gedaan. De nieuwe versie heeft de hyperlinkfunctie en belemmert de workflow nu niet.

Ordinaal Nummers & Ligatuur Tekst

De gegeneraliseerde term voor ordinale getallen is de ordinaal. De getallen zoals 2e, 3e, 4e enz. Bevatten rangtelwoorden. Deze rangtelwoorden worden gebruikt tijdens het ontwerpen in InDesign cc2017. Dus terwijl je flyers, posters enz. Maakt en gebruik wilt maken van de rangnummers in je tekst. Met de nieuwe update kunt u de ordinale eigenschap in uw tekst toepassen.

Wanneer u een ordinaal nummer in uw tekst wilt toevoegen, biedt de nieuwe InDesign CC2017 ons een optie om ordinale eigenschappen te gebruiken. De tool biedt ook eenvoudige invoer van fractionele nummers.

Ligaturen zijn aaneengeschakelde teksten of letters die in het ontwerp worden gebruikt. Enkele van de zeer belangrijke onderdelen van het ontwerpen zijn de ligatuurteksten. De ligatuurtekst is als een ligament tussen twee letters. De ontwerpers genereren teksten of letters om samen te voegen, dit staat bekend als een ligatuur.

InDesign-voetnoten

De vorige versies van deze tool hadden voetnootfuncties die zich uitstrekken over de breedte van de kolom. Dit was een probleem omdat de voetnoten zich tot de kolom beperkten. Met de nieuwe update in Adobe InDesign kan de gebruiker de voetnoten maken die over de paginabreedte kunnen lopen. Dit stelt ons in staat om een ​​voetnoot over vele kolommen te maken.

Eerder was er een standaardinstelling voor het maken van de voetnoot op de ontwerppagina. Voor elke pagina waren de voetnoten beperkt tot de breedte van een enkele kolom. De nieuwe versie heeft een standaardoptie die voetnoten over de breedte van de ontworpen pagina maakt.

Om deze functie te gebruiken;

Ga naar het voetnoten-menu van de documenten

Vink het vakje ‘Span voetnoten over kolommen aan’ aan.

Controlepaneel

De nieuwe Adobe InDesign cc2017 heeft enkele geweldige functies, waaronder de functie voor het bedieningspaneel. Met deze functie kunt u het bedieningspaneel rechtstreeks vanuit de interface aanpassen. Het bedieningspaneel verschijnt bovenop de toolinterface. De bovenste balk wordt de menubalk van InDesign genoemd en net daaronder bevindt zich het configuratiescherm.

Deze nieuwe functie heeft de inspanningen weggenomen om naar de instellingen in InDesign te gaan en een wijziging aan te brengen. Met deze nieuwe functie kunt u de instellingen direct wijzigen. Het bedieningspaneel is nu eenvoudig toegankelijk. U kunt het rechtstreeks vanuit de interface van het hulpprogramma gebruiken.

Afgezien van de bestanden die u maakt, kunt u deze bestanden converteren om ze te gebruiken in oudere versies van InDesign. Meestal kunt u tijdens het converteren of overzetten van InDesign-bestanden het verlies van bestanden tegenkomen. In dat geval moet u zich bewust zijn van de methode om Adobe Indesign bestand terughalen om verdere problemen te voorkomen.

Deze nieuwste versie van Adobe InDesign heeft een leemte opgevuld door een aantal bugs uit de vorige versies van deze tool te verhelpen. Als je de licentie hebt, begin dan met het gebruik van deze geweldige tool.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie