Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

April 2019 Windows Update-Problemen en Oplossingen

Microsoft heeft zijn nieuwe Windows-update van april 2019 of gewoon de update van 1903 uitgerold. Met deze nieuwe update belooft Windows verbeterde systeembeveiliging en weergavefuncties te bieden. Deze update is echter niet vrij van problemen die leiden tot verschillende complicaties, waaronder gegevensverlies. Dit artikel is samengesteld met de meest voorkomende april 2019 Windows Update-problemen en oplossingen om het te repareren.

Wist je dat: Een van de nieuwe functies in Windows-update oktober 2018 stelt u in staat telefoonfoto’s te beheren, SMS en oproepen op uw bureaublad te verzenden / ontvangen door uw telefoon en Windows-computer te integreren.

Wat zijn de problemen met de update van Windows april 2019?

Het is belangrijk om te weten dat de meeste van de Windows april  2019-update-problemen zijn te wijten aan applicaties van derden. Deze toepassingen van derden voorkomen dat Windows-update wordt geïnstalleerd, waardoor het besturingssysteem zich abnormaal gedraagt. Hier volgen enkele van de gerapporteerde problemen.

 • Vertraging in het besturingssysteem
 • Niet-reagerende computers na het opstarten
 • Boot Looping
 • Bevriezing tijdens de update-installatie

Lag in het besturingssysteem:

Het installeren van nieuwe Windows kan de prestaties van het besturingssysteem vertragen. Het kan zijn veroorzaakt door het installeren van een nieuwe Windows-update die veel tijdelijke bestanden en cache maakt. U kunt het oplossen met een paar eenvoudige opruimmethoden die hieronder worden vermeld

 • Verwijder tijdelijke bestanden
 • Cache wissen
 • Voer een schijfopruiming uit

Niet-reagerende computers na het opstarten:

De eerste keer opstarten na het installeren van de Windows-update laadt het besturingssysteem alle stuurprogramma’s voor automatisch starten tegelijkertijd. Soms kan het starten van alle stuurprogramma’s meteen een storing veroorzaken.

Als een van deze stuurprogramma’s niet goed werkt, reageert Windows niet meer. Om het besturingssysteem te laten reageren, moet u het opstarten in de veilige modus. U kunt Windows opstarten in de veilige modus door de onderstaande stappen te volgen:

 • Start het besturingssysteem opnieuw op en blijf op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen
 • In de geavanceerde opstartoptie selecteert u de veilige modus selecteren en drukt u op Enter.

Als u het besturingssysteem opstart in de veilige modus, worden alle onnodige stuurprogramma’s beëindigd en worden alleen standaardstuurprogramma’s gebruikt. Start de computer opnieuw op in de normale modus om te zien hoe uw computer normaal werkt.

Zal de update van Windows april 2019 uw gegevens verwijderen?

Het is belangrijk dat u weet dat Windows-updates bedoeld zijn om uw systeemprestaties te verbeteren. Sommige problemen kunnen echter om verschillende redenen optreden, bijvoorbeeld verloren gebruikersgegevens na installatie van Windows-update oktober 2018 of conflicten met applicaties van derden na de nieuwste Windows-update (april 2019) die gegevensverlies kunnen veroorzaken. Laten we de problemen begrijpen die verantwoordelijk zijn voor gegevensverlies na de automatische update van Windows en hoe we deze kunnen aanpakken.

Boot Looping:

Boot looping is een situatie waarbij uw computer steeds opnieuw wordt opgestart en een lus binnengaat. Nieuw geïnstalleerde Windows-updates kunnen een van de redenen zijn voor het opstarten van de computer. Volg de onderstaande stappen voor het repareren van de opstartlus.

 • Druk continu op F8 totdat u geavanceerde opstartopties laadt.
 • Start het besturingssysteem in de veilige modus via geavanceerde opstartopties
 • Lancering Control panelPrograms and Features View installed updates
 • Verwijder de recente updates en start het systeem opnieuw op

Deze reparatie beëindigt de opstartlus en het opstarten van Windows, maar je verliest alle Windows-updates. Soms kan het verwijderen van alle updates het opstarten van de boot niet beëindigen. In dergelijke gevallen moet u het volledige besturingssysteem opnieuw installeren of repareren. Dit zal leiden tot gegevensverlies.

Vastlopen tijdens het installeren van updates:

Tijdens het installeren van de nieuwe Windows-update kan het installatieproces vastlopen en stoppen. Dit probleem wordt veroorzaakt door compatibiliteitsproblemen tussen de Windows-update en bestaande toepassingen van derden.

