Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Alles Over IMAP-Accounts in Outlook 2013 & 2016

Internet Message Access Protocol (IMAP) is een alternatief voor POP3, een e-mailprotocol dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot e-mail op de Outlook-mailserver. Het is een handig protocolraamwerk voor het ophalen van berichten. Zoals we allemaal weten, is Outlook een haalbare tool voor e-mailbeheer die door de jaren heen constant updates blijft bedenken. Outlook 2013, 2016 en 2019 wijken af van de eerdere versies.

In Outlook 2010 werden agenda- en contactitems opgeslagen in afzonderlijke PST-bestanden van de mailitems. Terwijl Outlook 2013, 2016 en 2019 zijn opgenomen in één OST-bestand. Laten we dus eerst begrijpen waarom het belangrijk voor ons is om IMAP in te schakelen en hoe we dit moeten doen.

Waarom is het Belangrijk om IMAP in Outlook in Schakelen?

Met IMAP heeft de gebruiker overal, op elk moment en vanaf elk apparaat toegang tot zijn Outlook. Het maakt het gemak van e-mailtoegang voor de gebruiker. Met IMAP kan de gebruiker berichten bekijken in de alleen-lezenmodus. Het is niet nodig dat de gebruiker e-mail downloadt om deze te bekijken. Als gevolg hiervan kunt u uw e-mail vanaf verschillende apparaten overal ter wereld bekijken: uw telefoon, een computer, de computer van een vriend.

Bijlagen in de IMAP worden alleen gedownload wanneer u erop klikt, de functie voor automatisch downloaden is uitgeschakeld in IMAP. Hierdoor kunt u uw berichten ook veel sneller controleren dan in POP3.

Hoe IMAP in Outlook in Schakelen?

In de onderstaande sectie laten we u zien hoe u IMAP op Outlook 2013, 2016 en 2019 kunt inschakelen. Met deze eenvoudige stappen kunt u IMAP op Outlook moeiteloos configureren.

Voordat u doorgaat, is het beter om het OST-bestand in PST te veranderen met een OST-conversietool en back-up 

 1. Klik File → Info → Add account.

De Outlook-wizard voor het instellen van een nieuw account wordt geopend.

 1. Voer een e-mailadres in om uw account toe te voegen.
 2. Klik Advanced optionsen vink het vakje aan voor Let me set up my account manually.
 3. Klik Connect.
 4. Kies het accounttype IMAP.

Het dialoogvenster IMAP-accountinstellingen wordt geopend.

 1. Gebruik de volgende instellingen:
  • Binnenkomende berichten:Server imap.mail.com met poort 993 en vink de optie aan This server requires an encrypted connection (SSL/TLS)
  • Uitgaande mail:Server smtp.mail.com met poort 587 en de versleutelingsmethode STARTTLS
 1. Klik Connect.

Er verschijnt een login-dialoogvenster.

 1. Voer uw e-mailadres en uw wachtwoord in, vink aan Save the password in your password listen klik OK.

Outlook 2013,2016, 2019

De locatie van het IMAP OST bestand verplaatsen

Zoals u allemaal weet, wordt bij het inschakelen van IMAP automatisch een OST-bestand gemaakt voor de synchronisatie van de offline aangebrachte wijzigingen. Als u een back-up wilt maken en een OST-bestand naar een andere computer of profiel wilt verplaatsen, moet u een juiste route instellen om de gegevens te migreren.

Opmerking: Soms kom je de Synchronisatiefouten in Outlook klik hier om ze te repareren.

ForceOSTPath gebruiken is de gemakkelijkste manier om de locatie van het Outlook OST-bestand te wijzigen. Om dit te doen, hebt u een ForceOST-registersleutel nodig om verplaats de locatie van OST bestand u kunt verwijzen naar de bovenstaande link:

Aangezien het een complexe taak is als u niet zo technisch onderlegd bent, kunt u ook het Outlook-gegevensbestand beschadigen. Daarom wordt aanbevolen om te gaan met een betrouwbare Outlook-migratietool zoals Remo Outlook back-up maken en migreren om het back-up- en migratieproces van uw OST-bestand te vereenvoudigen.

Vraag je je af hoe je een IMAP OST-bestand naar een andere computer of een andere gewenste locatie kunt migreren? Remo Outlook back-up en migratie is een betrouwbare tool voor back-up en migratie die het met een paar klikken kan doen.

download to migrate Outlook folders

Remo Outlook Back-up Maken en Migreren

De software is een haalbaar hulpmiddel Outlook gegevens migreren van de ene PC naar de andere of een andere gewenste locatie. De applicatie kan worden gebruikt om uw IMAP .ost-bestand moeiteloos naar de gewenste locatie te verplaatsen. De tool kan elk outlook-bestand naar de gewenste locatie verplaatsen en ook helpen bij het maken van back-ups van kleinere eigenschappen zoals agenda, contacten enz.

Om een back-up van het PST- of OST-bestand te maken, raadpleegt u de link back-up Outlook gegevensbestand moeiteloos. In het onderstaande gedeelte worden de stappen uitgelegd voor het migreren van IMAP OST met Remo Outlook-back-up en migratie.

Stappen voor het migreren van IMAP OST-bestand met Remo Outlook back-up en migratie tool

 1. Open Remo back-up en migratie software en klik op Migrate
 2. Selecteer het back-upbestand door op Bladeren te klikken en klik op Next
 3. Selecteer in het volgende scherm de Outlook-items (IMAP .ost-bestand) die u wilt Migrateen klik op Next
 4. De tool start het migratieproces van Outlook. Na voltooiing van het proces kunt u op klikken View Reportom de lijst met gemigreerde Outlook-items te zien
Standaard afbeelding
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Artikelen: 85

Geef een reactie