Hoe Kan Ik Gegevens van Beschadigde Partitie Terughalen?

7 minutes read

Samenvatting: Het is inderdaad een goede gewoonte om fysieke harde schijven op te delen in verschillende partities om uw opslagruimte te beheren. Maar wat als de partitie met uw belangrijke gegevens beschadigd of beschadigd raakt? Hoe kan ik gegevens van beschadigde partitie terughalen? Gegevens op een beschadigde partitie vereisen onmiddellijke aandacht en het wordt aanbevolen om de beschadigde partitie te herstellen en te repareren. Herstel al uw kostbare gegevens met Remo Partition Recovery Software. Download de tool nu gratis.

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Het partitioneren van uw harde schijfruimte is altijd een goede gewoonte, vooral omdat gegevens op de ene partitie onafhankelijk blijven van de andere. Als bijvoorbeeld een partitie beschadigd raakt, blijven de beschadigingen in de partitie strikt alleen in die partitie en blijven de gegevens veilig op andere partities.

Wanneer de primaire partitie op uw harde schijf echter corrupt raakt, kan beschadigde partitie Herstel lastig worden. De partities waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd, worden een primaire partitie genoemd. Wanneer deze partitie beschadigd raakt, werkt het besturingssysteem mogelijk niet. Er zijn verschillende manieren om weer toegang te krijgen of gegevens van beschadigde partitie terughalen.

Hieronder vindt u een reeks aanbevolen methoden die u een heel eind kunnen helpen bij het repareren en beschadigde partitie herstellen.

Inhoudsopgave

Gemak van het Gegevens van Beschadigde Partitie Herstellen

Schade aan partitie betekent dat alle gegevens op die partitie ontoegankelijk worden. Maar dankzij Remo Recover is het mogelijk om eenvoudig gegevens van beschadigde partitie terughalen. De software scant de harde schijf volledig en herstelt volledige partitiegegevens.Verwijderde partitie herstellen.

Let op, aangezien u een volledige partitie herstelt, zal er een groot aantal bestanden bij betrokken zijn. Al deze bestanden worden weergegeven nadat Remo Recover de schijf heeft gescand. Met behulp van de functies 'Sorteren' en 'Zoeken' die de software biedt, kunt u eenvoudig de gewenste bestanden vinden, hetzij op bestandsnaam, datum, grootte of bestandstype. Houd er rekening mee dat de originele bestandsnamen behouden blijven, zelfs na herstel, dus u zou geen problemen moeten hebben om de bestanden te vinden die u nodig hebt.Hoe partitie herstellen?

Meest Aanbevolen Partitie Herstel Gereedschap om te Redden:

Remo herstellen is al met al geweldig partitie herstel software die kan worden gebruikt om gegevens van beschadigde of corrupte partities te herstellen. Of de schade aan partities wordt veroorzaakt door tools van derden, fouten in schijfbeheerprocessen of door virusaanvallen, Remo herstellen werkt in alle gevallen.

 • Ondersteunt partitieherstel van alle bestandssystemen zoals FAT32, FAT64, ExFAT, NTFS, HFS en HFS+ systemen
 • Heeft de mogelijkheid om schijfkopieën te maken wanneer er slechte sectoren op de schijf aanwezig zijn
 • Bestaat uit Windows- en Mac-versies om zowel Windows- als Mac-besturingssystemen te ondersteunen
 • Het kan ook worden gebruikt voor herstel na een crash van het bestandssysteem
 • De tool ondersteunt ook RAW-partitieherstel
 • Biedt een eenvoudige gebruikersinterface om herstel van beschadigde partities eenvoudig te maken voor alle gebruikers

Remo Recover, een gerenommeerd partitieherstelprogramma voor corrupte of beschadigde partities. Werkt met alle bestandssystemen zoals FAT32, FAT64, ExFAT, HFS en HFSX. Beschikbaar op zowel Windows- als Mac-systemen. Probeer het vandaag nog!!

free-download-for-win

Eenvoudige Stappen om Hoe kan Ik Gegevens van Beschadigde Partitie Terughalen

Stap 1: Download en installeer Remo Recover op uw Windows.

Stap 2: Klik in het hoofdscherm op de Can’t find the drive optie om de RAW-partitie te lokaliseren.

click on the cant save the drive

Stap 3: Klik op de Scan optie om het scanproces te starten.

Notitie: Zodra de Quick Scan is voltooid, duurt het direct om Deep Scan. U kunt naar de Tags in de Tree structure en vind uw verloren bestanden.

click on the dynamic recovery view

Stap 4: Selecteer ten slotte de verloren bestanden die u wilt herstellen. Klik op de Recover optie om de bestanden op de gewenste locatie op te slaan.

click on the save option

Hoe Beschadigde Partities Repareren?

Wanneer de partitie is beschadigd, hebt u geen toegang tot de gegevens die erop zijn opgeslagen. Het repareren van een beschadigde partitie is een eenvoudig proces. Volg de onderstaande stappen met behulp van de opdrachtprompt om de beschadigde partitie handmatig te repareren:

 • Klik met de rechtermuisknop op de Start Button →  Click on Command Prompt (Als administrator uitvoeren)
 • Typ chkdsk F: /f /r /x (Waar F verwijst naar de schijf die u wilt repareren)

Nadat het proces is voltooid, controleert u of de bestanden op de partitie in goede staat verkeren en toegankelijk zijn.

Redenen voor partitieschade

Door verschillende interne en externe factoren kunnen partities beschadigd raken of beschadigd raken, wat kan leiden tot gegevensverlies. Laten we eens kijken naar de belangrijkste redenen voor partitieschade.

 • Onjuist afsluiten van de computer of stroomstoring

Het is een van de meest voorkomende redenen voor partitieschade. Elke keer dat uw computer onjuist wordt afgesloten, leidt dit mogelijk niet tot partitieschade, maar als uw systeem zich midden in een schrijfcyclus bevindt op het moment van onjuist afsluiten, kan dit problemen veroorzaken en leiden tot beschadigde partities. Het is dus grotendeels gebaseerd op timing.

 • Fouten bij het uitvoeren van schijfbeheerbewerkingen en tools van derden

Onjuiste grootte van partities of fouten tijdens het uitvoeren van schijfbeheerbewerkingen kunnen partitieschade en gegevensverlies veroorzaken. Bepaalde hulpprogramma's voor schijfbeheer van derden kunnen ook de structuur van de schijf wijzigen en tot beschadiging van partities leiden.Verloren partitie terughalen.

 • Slechte sectoren

Nog een andere veelvoorkomende reden voor partitieschade zijn slechte sectoren op de harde schijf. Slechte sectoren zijn meestal te wijten aan logische fouten of aan fysieke schade aan de schijf. Wat ook de reden is, hoe dan ook, slechte sectoren resulteren meestal in partitieschade en gegevensverlies.

 • Beschadigde partitietabel

Een partitietabel is een tabel in de eerste sector van een harde schijf met details van alle partities, zoals de grootte en adressen van partities. Corruptie in deze tabel kan de hele schijf onleesbaar maken en partitieschade veroorzaken.Beschadigde bestanden herstellen

Hoewel dit geen uitgebreide lijst is met redenen voor beschadigde partities, zijn ze in de meeste gevallen enkele van de meest voorkomende gebruikers.

Voorzorgsmaatregelen om partitieschade te voorkomen

 • Voordat u schijfbeheerbewerkingen uitvoert, moet u weten wat u doet. Als u het niet zeker weet, kunt u dit het beste aan professionals overlaten. Wees ook voorzichtig bij het gebruik van hulpprogramma's voor schijfbeheer van derden.
 • Ten tweede, zorg goed voor uw harde schijf. Met behulp van een tool genaamd CHKDSK kunt u gemakkelijk corruptie en slechte sectoren op de harde schijf in de gaten houden.
 • Zorg ervoor dat u uw systeem niet UITschakelt zonder de juiste afsluitprocedure. En verwijder geen extern opslagapparaat zonder Hardware veilig verwijderen te gebruiken om beschadigde partitie herstel te voorkomen.

About the Author: Remo Software