Een Beginner Gids om SD Kaart Verloren Data Herstellen

Dit artikel zal u begeleiden om gemakkelijk verloren gegevens van de SD-kaart te herstellen. Geheugenkaarten zoals SD-kaarten staan bekend om hun betaalbaarheid en draagbaarheid. SD-kaart is een van de meest gebruikte opslagapparaten om foto’s, video’s, documenten enz. Op te slaan. Of het nu je verjaardagsvideo is of een belangrijk document op het werk, je vertrouwt sterk op SD-kaarten om ze op te slaan.

Geen tijd om te lezen? Bekijk deze video tutorial om verloren gegevens van SD-kaart terug te krijgen.

Is het mogelijk om verloren of verwijderde gegevens van de SD-kaart te herstellen?

Dit is de vraag die de meeste gebruikers hebben wanneer ze gegevens op de SD-kaart verliezen. Je kunt alleen herstel verloren gegevens van SD-kaart, zolang het op de opslag bestaat zoals hieronder uitgelegd:

De verwijderde of verloren gegevens op de SD-kaart zullen niet volledig verdwijnen, het bevindt zich nog steeds op de SD-kaart met de ruimte gemarkeerd als klaar om te worden overschreven.

Daarom wordt aanbevolen om te stoppen met het gebruik van de SD-kaart na verlies van gegevens. Dit verhoogt de kans op het herstellen van SD-kaartgegevens.

 

Laten we nu eens kijken hoe verloren gegevens van sd kaart terughalen veilig

Zoals eerder vermeld kunnen gegevens die verloren zijn gegaan of verwijderd van de SD-kaart worden hersteld, zolang deze niet wordt overschreven.

Nadat het beveiligen van gegevens van wordt overschreven, zou de volgende benadering zijn om een manier te vinden om verloren gegevens terug te winnen.

Om verwijderde gegevens van de SD-kaart te herstellen, hebt u een vertrouwde tool voor gegevensherstel nodig die de architectuur van de SD-kaart begrijpt en die op zoek kan gaan naar ongecontroleerde gegevens die verloren of verwijderd zijn.

Met een geschiedenis van meer dan een miljoen gelukkige gebruikers is Remo Recover een probleemloze tool om verloren gegevens van de SD-kaart te herstellen. De tool is op maat gemaakt voor geheugenkaarten van alle grote merken en kan veilig meer dan 300 bestandstypen herstellen.

 

 

 

Waarom zou je kiezen Remo Recover om verloren gegevens van de SD-kaart te herstellen?

 • Ondersteunt meer dan 300 bestandstypen zoals afbeeldingen, documenten, audio, videobestanden enz.
 • Of het nu gaat om het herstellen van verloren gegevens van de SD-kaart of het herstellen van verwijderde gegevens van de SD-kaart, het hulpprogramma voor het herstellen van SD-kaarten is handig voor alle scenario’s voor gegevensverlies.
 • Ondersteunt grote merken SD-kaarten zoals Kingston, Transcend, Sony, PNY, SanDisk enz.
 • De tool is gebouwd met een diep scan-algoritme en scant elke hoek en hoek om verloren gegevens van de SD-kaart te herstellen.
 • Deze geheugenkaartherstel-tool ondersteunt ook het herstel van gegevens van een geformatteerde en beschadigde SD-kaart.
 • Unieke zoekopdracht naar bestandskenmerken om gebruikers in staat te stellen direct te zoeken naar wat ze zoeken
 • Compatibel met alle nieuwste versies van Windows en Mac Besturings systeem.

6 Stappen om snel SD kaart verloren data herstellen:

 1. Downloaden en InstallerenRemo Recover op uw computer en sluit de SD-kaart aan die moet worden hersteld
 2. Launch de software en klik op Recover Drives
 3. Selecteer in het volgende scherm klik op Partition Recovery
 4. De software vermeldt de beschikbare schijven. Selecteer uw SD-kaart in de lijst en klik op next beginnen scanning procédé.
 5. Na het voltooien van het scanproces geeft de software voor het herstellen van de SD-kaart de herstelbare gegevens weer.
 6. Jij kan Preview de herstelde bestanden van de SD-kaart alvorens ze op te slaan op de gewenste locatie.

5 Meest voorkomende oorzaken van gegevensverlies op SD-kaarten:

 • Malware-infectie: De meest voorkomende oorzaak van gegevensverlies in geheugenkaarten. Je kunt nooit een virusaanval verwachten of voorkomen dat je per ongeluk een malware op je SD-kaart downloadt. Een malware-infectie kan de SD-kaart beschadigen of bestanden van de SD-kaart verwijderen.
 • Schade aan bestands systeem: SD-kaarten slaan uw informatie op op basis van hun bestandssysteem. Elke schade aan dat bestands systeem leidt tot beschadiging van de SD-kaart waardoor uw kostbare gegevens ontoegankelijk worden.
 • Oneigenlijk afhandeling: SD-kaarten zijn erg klein van aard en moeten voorzichtig worden behandeld. De kans op beschadiging van de SD-kaart is groot terwijl het verwijderings- en inbrengproces resulteert in gegevensverlies.
 • Toevallige formatteren: Gegevens in geformatteerde SD-kaart worden gewist en er wordt een nieuw bestandssysteem geïnstalleerd. Vandaar dat onbedoelde formattering u alle belangrijke gegevens op de SD-kaart kan kosten.
 • Andere factoren: Per ongeluk verwijderen van gegevens op de SD-kaart, SD-kaart beschadigd raken als gevolg van externe factoren zoals vocht of warmte, het inbrengen van de SD-kaart in een beschadigde kaartlezer zijn enkele van de andere veel voorkomende factoren die gegevensverlies veroorzaken op de SD-kaart.

Tips om gegevensverlies op SD-kaarten te voorkomen

Nu u weet hoe u verwijderde gegevens van een SD-kaart kunt herstellen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van enkele dingen om gegevensverlies verder te voorkomen.

Tip 1: Het wordt aanbevolen om een regelmatige back-up van gegevens op de SD-kaart te hebben om te voorkomen dat gegevens verloren gaan.

Tip 2: Gebruik altijd een antivirussoftware om uw apparaat tegen uw SD-kaart te beschermen tegen externe aanvallen

Tip 3: Verwijder nooit uw SD-kaart terwijl u foto’s, video’s of andere documenten kopieert

Tip 4: Vermijd het gebruik van dezelfde SD-kaart op meerdere apparaten, wat leidt tot corruptie.

Het is altijd de moeite waard om de bovengenoemde tips te volgen om gegevensverlies van de SD-kaart te voorkomen en elke vorm van herstelproces te voorkomen. Als u echter gegevens kwijtraakt of per ongeluk bestanden van de SD-kaart verwijdert, wordt het aanbevolen om gebruik te maken van betrouwbare gegevensherstel software zoals Remo Recover.

De taak om verwijderde bestanden van de SD-kaart te herstellen is niet meer een uitdaging. Met behulp van Remo Recover worden alle gegevens in zijn absolute vorm teruggehaald.

De gratis software voor het herstellen van SD-kaarten is ontworpen om foto’s, video’s en andere 300-plustypen bestanden te herstellen. Met een eenvoudige en krachtige scan-engine kan het hulpprogramma gemakkelijk verloren gegevens van de SD-kaart herstellen.

De gegevensherstel-software met de meeste voorkeur werkt prima met alle opslagapparaten zoals harde schijven, pen-drives, SSD, flash-drives enz.

Een Beginner Gids om SD Kaart Verloren Data Herstellen was last modified: September 19th, 2019 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*