Hoe Kan Ik Automatische Updates Uitschakelen Windows 10 ?

4 minutes read
Gravatar Remo Software
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Zoals jullie allemaal weten, is de basisintentie van Windows-update het opstarten van het besturingssysteem tegen externe bedreigingen en kwetsbaarheden op systeemniveau. Windows 10-updates vormen geen uitzondering. Maar er is een ding dat Windows 10-updates scheidt van die in Windows 7 of 8. Kun je dat zien?

In tegenstelling tot zijn voorgangers, zult u niet in Hoe kan ik Verander de Standaard Opslaglocatie op Windows 10? via het Configuratiescherm Windows Update-instellingen. Op het eerste gezicht zullen velen van jullie dit misschien niet als een serieus probleem beschouwen. Maar soms kan het veel cruciaal zijn dan u denkt.

Overweeg deze situatie - u wilt uw Windows 10-pc uitschakelen. Daarvoor hebt u de optie Power -> Shut Down geselecteerd. Hier komt het echte probleem - de gedownloade Windows-updates worden op uw pc geïnstalleerd. Je hebt echt geen tijd om te wachten totdat updates zijn voltooid. Dus je hebt met kracht op de uitschakelknop op je pc gedrukt voor een harde uitschakeling. Na enige tijd hebt u uw pc opnieuw ingeschakeld. Maar deze keer zie je een Windows-logo op het scherm - zonder je Windows 10 op te starten. Zelfs als je de pc herstart, zie je hetzelfde. Wat er is gebeurd, is duidelijk uit deze resultaten - uw Windows 10 is gecrasht.

Het is niet nodig dat uw Windows 10 crasht als u Windows-updates met geweld afbreekt. Maar er kunnen nadelige resultaten optreden, waaronder het verlies van uw kostbare bestanden. Als de update niet compatibel is met de harde schijf van de pc, er is een kans dat een Windows-update vertraagt zelfs de laptop of PC.

Hoewel Windows 10 bestandsherstel is nu geen veeleisende taak, het is beter om voorzorgsmaatregelen te nemen om soortgelijke situaties te voorkomen.

En er kunnen netwerkproblemen, Flash-plug-in-problemen en dergelijke zijn na installatie van enkele Windows-updates. In dergelijke situaties moet u wellicht het gedeelte 'View Installed Updates' bekijken en handmatig uitvinden welke update verantwoordelijk is voor uw probleem en de installatie ongedaan maken om het probleem op te lossen.

Een dergelijke methode is echter niet altijd haalbaar, vooral als u al honderden updates hebt geïnstalleerd. In dergelijke situaties weet u nooit welke update de belangrijkste boosdoener is achter uw systeemprobleem. Het is Hoe te Krijgen Windows Photo Viewer Terug in Windows 10? uitschakelen permanent.

Hoe Kan Ik Automatische Updates Uitschakelen Windows 10?       

We hebben al besproken dat het niet mogelijk is om Windows 10 update uitschakelen er doorheen Windows Update-instellingen van het Configuratiescherm. Maar er is nog een optie: de Windows Update-service.

Automatische Updates Uitschakelen Windows 10

Om Automatische Updates Windows 10 Uitschakelen Via Deze Optie:

  1. Selecteer Configuratiescherm -> Systeembeheer -> Services.
  2. Zoek in het venster Services de Windows-update en open deze.
  3. Wijzig het opstarttype in Uitgeschakeld.

Dat is het!

Hoe Bestanden Overzetten met Nearby Sharing in Windows 10? updates uitschakelen. Misschien is de reden dat u dit zou weten - Microsoft heeft een nieuw Windows als een servicemodel gebracht door de introductie van Windows 10. Alle nieuwe functies van Windows zijn alleen beschikbaar via Windows Updates. Om dergelijke nieuwe functies te installeren, hebt u oudere updates nodig. Als er een belangrijke Windows-update beschikbaar is, moet u alle eerdere updates installeren voordat u voor dergelijke grote updates probeert.

Gravatar Remo Software

About the Author: Remo Software