Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Alles Wat u Moet Weten over Nieuwe Sticky Notes 3.0

Gebruikers zijn altijd opgewonden wanneer Windows een update voor het besturingssysteem en andere toepassingen van Windows aan het uitrollen is. Het recente spannende nieuws voor Windows-gebruikers is het nieuwe Sticky notes 3.0 update, het komt met een heleboel interessante en echt indrukwekkende functies die alle Windows-gebruikers wensen.

Sticky notes, released back in the times of Vista lost its aura with advent of Cortana en Wunderlist. Maar voor gebruikers die nog steeds graag plakbriefjes gebruiken op hun bureaubladachtergrond, de nieuwe sticky notes 3.0 update is gegarandeerd de goede plek.

Afbeeldingsbron: insider.windows.com

Nieuwe Functies van Sticky Notes 3.0

De functies van nieuwe plaknotities 3.0 maken een einde aan de beperkingen van waar de traditionele plaknotities voor werden gebruikt. Sticky Notes pinnen niet langer alleen op uw bureaubladachtergrond, het is een complete service waarmee u meerdere Sticky Notes onder uw Microsoft-account kunt hebben en deze op alle apparaten kunt synchroniseren.

Alles wat u moet weten over nieuwe sticky notes 3.0:

  • Synchroniseer met Outlook: Dit is een van de opvallende kenmerken van de nieuwe Sticky Notes 3.0. U kunt een notitie maken en deze in uw Outlook-notities bekijken en u hoeft zich daar geen zorgen over te maken transferring Outlook notesals u toegang hebt onder meerdere apparaten onder een Microsoft-account.
  • Sticky Notes Hub: Dit is een van de nieuwe functies van de nieuwe Sticky Notes 3.0, waar je toegang hebt tot al je notities onder de sectie genaamd Hub. Met deze functie kunt u de notities verbergen waarvan u niet wilt dat ze op de bureaubladachtergrond worden vastgezet.
  • Donkere kleurenmodus: Na het anders kunnen kleuren van notities de nieuwe donkere kleurmodus die uw tekst licht maakt op een donkere achtergrond. Uw notities worden in de hub opgeslagen met dezelfde kleur naar keuze, waardoor u ze gemakkelijker kunt vinden.
  • Zoek notities: Met de nieuwe toevoeging van Hub is het nu gemakkelijker om naar uw aantekeningen te zoeken met een trefwoord als u veel aantekeningen op uw computer hebt opgeslagen.
  • Formaatbalk: Onderaan de notitie bevindt zich een nieuwe opmaakbalk waarmee u de notities snel kunt opmaken. U kunt de tekst van uw notities nu aanpassen door ze vet, cursief, onderstreept en opsommingstekens te maken.
  • Andere mogelijkheden: Er zijn weinig andere functies die in feite gericht zijn op het verbeteren van de toepasbaarheid van ondersteunende technologieën zoals Cortana,Narrator en Keyboard navigation. Door de nieuwe update presteert de app een stuk sneller dan de oudere versie van Sticky notes.

Hoe Sticky Notes synchroniseren met Outlook-notities?

De nieuwe Sticky Notes 3.0 heeft de briljante mogelijkheid om te synchroniseren met Outlook-notities. Het is bekend dat het omslachtig is om Outlook naar een nieuwe computer te verplaatsen. Nu met de nieuwe Sticky Notes 3.0 hebt u eenvoudig toegang tot uw Outlook-notities op meerdere apparaten zonder dat u Outlook handmatig naar een nieuwe computer hoeft over te zetten.

Om plaknotities in Outlook-notities te synchroniseren, hebt u alleen een nodig Microsoft account, waarmee de nieuwe Sticky Notes 3.0 al uw notities naar Outlook synchroniseert.

U kunt er ook voor kiezen om een back-up van notities te maken met behulp van de Microsoft Mailbox Exchange-functie. Dit zal u helpen om een back-up te maken van Outlook-notities en verplaats Outlook notities andere computers.

Met deze nieuwe functie kunt u notities maken en deze op het bureaublad vastzetten en deze later in uw Outlook-notities vinden. Over het algemeen is de gebruikerservaring van Sticky Notes 3.0 een voorbeeld. Nu Microsoft van plan is de Sticky notes-app op zowel iOS- als Android-platforms te lanceren. Het is interessant om te zien dat Microsoft meer kracht geeft aan eenmaal verlaten plaknotities met de nieuwe Sticky Notes 3.0-update.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie