Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Beginnersgids op Hoe te Gebruiken Photoshop CC

Photoshop is een van de meest bekende gereedschappen die door de meeste fotografen, kunstenaars en ontwerpers wordt gebruikt. De Adobe Photoshop is een van de beste producten die door Adobe is ontworpen. Naast andere fotografie-gerelateerde tools is de LightRoom van Adobe. Photoshop is daarentegen een op pixels gebaseerde kernsoftware voor alle soorten digitale afbeeldingen. Een aantal jonge enthousiastelingen fotograferen met passie, maar kunnen de beelden niet dienovereenkomstig verwerken. Het verwerken van uw afbeeldingen is erg belangrijk en daarvoor moet u weten hoe u Photoshop CC kunt gebruiken.

Met deze tool kunt u een aantal bewerkingen met uw afbeeldingen uitvoeren. Er zijn een groot aantal functies om de belichting aan te passen, met kleur te spelen en de kleurinstellingen van uw foto te wijzigen. Photoshop is een op pixels gebaseerde tool die een geweldige afwerking geeft aan uw foto’s. Foto’s van hoge kwaliteit uit Photoshop kunnen bij beschadiging van het bestand, wanneer ze op verschillende fototools worden gebruikt. Een vergelijkbare situatie kan met onjuiste overdracht aankomen of via een netwerk delen. U kunt externe software raadplegen voor hulp, een goed doel tool om repareren beschadigde photoshop CS6 foto, CS5 etc.

Een beginner moet enkele basisprincipes van deze software kennen. Hier is een korte handleiding over het gebruik van Photoshop CC.

Maak een Photoshop Bestand

Allereerst moet u een nieuw Photoshop-bestand maken om uw afbeeldingen te verwerken. Om een ​​nieuw bestand te openen:

Start de applicatie en ga naar bestanden

Klik op Nieuw> geef een bestandsnaam op en stel de breedte en hoogte in

Klik OK

U kunt de afbeeldingsgrootte wijzigen via de optie Afbeeldinggrootte onder het tabblad Afbeelding.

Schakel Panelen in

Alle functies en panelen in de tool zijn standaard zichtbaar. Ik denk dat je sommige functies moet gebruiken, je kunt ze in de interface vinden. Plaats de muis op de vereiste knop om er meer van te weten. Als er geen opties zoals een penseel, lijn, gereedschap enz. Zijn, kunt u deze zichtbaar maken via de menubalk.

Ga naar Windows> selecteer de betreffende optie.

Hetzelfde verschijnt op de hoeken van uw werkruimte. U kunt zoveel vensters laten verschijnen als u wilt vanuit de Windows-optie.

Print de Bestanden

Zodra de verwerking is voltooid, is het nodig om de bestanden af ​​te drukken. De meeste fotografen proberen een groot deel van hun werk in zachte bestanden te bewaren. Er zijn enkele afbeeldingen waarvan je echt een kopie wilt maken. Om de foto’s van Photoshop af te drukken met een kleurenprinter van goede kwaliteit. De afbeeldingen van Photoshop hebben een hoge kleurdichtheid, dus zorg dat er een goede printer beschikbaar is.

Ga naar Bestand> Afdrukken

Selecteer de printer> pas het kleurprofiel aan

Klik op “Afdrukken” om de afbeeldingen van uw printer af te drukken.

U kunt de laagopties gebruiken tijdens het verwerken van een afbeelding om de wijzigingen beperkt te houden tot de laag. Maak gebruik van de kleurcurve om de kleur van het beeld in de specifieke laag aan te passen. Photoshop heeft presets voor beeldverwerking, dit bestaat uit een aantal presets voor afbeeldingen.

Met deze kleine tips kunt u leren hoe u de Photoshop CC-tool gebruikt. Er zijn genoeg opties om rond te zweven en ze te gebruiken voor je foto’s.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie