Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Android Telefoons SD-kaart zal geen mount

Veel Android-telefoons bevatten tegenwoordig camera’s, videorecorders, MP3-spelers, e-boeklezers en zelfs de uitbreidbare applicaties. Om al deze te bewaren, kan de Android-telefoon het interne geheugen van je telefoon gebruiken. Naarmate het aantal apps toenam, begon het interne geheugen echter snel vol te lopen. Dit is de reden waarom de meeste van deze Android-telefoons uitbreidbare geheugens in de vorm van kaarten ondersteunen. U kunt deze kaarten gebruiken als een verwijderbaar opslagapparaat en verbinding maken wanneer nodig en verwijderen indien niet. Dit kunnen de SD-kaarten zijn die uw bestanden en apps kunnen opslaan. Vandaar dat de SD-kaart van je Android-telefoon al je bestanden, apps en afbeeldingen of video’s van de gedenkwaardige dagen van je leven bevat.

Soms worden deze SD-kaarten mogelijk niet geactiveerd of worden ze niet herkend door je Android-telefoons. Maar er is geen specifieke reden hiervoor; het kan te wijten zijn aan welke reden dan ook. Hier zijn enkele tips die u helpen de oorzaak te achterhalen en op te lossen. Bekijk het gewoon:

Controleer de SD-kaart van uw telefoon: een van de belangrijkste redenen waarom uw Android-telefoon niet herkent dat uw SD-kaart een SD-kaart zelf kan zijn. Uw SD-kaart is mogelijk beschadigd vanwege vele redenen zoals onjuist gebruik, virusinfectie en nog veel meer. Om dit te controleren, verbindt u uw SD-kaart met een andere handset en test u de werking ervan of sluit u uw SD-kaart aan op uw computer. Als de kaart door deze twee wordt herkend, is de SD-kaart gezond, de SD-kaart is defect en moet worden vervangen.

Hardware-gerelateerde problemen: om dit te controleren, installeert u eerst uw SD-kaart correct op uw Android-toestel. Als het niet wordt herkend, verwijdert u gewoon de SD-kaart uit de telefoon en tilt u de metalen kap op de SD-kaartsleuf op en plaatst u de kaart terug. Als het correct is geïnstalleerd, past uw SD-kaart onder de metalen kap, stevig in de sleuf. Nu moet je SD-kaart worden herkend.

Controleer of de instellingen van het besturingssysteem: Problemen met het besturingssysteem voorkomen ook dat uw Android-kaart de SD-kaart leest. Alle Android-apparaten hebben een instelling waarmee u een SD-kaart kunt koppelen of verwijderen. U moet de juiste verwijderbare opslaginstellingen hebben ingesteld op uw Android-besturingssysteem om gegevens op de kaart te bekijken en op te slaan.

Ga eerst naar het menu “Instellingen” om dit te controleren, zoek de optie “Un-mount SD-kaart” en tik erop om uw SD-kaart te ontkoppelen. Nadat de handset klaar is met het verwijderen van uw SD-kaart, selecteert u de optie “Mount SD-kaart“. Dit kan eventuele OS-problemen corrigeren.

Antivirusprogramma uitvoeren: zelfs wanneer uw SD-kaart is geïnfecteerd door een virus, kan uw Android-apparaat uw SD-kaart niet herkennen. Dit kan dus ook een reden zijn om de SD-kaart niet te monteren. Om van deze virusscan af te komen, scant u uw SD-kaart en zelfs het apparaat met krachtige antivirussoftware.

Zelfs na het volgen van de hierboven beschreven tips, is het beter om je SD te vervangen als je de problemen niet kunt oplossen. Maar hoe zit het met de gegevens die zijn opgeslagen op die niet-verwijderbare SD-kaart? Hoe krijg je ze terug? Maak je geen zorgen; probeer gewoon de Remo Recover-software die gemakkelijk kan verloren foto terughalen van SD kaart smartphone dat wordt niet gedetecteerd.

Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de SD-kaart

  • Wees voorzichtig als u met uw SD-kaart werkt
  • Door vaak de kaart te verplaatsen of de instellingen van uw handset aan te passen, kan de kaart onleesbaar worden.
  • Voordat u met uw SD-kaart gaat werken, gebruikt u een converter om uw opgeslagen bestanden naar uw computer of naar een extern station te verplaatsen
  • Als u uw bestanden op een andere locatie opslaat, blijven ze veilig, zelfs als er iets met uw SD-kaart gebeurt

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie