Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Als u niet de zorg over Ouderlijk toezicht, hier is waarom je zou moeten

Het internet is een geweldige bron voor kinderen. Er zijn veel sites die kinderen kunnen helpen bij hun lesprojecten, opdrachten en meer. Het staat vol met nuttige informatie. Maar met alle voordelen van internet, zijn er ook nadelen. Sommige websites bieden ongepaste inhoud en moedigen slechte gewoonten aan – drugsgebruik, pornoverslaving, etc. Dit is uiterst schadelijk voor kinderen.

Om ervoor te zorgen dat het kind gezond en veilig blijft vrij van elke stoornis of psychische aandoening, moeten ouders voortdurend hun online- en apparaatactiviteiten in de gaten houden en controleren. Ze moeten de activiteiten van hun kinderen kunnen beperken. Hier komt de relevantie van ouderlijk toezicht.

De Donkere kant van Sociale Media:

Vroeger begon sociale mediaverslaving al in de adolescentie. Omdat socialemediakanalen voor iedereen toegankelijker worden, komt het ook beschikbaar voor tween-tijdperken. In deze dagen is er een aanzienlijke afname in het aantal kinderen dat het leuk vindt om buitenspellen te spelen. Het is geen verrassing dat smartphones voetbal en babypoppen hebben vervangen van het verlanglijstje van een kind.

Het internet is een aangeboren onderdeel van ons leven geworden. Het is een zegen, maar tegelijkertijd kan het ook gevaarlijk zijn. In een recente enquête werd geschat dat 56 procent van de kinderen tussen de 10 en 13 jaar een smartphone heeft. Deze obsessie kan een negatieve invloed hebben op de mentale gezondheid van kinderen.

Kinderen die lang vasthouden aan hun mobiele telefoon, betalen minder belangstelling en concentratie op studies. Dit kan direct van invloed zijn op hun cijfers.

Wat is het belang van Ouderlijk Toezicht?

  • Er zijn veel gevaarlijke apps voor kinderen die elke ouder zou moeten kennen. Ouders moeten zich bewust zijn van de apps die hun kinderen gebruiken en moeten hen begeleiden bij het kiezen van de juiste smartphone-apps.
  • Het internet zit vol met veel online roofdieren, cyberpesters en cybercriminelen die mensen van alle leeftijden willen oplichten, vooral kinderen en tieners.
  • Kinderen brengen meer tijd op sociale media door – hun kostbare tijd te verspillen en hun geestelijke gezondheid te schaden.
  • Veel van de kinderen zijn zich niet bewust van de cybercriminelen in hun sociale mediacirkels.
  • Ouders kunnen er niet de hele tijd zijn om naar hun kinderen te kijken.

Daarom maken hulpprogramma’s voor ouderlijk toezicht het werk van een ouder eenvoudig. Ze volgen de online activiteiten van de kinderen en waarschuwen hun ouders op het juiste moment.

Remo MORE helpt om kinderen online veilig te houden. Met deze geavanceerde app kunnen ouders hun kinderen volgen en weten wat ze online doen. Deze app biedt belangrijke functies voor de veiligheidsrapporten van kinderen over het apparaatgebruik van kinderen, blokkeert websites die ongepaste content bevatten, time lock-apps op het apparaat van kinderen en bevat veel andere functies.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie