After Effects kan MP4 Bestand niet Importeren Repareren

We weten allemaal dat MP4 wordt ondersteund door After Effects. Veel gebruikers hebben echter problemen ondervonden bij het importeren van een MP4-bestand in After Effects. Waarom gebeurt dit? En hoe After Effects kan MP4 bestand niet importeren repareren?

Nou, je zou kunnen worden geconfronteerd After Effects kan MP4 bestand niet importeren codec. After Effects geeft de voorkeur aan H.264- en MPEG4-codecs, terwijl MP4 een containerformaat is dat verschillende audio- en videocodecs kan bevatten. Dus als u een foutmelding ontvangt of als de videoweergave niet correct is, moet u mogelijk de codec installeren die door het bestand wordt gebruikt. Maar dan is het niet eenvoudig om de codec te vinden en te installeren.

Er is een manier om MP4 en After Effects goed te laten spelen. U kunt het MP4-bestand converteren naar MPEG2-gecodeerde MPG-bestandsindeling die door After Effects wordt ondersteund. En breng de geconverteerde .mp4-video vervolgens over naar After Effects om te bewerken. U hebt software van derden nodig voor hulp. Er zijn veel tools beschikbaar. Kies een betrouwbare om te zetten.

De procedure om After Effects kan MP4 bestand niet importeren repareren:

U moet de software downloaden en installeren.

Laad vervolgens MP4-bestanden in het programma en klik op Video toevoegen om MP4-bestanden te importeren. Of u kunt ze rechtstreeks naar het programma slepen en neerzetten.

Vervolgens moet u het uitvoerformaat kiezen, d.w.z. MOV, MPEG2 of WMV.

De uitgevoerde video’s hebben de oorspronkelijke kwaliteit van de MP4-video.

Ten slotte moet u op de knop Converteren drukken om het conversieproces te starten.

Wacht even. Dat is het; uw bestand is nu geconverteerd om te worden gebruikt in After Effects. Nu kan het bestand worden geïmporteerd in After Effects CC / CS6 / CS5, enz. Voor bewerking.

Extra informatie: Als uw MP4-bestand beschadigd is, kunt u deze MP4-reparatiesoftware snel gebruiken mp4 bestand repareren in slechts een paar eenvoudige stappen.

Als je wilt mp4 video repareren Mac, volg dan deze link.

After Effects kan MP4 Bestand niet Importeren Repareren was last modified: March 3rd, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*