Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Een Begin tot Einde Guide op Hoe te Organiseren en Beheren Videobestanden

In deze dagen is het opnemen en opslaan van video’s voor de meesten van ons min of meer gemakkelijk, dankzij de steeds groeiende digitale technologie. We weten dat er smartphones zoals iPhone 6S of Nexus 6P zijn die 4K- of Ultra HD-video’s kunnen maken. Tegelijkertijd zijn bestandsgrootten van deze 4K-video echt van belang als we bijna geen opslagruimte hebben.

Normaal gesproken heeft een 4K-video die met 30 frames / seconden is opgenomen een bestandsgrootte van ongeveer 400 MB!

Vanuit het oogpunt van een iPhone 6-gebruiker zijn verschillende opslagopties beschikbaar van 16 GB tot 128 GB. Maar is het genoeg?

Het is frustrerend wanneer we naar een bepaald videobestand van een enorme lijst zoeken, er kan een geval van per ongeluk verwijderen van bestanden uit een enorme map zijn. En ik geloof echt dat de meesten van jullie een soort back-upprocedure gebruiken voor je video’s. Doe je? Als u nog geen back-upstrategie hebt voor het opslaan van die duizenden foto’s, zult u er later ernstig spijt van krijgen.

Dus, wat moet onze aanpak zijn voor het organiseren en beheren van een groot aantal videobestanden?

Lees verder…

Recreatieve video-grafici hoeven zich geen zorgen te maken over verschillende bestandstypen tussen videobewerking. Als je tot deze categorie behoort, hoef je alleen maar onbewerkte beelden te bewaren van video’s die je hebt opgenomen (hoop, je weet dat onbewerkte bestanden onbewerkte video’s zijn die je hebt gemaakt). En als je wilt gaan voor het bewerken van je onbewerkte video’s, vergeet dan niet om een ​​kopie van het onbewerkte bestand te maken voordat je het bewerkt.

Hoe Beheer uw Videobestanden?

Digitaliseer uw VHS-tapes

Sommigen van jullie hebben nog steeds een verzameling oude, niet-digitale VHS-cassettes. Als je al je video’s wilt consolideren, kun je zelfs nadenken over het digitaliseren van je VHS-materiaal. Er zijn verschillende digitale services beschikbaar die u zullen helpen bij het converteren van een video-bestand naar een ander formaat. Met sommige van deze services kunt u VHS converteren naar een dvd-indeling of online opslag.

YRMODA-Indeling Gebruiken in Bestandsnaamgeving

Bij de meeste hedendaagse camera’s kunnen de video’s automatisch worden gesorteerd op de datum waarop ze zijn gemaakt. Het is handig om de exacte datum te kennen waarop een video is gemaakt. Soms wordt de datum toegevoegd aan de naam van de video. Neem de tijd om deze video’s te hernoemen naar YRMODA (Jaar / maand / datum) -formaat.

Gebruik Tags om Video’s te Identificeren

Er zijn digitale tagging-programma’s om uw video’s automatisch te taggen aan de hand van verschillende attributen. Deze tagging omvat een klein zoekwoord of een korte annotatie om on-demand video’s te organiseren. Deze tags zijn erg handig als je veel beeldmateriaal hebt.

Opslaan in Verschillende Mappen

Soms is het moeilijk om elke video die je hebt te taggen. In dergelijke situaties kunt u een reeks mappen maken op basis van de gewenste categorie en uw videobestanden daarin slepen en neerzetten. Maak bijvoorbeeld een nieuwe map en plaats alle video’s die tijdens je laatste vakantie zijn gemaakt erin. Het is handiger als u op jaarbasis aanvullende mappen maakt en de rest van de mappen daarin plaatst.

Inpakken …

Als je een grote verzameling videobestanden hebt, is het goed ze op de juiste manier in te delen. Of je nu hobbyist of professionele videograaf bent, je kunt bepaalde technieken volgen om je videobestanden te beheren. Hernoemen van video’s, het toevoegen van geschikte tags aan hen, classificeren onder verschillende mappen, etc. zijn enkele van de methoden die u kunt gebruiken om uw videobestanden te classificeren. Reparatie beschadigde videobestanden als het nodig is. Het is ook goed om videobestanden van uw verschillende apparaten te centraliseren in een enkel platform.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie