Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Algemene oorzaken van een Ongeldige Opstart Schijffout

Veelvoorkomende oorzaken van een ongeldige opstartschijffout

Ik krijg de volgende foutmelding wanneer ik probeer mijn computer op te starten: 

“Ongeldige opstartschijf Plaats een geldige BOOT-schijf in station A:”

Ik heb alle handmatige trucs geprobeerd; op knoppen drukken, opstartdisks invoegen, etc. Maar niets werkt !! Wat is deze ongeldige Boot Disc-fout en wat is de oorzaak ervoor? Is er bij toeval sprake van warmte-problemen??

Ongeldige Opstartschijf fout is tegenwoordig een veel voorkomend probleem en de meesten van jullie hebben dit misschien al ervaren. Daarom is deze pagina bedoeld om nuttige informatie te verstrekken over het geval dat u op de hoogte moet zijn van deze ongeldige opstartschijffout, zodat u het probleem op zijn vroegst kunt oplossen.

Algemene oorzaken voor ongeldige opstartschijffout

Ongeldige opstartschijffout is een van de meest voorkomende situaties tijdens het opstarten van het systeem. Het wordt meestal aangetroffen bij het opstarten van uw computer. Deze fout kan verschillende oorzaken hebben, waaronder een virusinfectie, een ongeldige schijf, recente software- of hardware-installatie of een harde schijffout en nog veel meer. Hieronder staan ​​enkele van de redenen of oorzaken die tot dit foutbericht hebben geleid:

Ongeldige schijf aanwezig: soms heeft uw systeem mogelijk geen opstartbare schijf. Met andere woorden, de schijf die op de computer aanwezig is, is geen geldige opstartschijf (die besturingssysteem bevat) of systeemschijf. In dergelijke gevallen wordt u gevraagd met dit ongeldige opstartschijf-foutbericht. Alleen het verwijderen van de schijf en vervolgens het opnieuw opstarten van uw computer zou het probleem oplossen.

Er zijn problemen opgetreden tijdens het installeren: onderbrekingen tijdens het installeren of opnieuw installeren van het besturingssysteem, het vervangen van de harde schijf of het moederbord, enz. Veroorzaken deze ongeldige opstartschijffout. Soms resulteert een onjuist geïnstalleerd besturingssysteem ook in de fout. Als je geluk hebt, kan het gebruik van de BIOS-systeemtools het probleem oplossen.

Virusinfectie: Als uw computer is geïnfecteerd met een opstartsectorvirus zoals AntiCMOS.A, geeft het systeem het ongeldige opstartschijfbericht weer. Deze opstartsector-virussen worden vaak geïnstalleerd vanaf een geïnfecteerde verwijderbare schijf.

Gebruik van schijfbeheersoftware: soms maakt uw computer gebruik van de hardeschijfbeheersoftware zoals Disk Manager, EZ-Drive of DrivePro enz. Voor het uitvoeren van vertaalgeometrie op de harde schijf. Maar deze tools bieden ondersteuning voor grote harde schijven die meer dan 1024 cilinders bevatten; maar het Basic Input / Output System (BIOS) van uw computer ondersteunt mogelijk geen grote harde schijven. In dergelijke gevallen wordt dit foutbericht weergegeven.

Harde schijfstoring: Als de opstartschijffout herhaaldelijk wordt aangetroffen en niet op zijn vroegst hersteld, of zelfs onverwacht optreedt of op andere tijden dan bij het opstarten wordt weergegeven, kan dit duiden op een defect of beschadiging van de vaste schijf.

Hierboven zijn enkele van de meest voorkomende redenen genoemd die een ongeldige opstartschijffout veroorzaakten. Zoals vermeld in het laatste punt hierboven, als deze ongeldige opstartschijffout herhaaldelijk wordt aangetroffen, maak dan onmiddellijk een back-up van belangrijke bestanden; anders kan uw harde schijf crashen waardoor uw gegevens ontoegankelijk worden of verloren raken. In dergelijke gevallen, als u onze volledige gegevens terug wilt herstellen, dan kunt u gebruiken Remo Herstellen Software. Met dit hulpprogramma kunt u eenvoudig uw volledige gegevens herstellen van uw harde schijven, zelfs als ze falen in slechts enkele muisklikken. Bovendien kunt u eenvoudig uitvoeren opstarten harde schijf lukt niet data recovery met de hulp van deze efficiënte applicatie. Dit is ook een zeer goede software als je gegevensverlies ervaart in Windows 7 of als je schijffoutmeldingen tegenkomt, zoals ‘Apparaat kan niet worden geopend, moet worden geformatteerd’. Als je een bericht als dit tegenkomt, onthoud dat er een heel simpele boodschap is procedure om gegevens terug te krijgen na schijffout in Win7.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie