Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Apple nieuwe Versie MacOs Mojave en zijn Kenmerken

In juni bracht Apple een openbare bètaversie uit van zijn nieuwste Mac OS genaamd Mojave 10.14. Dit is een opvolger van macOS High Sierra. Een bètaversie voor ontwikkelaars is beschikbaar voor leden van het Apple-ontwikkelaarsprogramma. Apple nieuwe versie MacOs Mojave staat op het punt in september of oktober 2018 te lanceren.

Afbeeldingsbron: Infinite Diaries

Mac OS Mojave is compatibel voor de volgende Mac-apparaten:

 • MacBook (Begin 2015 of nieuwer)
 • MacBook Pro (Medio 2012 of nieuwer)
 • MacBook Air (Eind 2012 of nieuwer)
 • Mac mini (Eind 2012 of nieuwer)
 • iMac (Eind 2012 of nieuwer)
 • Mac Pro (Eind 2013 of nieuwere of oudere modellen met Metal-compatibele GPU)
 • iMac Pro (2017)

Dark modeStacksGroup FaceTime en opgetild Mac App store zijn enkele van de gemarkeerde functies van macOS Mojave. Deze macOS is bijgewerkt met verbeterde beveiliging om tracking door een applicatie van derden te voorkomen zonder goedkeuring van de gebruiker.

Aangezien de nieuwste macOS Mojave beschikbaar is in bètaversie, zijn er enkele problemen met betrekking tot gegevensverlies op de Mac. Hierdoor downgraden sommige gebruikers naar de vorige macOS-versie zoals Sierra en High Sierra. Gebruikers vinden het moeilijk om verloren bestanden op mac te herstellen na macOS Mojave-update en de enige oplossing om verloren gegevens te herstellen is door te gebruiken Remo Recover Mac Pro Edition om gegevens van MacOS Mojave te herstellen

Apple nieuwe Versie MacOs Mojave en zijn Kenmerken:

 1. Dynamische desktop:

Nu kunnen Mac-gebruikers overschakelen naar een donkerder kleurenschema van desktop met Dark Mode. Dynamisch bureaublad wordt gebruikt om het bureaubladthema automatisch te wijzigen van helderder naar donkerder met betrekking tot het tijdstip van de dag. De donkere modus is van toepassing op ingebouwde Mac-applicaties zoals MailMessagesMapsPhotos en Calendar. Vanaf nu kan slechts één bureaubladafbeelding worden gebruikt voor dynamische desktop. Zodra de volledige versie is uitgebracht, zullen verschillende afbeeldingen over verschillende aspecten van Mojave live zijn.

 1. Nieuws, aandelen, spraakmemo’s en thuis:

Apple heeft voor het eerst een nieuwe set apps toegevoegd in macOS Mojave.

 • Gebruikers kunnen hun nieuwsfeed aanpassen in de Nieuws-applicatie en zich abonneren op hun favourite publications
 • Homekitkan worden bediend met de Home-app op het bureaublad. Het lijkt op de Homekit-toepassing in iOStvOS, en WatchOS. Lichtinstellingen, Sprinkler-instellingen en veel kunnen worden bediend via de Home-app.
 • Recording personal notes, meetings, memosgemakkelijk gemaakt door spraakmemo’s. Spraakmemo’s zijn eenvoudig te delen op Apple-apparaten.
 • Volg al uw aandelen met Stocks appvan macOS Mojave. Het analyseren van aandelen met interactieve grafieken is mogelijk in macOS Mojave.
 1. Privacy en beveiliging:

In macOs krijgen Mojave-apps toestemming van de gebruiker voordat ze toegang krijgen tot de camera of microfoon. Zelfs berichten en e-maildatabase zijn toegankelijk na goedkeuring van de gebruiker. Nieuwste macOs heeft een verbeterde tracking prevention om gebruikers te redden van adverteerders. Dit minimaliseert de like- en deelknoppen voor sociale media die gebruikers volgen op basis van hun browsegeschiedenis

 1. Continuïteitscamera:

Continuïteitscamera gaat over de sync tussen de Mac and iphone. De gebruiker kan een foto maken of een document scannen met zijn iphone en deze direct toevoegen aan zijn document in MAC. Deze overdracht gebeurt in minder tijd en het ziet er sneller uit dan Airdrop. Om een afbeelding in te voegen of een document te scannen, klikt u met de rechtermuisknop op uw document en zoekt u naar een iPhone in de buurt. Zodra zowel Mac als iPhone zijn verbonden, is iPhone klaar om de taak te doen.

 1. Video-opname en screenshots:

MacOS Mojave heeft geen software van derden nodig om een video vast te leggen. De nieuwste versie van macOs maakte dit gemakkelijk door een nieuwe functie toe te voegen om een video vast te leggen door gewoon op te drukken Shift-Command-5. Gebruikers kunnen het scherm dat ze willen vastleggen als video bijsnijden. Voor screenshot Command-shift-3 for Full screen en Command-Shift-4 voor een geselecteerd deel van het scherm. Zodra de schermafbeelding is gemaakt, wordt gedurende 5 seconden een kleine miniatuur weergegeven in de linkerbenedenhoek van het scherm.

 1. Desktopstapels:

Stapels komen te hulp voor gebruikers die last hebben van rommel in bestanden zoals documentsphotos, videos en system files. Deze optie groepeert een soortgelijk soort bestanden onder één stapel en wanneer de gebruiker een bestand moet openen, kunnen ze over die stapel zweven om bestanden te bekijken. Zoals de meeste vorige macOS-gebruikers gebruikmaken van betaalde software declutter their desktop, nu doet stack het gratis. Om Stacks op macOS Mojave in te schakelen, klik met de rechtermuisknop op het bureaublad op selecteren Use Stacks

Hierboven zijn enkele van macos mojave nieuwe functies beschikbaar in openbare bètaversie en bètaversie van ontwikkelaar. Andere functies zijn het inkorten van audio- en videobestanden in de finder, het identificeren van 32-bits apps, finder-verbeteringen en nog veel meer. Zodra de volledige versie van macOS Mojave is uitgebracht, worden de volledige functies van het besturingssysteem in het kort uitgelegd. Maak een bladwijzer van deze pagina om op de hoogte te blijven van de aankomende functies van macOS Mojave.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie