Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Bestanden na Schijfopruiming Terugzetten

Samenvatting: Ben je al je bestanden kwijt door schijfopruiming? Vraagt u zich af hoe u schijfopruiming ongedaan kunt maken? Dit artikel bevat alles wat u moet weten over schijfopruiming. Als u op zoek bent naar het snel herstellen van bestanden die zijn verwijderd door het opschonen van de schijf, gebruik dan Remo-software voor het herstellen van de harde schijf om bestanden gemakkelijk te herstellen na het opschonen van de schijf.

download now to Recover Files from External Hard drive download the software to fix Photoshop program error for free

diskpart-user-query

Wat is DiskPart Hulpprogramma?

Schijfopruiming of “cleanmgr.exe” is het Windows-hulpprogramma dat is bedoeld om de overtollige gegevens op een specifieke schijf permanent te verwijderen. De tool is echt effectief bij het wissen van overtollige gegevens. Veel gebruikers hebben echter de neiging om belangrijke bestanden permanent te verwijderen tijdens het gebruik van Schijfopruiming. Bijvoorbeeld, “Schijfopruiming heeft mijn downloads verwijderd”, is een van de meest besproken onderwerpen met betrekking tot Schijfopruiming.

Diskpart screen on Command prompt window

Helaas is het niet mogelijk om het proces Schijfopruiming ongedaan te maken, maar er is een manier om bestanden te herstellen die zijn verwijderd door Schijfopruiming. Dit artikel is samengesteld met alle informatie en legt u alles uit wat u moet weten over Schijfopruiming en hoe u dit kunt doen bestanden na schijfopruiming herstellen.

Snelle navigatie:

Wat Gebeurt er als Ik Schijfopruiming doe?

Wanneer u het hulpprogramma Schijfopruiming gebruikt, verwijdert het hulpprogramma permanent alle tijdelijke bestanden, zoals tijdelijke internetbestanden, offline webpagina’s, DirectX-cache, miniaturen, prullenbakbestanden en downloads. Standaard worden echter alleen miniaturen, tijdelijke internetbestanden en gedownloade programmabestanden geselecteerd.

Schijfopruiming heeft mijn downloads verwijderd

Niet verwarren “Downloaded Program files” met “Downloads” beide zijn totaal verschillend. Gedownloade programmabestanden zijn ActiveX repository voor uw Internet Explorer-browser. Terwijl downloads de bestanden zijn die u van internet hebt gedownload, zoals digitale media, uw werkdocumenten, games.

disk cleanup dialogue box

Behalve de standaard geselecteerde mappen, moeten de resterende mappen of bestanden handmatig worden geselecteerd. Dat omvat uw map Downloads.

Kan Schijfopruiming belangrijke bestanden verwijderen?

Geen schijfopruiming verwijdert geen belangrijke bestanden. Met Schijfopruiming kunt u overtollige bestanden verwijderen, zoals de internetcache van tijdelijke bestanden. Standaard kan Schijfopruiming alleen downloadprogrammabestanden, tijdelijke internetbestanden en miniaturen verwijderen.

De enige manier waarop u belangrijke bestanden, zoals downloads, kunt verwijderen tijdens het opschonen, is door opzettelijk of per ongeluk de downloadmap of een andere map in de lijst te selecteren.

Tegelijkertijd kunt u, eenmaal gestart, het opruimproces niet ongedaan maken. Maar u kunt zeker de bestanden herstellen die verloren zijn gegaan tijdens het opruimproces. Want wat opschonen doet, is hetzelfde als het permanent verwijderen van een bestand zoals “Shift + Delete” of het leegmaken van de Prullenbak.

permanently deleting files using disk cleanup

U bent misschien in de war over hoe het mogelijk is permanent verwijderde bestanden terughalen. Als u niet bekend bent met het technische karakter van permanent verwijderde bestanden, gebeurt dit als volgt. Wanneer u een bestand permanent verwijdert, wordt het bestand zojuist verwijderd uit de stationsindex en worden de opslagsectoren gemarkeerd als klaar om te worden geschreven met nieuwe gegevens.

Aangezien het bestand uit de index is verwijderd, zal de bewerking niet langer de bestanden weergeven die verloren zijn gegaan door Schijfopruiming. Maar de gegevenshandtekening van het bestand zal in de opslagsectoren bestaan. Niettemin blijven ze alleen staan totdat de opslagsectoren worden overschreven met nieuwe bestanden.

Dus als u eenmaal hebt gemerkt dat de gegevens van een schijf verloren zijn gegaan, wordt het sterk aangeraden om geen wijzigingen aan te brengen op de specifieke schijf totdat u de gegevens hebt hersteld.

Hoe Bestanden na Schijfopruiming Terugzetten op Windows 11/10/8

Er zijn twee mogelijke methoden om de bestanden te herstellen die zijn verwijderd door het hulpprogramma Schijfopruiming

  • Herstel de bestanden met behulp van het hulpprogramma voor back-up en herstel
  • Herstel bestanden met behulp van software voor gegevensherstel

Als u cruciale bestanden bent kwijtgeraakt door Schijfopruiming op Windows, kunt u Schijfopruiming alleen ongedaan maken door gebruik te maken van software voor gegevensherstel – Remo herstellen voor Windows.

download now to Recover Files from External Hard drive download the software to fix Photoshop program error for free

Remo herstel harde schijf software is een snelle en gemakkelijkste methode om bestanden herstellen die verloren zijn gegaan door schijfopruiming. Remo is geïntegreerd met geavanceerde scan-engines die zijn toegewijd aan het onderzoeken van de opslagsectoren voor gegevenshandtekeningen. Zodra de gegevenshandtekeningen zijn gevonden, herstelt het hulpprogramma voor gegevensherstel de verwijderde bestanden. Aangezien de tool meer dan 300 bestandsindelingen kan detecteren, blijven geen van uw bestanden onherstelbaar. Download daarom Remo-software voor gegevensherstel en volg de genoemde stappen.

Hoe bestanden na schijfopruiming herstellen?

  • Start de Remo Recover-software en klik op de Recover Partitions Selecteer nu het station waarop u Schijfopruiming heeft geïmplementeerd en klik op scannen.

recover files lost due to disk cleanup

  • Na het scannen van de schijf, herstelt het hulpprogramma voor gegevensherstel de bestanden die permanent zijn verwijderd vanwege Schijfopruiming, zoals uw downloadmap of afbeeldingenmap. U kunt de herstelde bestanden zien in het herstelvenster.
  • Zodra de bestanden zijn hersteld, hoeft u alleen nog maar uw prioriteitsbestanden te selecteren en ze op een gezonde opslagschijf op te slaan.

Met deze methode kunt u ook shift-verwijderde bestanden op uw vensters herstellen.

Is Schijfopruiming Veilig in Windows 10?

Schijfopruiming is een ingebouwde tool in Windows waarmee u ongewenste ruimte op uw Windows-computer kunt verwijderen en maak meer opslagruimte op de computer. Als dit echter een onderliggend probleem op uw computer is of als u de optie selecteert om alles te verwijderen met Schijfopruiming, kunt u belangrijke bestanden van uw computer kwijtraken. Daarom wordt aanbevolen om de onderstaande checklist te volgen tijdens het uitvoeren van Schijfopruiming op uw Windows 10.

Controlelijst tijdens het implementeren van Schijfopruiming

Zoals reeds is vastgesteld, verwijdert Schijfopruiming uw downloadmap of afbeeldingen niet automatisch, tenzij u de map markeert die moet worden verwijderd. Hier zijn dus een paar dingen die u moet onthouden voordat u Schijfopruiming start.

  • Controleer uw Prullenbak en zorg ervoor dat er geen belangrijke bestanden zijn die moeten worden hersteld.
  • Tijdens het implementeren in het dialoogvenster Schijfopruiming kunt u de specifieke map selecteren die moet worden verwijderd voordat u het proces start. Controleer dus nogmaals de mappen die u heeft geselecteerd.

Conclusie:

Mogelijk is Schijfopruiming de beste manier om de ongewenste gegevens van uw computer te wissen. Toch moet u voorzichtig zijn tijdens het gebruik van de applicatie. Clenmngr.exe zal standaard nooit belangrijke bestanden verwijderen, zoals de downloadmap, tenzij u de map verwijdert.

Als u per ongeluk belangrijke bestanden uit de map Downloads of de Prullenbak hebt gewist, is de enige manier om dit te herstellen het gebruik van software voor gegevensherstel. De details met betrekking tot het herstellen van de bestanden na Schijfopruiming worden duidelijk vermeld in de vorige secties, maar stop met het gebruik van de schijf zodra u de schijf hebt verwijderd. Als u de genoemde instructies volgt, kunt u de verloren bestanden moeiteloos herstellen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie