After Effects Kan Mp4 Bestand Niet Importeren

3 minutes read

Wilt u MP4 importeren naar After Effects? We weten allemaal dat MP4 wordt ondersteund door After Effects. Veel gebruikers hebben echter problemen ondervonden bij het importeren van een MP4-bestand in After Effects. Waarom gebeurt dit? En hoe dit probleem op te lossen? Welnu, u kunt te maken krijgen met importproblemen vanwege de MP4-bestandscodec. After Effects

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Wilt u MP4 importeren naar After Effects? We weten allemaal dat MP4 wordt ondersteund door After Effects. Veel gebruikers hebben echter problemen ondervonden bij het importeren van een MP4-bestand in After Effects. Waarom gebeurt dit? En hoe dit probleem op te lossen? Welnu, u kunt te maken krijgen met importproblemen vanwege de MP4-bestandscodec.

After Effects prefers H.264 and MPEG4 codecs, terwijl MP4 een containerformaat is dat verschillende audio- en videocodecs kan bevatten. Dus als u een foutmelding krijgt of als de videoweergave niet correct is, moet u mogelijk de codec installeren die door het bestand wordt gebruikt. Maar dan is het niet eenvoudig om de codec te vinden en te installeren.

Kan After Effects MP4 renderen?

Er is een manier om te krijgen MP4 and After Effects to play well. U kunt het MP4-bestand converteren naar After Effects ondersteund MPEG2 encoded MPG bestandsformaat. En breng vervolgens de geconverteerde .mp4-video over naar After Effects voor bewerking. U hebt software van derden nodig voor hulp. Er zijn veel tools beschikbaar die er zijn. Kies een betrouwbare om te converteren.

De procedure is vergelijkbaar met bijna alle tools:

  • U moet de software downloaden en installeren.
  • Laad vervolgens MP4-bestanden in het programma en klik op Add Video knop om MP4-bestanden te importeren. Of u kunt ze rechtstreeks naar het programma slepen en neerzetten.
  • Vervolgens moet u het uitvoerformaat kiezen, d.w.z MOVMPEG2, of WMV.
  • De uitvoervideo's hebben de originele kwaliteit van de MP4-video.
  • Eindelijk moet je doorslaan Convert knop om het conversieproces te starten.

Wacht enige tijd. Dat is het; je bestand is nu geconverteerd om te worden gebruikt in After Effects. Nu kan het bestand worden geïmporteerd in After Effects CC/CS6/CS5, enz., voor bewerking.

Als de bovenstaande procedure echter niet nuttig genoeg was om problemen met het importeren van MP4 in After Effects op te lossen, is de kans groot dat uw MP4-bestanden corrupt zijn. Hier leest u hoe u kunt leren: repareer een beschadigd MP4-bestand op Mac.

About the Author: Remo Software