Backup Outlook Emails en Andere Attributen

Microsoft Outlook-gegevens zoals e-mails, contacten, tijdschriften en andere Outlook-kenmerken zijn cruciaal voor de dagelijkse communicatie met collega’s en vrienden. Soms zijn er kansen om deze gegevens te verliezen als gevolg van een systeemcrash of onvoorziene omstandigheden. Om dergelijke scenario’s in de toekomst te vermijden, is het altijd een goede gewoonte om een back-up te maken van e-mails, contacten, agenda’s en andere attributen van Outlook.

Hoe Backup Outlook Emails en Andere Attributen?

Er zijn een paar eenvoudige methoden om een back-up te maken van Outlook-e-mails, contacten, agenda’s, enz. Volg de onderstaande methoden om een back-up te maken van Outlook-gegevens op uw computer.

Methode 1: Stappen om Handmatig een Back-up te Maken van Outlook-Gegevens.

 1. Start de Outlook-applicatie en kies FileOpen & Export > Import/Export.click on import/export to backup outlook emails
 2. Kiezen Export to a file, en klik vervolgens op Next.choose export to file
 3. Selecteer Outlook Data File, en selecteer Next.backup the file to Outlook data file (.pst)
 4. Klik op de map waarvan u een back-up wilt maken en klik op Next Choose the folders to backup outlook data
 5. Blader naar een locatie en geef een naam op voor uw back-upbestand, en selecteer vervolgens Finish.

Door de bovengenoemde stappen te volgen, kunt u een back-up maken van en exporteer Outlook e-mails en andere Outlook-gegevens met succes. Het proces is echter erg tijdrovend, omdat u elke map afzonderlijk moet back-uppen. Bovendien kunt u bepaalde informatie verliezen als u dit niet op de juiste manier doet. De eenvoudigste en veiligste manier om een back-up te maken van e-mail, contacten, agenda’s en andere Outlook-gegevens van Outlook, is door Remo Outlook Back-up maken en software migreren.

De handmatige methode voor het maken van back-ups van e-mails en andere Outlook-attributen is erg tijdrovend. De slimme back-upfunctie van de tool helpt bij het maken van een back-up van alle Outlook-mappen in één keer. Op deze manier kunt u tijd besparen door met één klik een back-up te maken van alle Outlook-gegevens. Download en probeer de software nu gratis.

free-download-for-win

Methode 2: Backup Outlook Emails en Andere Attributen met Behulp Software.

Download en installeer de Remo Outlook Backup en migreer software en volg de onderstaande stappen

 • Vanuit het hoofdscherm, selecteert “Backup” optie.
 • Vervolgens krijgt u twee opties te zien “Smart Backup” & “Advance Backup”. Selecteer de “Smart Backup” optie om met één klik een back-up te maken van het volledige Outlook-profiel.
 • Als u een back-up van geselecteerde mappen wilt maken, klikt u op Geavanceerde back-up en kiest u de bestanden die u wilt herstellen.
 • Controleer na voltooiing van het back-upproces het samenvattingsrapport om te controleren of van alle attributen een back-up is gemaakt of niet.

Kenmerken van Remo Outlook Backup en migreren.

 • Afgezien van het maken van back-ups van Outlook-e-mails, contacten en andere Outlook-gegevens. De software helpt u ook bij het overbrengen van het Outlook-gegevensbestand naar een nieuwe computer.
 • Met de geavanceerde back-upfunctie kunt u elke specifieke map selecteren om een back-up van te maken.
 • De software is ook zeer efficiënt als het komt een back-up en herstel van Outlook-instellingen, kalenders, etc.
 • Neem contact op met 24/7 technische ondersteuning als u problemen ondervindt bij het gebruik van de applicatie.

Gevolgtrekking

Het is belangrijk om een back-up te maken van alle Outlook-gegevens zoals e-mails, contacten, instellingen, agenda’s, dagboeken. Dit komt omdat deze gegevens van pas komen wanneer u gegevensverlies heeft ondervonden als gevolg van een systeemcrash of andere scenario’s voor gegevensverlies. Als u het echter moeilijk vindt om regelmatig een back-up van deze gegevens te maken met behulp van handmatige technieken, vertrouw dan altijd op een gespecialiseerde tool zoals Remo Outlook Backup en Migrate to backup outlook emails en andere attributen met succes.

Backup Outlook Emails en Andere Attributen was last modified: October 30th, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*