U kunt het bevroren installatieproces beëindigen door het besturingssysteem opnieuw te starten. U kunt dit doen door de aan / uit-knop ingedrukt te houden of de hele installatie te annuleren. Als u dit doet, worden onvolledige bestanden gemaakt. Deze onvolledige bestanden kunnen het besturingssysteem laten crashen als ze niet worden verwijderd. Volg de instructies om deze bestanden te verwijderen.

 • Start de opdrachtprompt in de veilige modus. StartCommand prompt als beheerder
 • Type “net stop wuauserv” en druk op enter. Met deze opdracht worden alle actieve updateservices gestopt
 • Na de volledige uitvoering van het vorige commando, typ “net stop bits” en druk op enter, hiermee wordt het automatisch downloaden van updatebestanden gestopt.

Zodra het proces is voltooid, moet het besturingssysteem vrij zijn van bugs en moet het systeem goed werken. Als uw besturingssysteem überhaupt gecrasht is, maakt u zich dan geen zorgen. In het volgende gedeelte vindt u instructies reparatie april 2019 Windows update-problemen

Wat als uw besturingssysteem is gecrasht vanwege de update van Windows april 2019?

Nadat het besturingssysteem is gecrasht, moet u snel reageren om de gegevens te herstellen. Verbind uw harde schijf die het besturingssysteem heeft gecrasht met een werkende computer en maak gebruik van software voor gegevensherstel om verloren gegevens gemakkelijk te herstellen.

Remo herstellen is een bekroonde software voor gegevensherstel die beschikbaar is op alle platforms van Windows- en Mac-besturingssystemen. Met zijn eenvoudige gebruikersinterface maakt software het herstellen van gegevens eenvoudig, zelfs voor een niet-professionele gebruiker. Download en probeer de software nu gratis.

free-download-for-win

Gegevens herstellen met software voor gegevensherstel:

 1. Download en installeer Remo Recover 6.0
 2. Zodra u de toepassing start, kunt u uw bestanden herstellen vanaf de gewenste locatie of partitie. Klik op de User Files map waaruit u gegevensverlies hebt opgelopen na de Windows-update
 3. Nadat u de maplocatie hebt gekozen die u wilt herstellen, klikt u op de Scan
 4. De tool start automatisch Quick Scan. Zodra de Quick Scan is voltooid, wordt de tool uitgevoerd Deep Scan waar het gegevens sector voor sector herstelt. Open de Dynamic Recovery View om de bestanden gemakkelijk tegelijkertijd te herstellen terwijl de Deep Scan is aan het rennen.

click on the dynamic recovery view button

 1. U kunt ook zoeken naar het specifieke bestandsformaat in de zoekbalk met de Advanced Filter optie
 2. Selecteer nu de mappen of bestanden waarvan u de schijf wilt herstellen en klik op de Recover optie
 3. Nadat de partities zijn gescand, worden de herstelde gegevens aan u gepresenteerd waarvan een voorbeeld kan worden bekeken.

double click on the files to preview them

 1. Klik op de verloren of verwijderde bestanden van de update die u wilt herstellen en klik op Save een blader naar een locatie om de herstelde gegevens op te slaan

Voordelen van Remo Recovery:

 • Zorgt voor snel herstel van de partitie.
 • Op maat gemaakt om de gegevens van het gecrashte besturingssysteem te herstellen
 • Met de optie Bestandstype toevoegen kunt u een specifiek bestandstype selecteren en herstellen dat niet in de lijst staat
 • Herstelsessie opslaan is handig, terwijl u grote schijven herstelt.
 • U kunt de opgeslagen bestanden comprimeren; dit komt van pas wanneer u weinig opslagruimte heeft.

Samenvatting:

Windows-updates zijn altijd onvoorspelbaar. Het is duidelijk dat elke update zowel voor- als nadelen heeft. Dit artikel is samengesteld met eenvoudige oplossingen voor de meest voorkomende problemen die optreden bij Windows-updates die leiden tot gegevensverlies.

Het wordt altijd aanbevolen om een back-up van de gegevens te maken voordat u de update uitvoert naar de nieuwste versie om voorbereid te zijn op mogelijk gegevensverlies. Als u echter gegevens bent kwijtgeraakt na het bijwerken van Windows, gebruikt u een vertrouwde software voor gegevensherstel zoals Remo Herstellen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie