Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Alles Wat u Moet Weten Over Straatfotografie

Er is een beroemd citaat van Dorthea Lange dat zegt: “Fotografie neemt een moment uit de tijd, verandert het leven door het stil te houden”. Dit geldt ook voor alle soorten foto’s en alle genres van fotografie. Maar voor een meerderheid is dit vaak gerelateerd aan straatfotografie. En waarom zou het niet zijn? Immers, straatfotografie geeft je de rauwheid die aanwezig is in het leven, in de straten. Het is de rauwheid van emoties, situaties, de blik op het leven en verhalen van totale vreemdelingen en steden door een vergrootglas. Wel, dat is straatfotografie. Waarbij de regels zijn dat je het leven en de momenten vastlegt die een prachtige foto maken en vormen. Het is die combinatie van alle elementen die de straat van die stad of dat gebied tot leven brengen zonder enige vorm van choreografie.

Als je je nog steeds afvraagt ​​en probeert straatfotografie te definiëren, weet dan dat het de documentatie is van het dagelijks leven van een samenleving, het dagelijks leven en de samenleving. De basisgrondregel is dat het rauw moet zijn, het is niet verplicht dat het op straat zou zijn. Het kan zijn in een winkelcentrum, een treinstation, een metro of zelfs een kinderpark. Maar de essentie van straatfotografie is de originaliteit van de momenten die organisch zijn. Het is het beste wanneer het niet alleen gebaseerd is op dingen alleen, maar ook een soort interactie heeft met mensen erin.

Dus, vraag je je af hoe je een goede straatfotograaf kunt worden? Als er regels zijn die u moet kennen, een paar nuttige tips of richtlijnen die u in gedachten moet houden. Interesse om uit te vinden? Ga dan verder met lezen.

1. Beste camera voor straatfotografie:

Er wordt niets genoemd als de beste camera voor straatfotografie. Een van de meest nuttige tips die je kunt krijgen, is dat de beste camera hiervoor een camera is met een goede beeldkwaliteit, hij moet klein en compact zijn en in je zak passen. Het zou moeten zijn dat je het overal mee naartoe kunt nemen. Met de vooruitgang in technologie, alles wat gezegd kan worden, is dat je smartphone goed genoeg is voor straatfotografie. Vergeet niet dat je camera niet duur hoeft te zijn, dat je je er bewust van wordt en een constante angst hebt omdat je hem overal mee naartoe moet nemen.

2. Het Kodak-moment:

Wanneer er een perfect moment is waarin alle elementen samenkomen met de emotie, de actie, de verlichting enz., Is dit de perfecte setting waar elke straatfotograaf naar uitkijkt. En het komt eindelijk op dat moment dat ‘het Kodak-moment’ wordt genoemd. Sommige fotografen noemen het ook ‘The Decisive Moment’. Zorg er altijd voor dat je op dat moment zoveel foto’s maakt als je kunt, want als je door die reeks foto’s kijkt die je in die paar seconden hebt genomen, kun je degene kiezen waarvan je denkt dat die het beste is vastgelegd. Als je slechts één opname van dat Kodak-moment maakt, kun je na het bekijken van de foto het gevoel hebben dat hij niet aan je verwachtingen voldoet. Door er dus voor te zorgen dat je veel foto’s maakt, garandeer je ten minste één exemplaar dat bij uitstek geschikt is.

3. Afbeeldingen en visuele elementen:

Enkele van de meest unieke en aantrekkelijke straatfoto’s zijn eenvoudigweg visuals of visuele afbeeldingen. Het zijn deze visuele beelden die uitsluitend gebaseerd zijn op de effecten van hoeken, licht, schaduw, leidende en diagonale lijnen die worden gevangen in de zin en aantrekkingskracht van onze geometrische zintuigen. Het zijn deze beelden die een eenvoudige straat in een glamoureuze helling tonen als al deze componenten samenkomen in één beeld.

4. Aandacht voor details:

Een van de beste werken op elk gebied is wanneer u op details let. Hetzelfde principe is van toepassing op fotografie. Je kunt het beste van foto’s hebben, maar als je de details niet duidelijk op die foto kunt zien, zul je het vroeg of laat niet waarderen. Een goede foto is degene die niet alleen uw aandacht vasthoudt, maar u ook moet stoppen om er een tijdje naar te kijken en de aandacht voor details op prijs stelt. Het zou het vastgelegde beeld kunnen zijn van twee meisjes die spelen, maar het is de aandacht voor detail, zoals de bloemenprints op hun jurk of de kuil in het gezicht van het meisje dat lacht of angstig is op het gezicht van een ouder die vlakbij staat. De details zoals deze zorgen ervoor dat je de foto’s veel meer zult waarderen.

5. Ethiek in straatfotografie:

Terwijl straatfotografie draait om foto’s die zijn vastgelegd met zijn rauwheid en spontaniteit. De algemene regel is dat er geen toestemming wordt gevraagd van de mensen van wie de foto’s worden gemaakt. Hoewel er uitzonderlijke tijden zijn waarin je respect moet hebben voor verschillende culturen en waarden van het land en de mensen van wie je foto’s maakt. In dergelijke gevallen moet je toestemming vragen voordat je schiet. Hoewel de meeste afbeeldingen worden vastgelegd zonder medeweten van de mensen, moet u speciale aandacht besteden aan het oversteken van de straatfotografie. En dat je beroep of hobby niemand zijn gevoelens schaadt of laat voelen dat hij wordt uitgebuit. Vooral als je een rondje straatfotografie doet om sociaal bewustzijn te creëren over zaken als armoede of kinderarbeid enz.

Met de basiskennis van straatfotografie, als je ooit je foto’s kwijtraakt vanwege een formatteerfout op de harde schijf en je je afvraagt, kunt u foto’s hersteld van een geformatteerde harde schijf? Klik vervolgens op de link en vind alle hulp die u nodig hebt om uw foto’s binnen enkele klikken terug te krijgen.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie