Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Bestanden na Virusaanval Terughalen

Overzicht: Al uw bestanden verloren door een virusaanval? Op zoek naar een manier om bestanden te herstellen van een met een virus geïnfecteerde USB of harde schijf? Dit artikel bevat alles wat u nodig heeft om uw gegevens in een mum van tijd te herstellen. Bevat ook een voorbeeldige software voor gegevensherstel van Remo.

COVID-19 is niet het enige virus waar de wereld tegen vecht. Met de voortdurende stijging van de internetsnelheid en het aantal apparaten dat met internet is verbonden, valt de mogelijke bedreiging voor uw apparaten en gegevens die erin aanwezig zijn niet te ontkennen.

Ongeacht hoe voorzichtig we zijn en hoe veilig we denken dat we zijn met onze apparaten, het duurt seconden voordat een malware of een virus op uw apparaat terechtkomt en al uw gegevens verwijdert of uw apparaat beschadigt.

In dit artikel
Herstel ontbrekende bestanden als gevolg van een virusaanval
Herstel snel verwijderde bestanden met behulp van Remo

In sommige gevallen kan malware zoals ransomware uw computer volledig ontoegankelijk maken en u in grote problemen brengen.

Het wordt altijd aanbevolen om uw apparaten te beveiligen met een vertrouwd antivirusprogramma en op de hoogte te zijn van de dingen die u downloadt en van de sites waarvan u downloadt.

Als u een van die gebruikers bent die hun bestanden hebben verloren als gevolg van een virusinfectie, volgt u de onderstaande secties om Verwijderde Bestanden Herstellen Virus.

Hoe kan Ik Mijn Verwijderde Bestanden Herstellen via Virus?

Er zijn er meerdere manieren om verwijderde bestanden terughalen door virus. Voordat u gaat weten hoe u moet herstellen, moet u het scenario begrijpen van waaruit u gegevens probeert te herstellen.

Belangrijke notitie: Voer antivirussoftware niet rechtstreeks uit met de gedachte dat u gegevens zult herstellen. Hierdoor worden uw bestanden mogelijk definitief verwijderd en kunt u deze mogelijk niet meer terugkrijgen.

 • Scenario 1: Als uw met een virus geïnfecteerde schijf goed werkt, maar sommige van uw bestanden ontbreken of zijn verborgen, moet u de opdrachtprompt gebruiken om met de opdracht chkdsk en attrib te werken.
 • Scenario 2: Als u een harde schijf of USB-schijf heeft die volledig is beschadigd door een virusaanval en u gegevens van de harde schijf wilt herstellen, is het het beste om rechtstreeks software voor gegevensherstel te gebruiken.

Remo gegevensherstel software voor USB, SD-kaart en harde schijven is de tool die u kan helpen bij het herstellen van virusbestanden. De geavanceerde scanengine van de tool zorgt ervoor dat de volledige schijf sector voor sector wordt gescand en dat gegevens worden verwijderd of verloren gaan nadat een virusaanval is hersteld.verwijderde bestanden terughalen

Het beste is dat de tool volledig gratis te downloaden en te proberen is. Download nu.

free-download-for-win free-download-for-mac

Herstel Bestanden van met Virus Geïnfecteerde USB of Harde Schijf via CMD

Om bestanden te herstellen van een met een virus geïnfecteerde USB of harde schijf met behulp van CMD, sluit u de met virus geïnfecteerde USB, SD-kaart of harde schijf aan op uw computer en volgt u de onderstaande stappen:

 • Type CMD in de zoekbalk en open het opdrachtpromptvenster
 • Voer in het opdrachtpromptvenster de volgende opdracht in chkdsk E: /f(E is de stationsletter waarvan u met virus geïnfecteerde bestanden wilt herstellen) en druk op Enter
 • Druk nu op Yen raak Enter
 • Druk nogmaals op(stationsletter) en raak Enter
 • Voer nu het attrib-commando in, attrib -h -r -s /s /d *.*en raak Enter

Zodra u klaar bent met de bovengenoemde stappen, begint uw computer problemen met de met het virus geïnfecteerde externe schijf of USB op te lossen. Met deze methode kunt u uw bestanden na een tijdje terughalen van een met een virus geïnfecteerde schijf.Verloren bestanden terughalen

Als u niet succesvol was met de bovengenoemde methode, moet u gebruik maken van krachtige software voor gegevensherstel die uw gegevens kan terugkrijgen, zelfs na een ernstige malware-infectie.

Remo Recover is het meest vertrouwd gegevensherstel software over de hele wereld vanwege het eenvoudige maar effectieve proces voor gegevensherstel. De tool is volledig gratis, waar u kunt proberen uw gegevens te herstellen die verloren zijn gegaan door een virusaanval. U kunt dat letterlijk controleren met behulp van de preview-functie.

Stop met het verspillen van tijd en begin nu te herstellen.

free-download-for-win free-download-for-mac

Hoe Bestanden na Virusaanval Terughalen [Verwijderd of Verloren] Remo Gebruiken?

 • Download en installeer de Remo Recover en start het herstelproces
 • Selecteer de locatie of het station van de verwijderde of verloren bestanden na een virusaanval en scan

 • De software Quick Scan voltooid moet zijn, zal de tool, zodra de scan is voltooid, de Deep Scan waarin het gegevens sector voor sector van de schijf herstelt. U kunt tegelijkertijd herstellen met de Dynamic Recovery View optie terwijl de scan wordt uitgevoerd.

click on the dynamic recovery view button

 • Selecteer nu de verwijderde map of bestanden na de virusaanval die u van de schijf wilt herstellen en klik op Recover.
 • Nadat de scan is voltooid, kunt u een voorbeeld van alle vermelde bestanden bekijken die uw Windows-besturingssysteem zijn.
 • Kies de benodigde verloren of verwijderde bestanden, klik op Save en blader naar een locatie om de herstelde gegevens op te slaan.

Wist je dat?

Als u een back-up op uw Windows-computer heeft bijgehouden, kunt u dit eenvoudig doen verwijderde bestanden terughalen Virusaanval door te herstellen vanaf de back-up. Als u geen back-up heeft, wordt het hoog tijd dat u begint met het onderhouden van een regelmatige back-up van gegevens.

Tips om nooit verliezen uw gegevens en Bescherm uw apparaat tegen Virus

 • Download nooit een bijlage van anonieme e-mails die mogelijk een trojan bevatten
 • Download geen bestanden van websites die niet echt zijn of die er spam uitzien
 • Zorg ervoor dat u het USB-station of een externe schijf scant voordat u de bestanden opent
 • Antivirussoftware om uw computer te beschermen tegen mogelijke virussen
 • Last but not least, als u ooit gegevens verliest, zorg er dan voor dat u Remo gebruikt

Laatste woorden:

Malwarebedreigingen of virusaanvallen zullen de komende dagen een serieus probleem vormen. De enige manier om veilig te zijn, is door voorzichtig te zijn met wat we op internet surfen en op uw hoede te zijn voor de schijven waarmee we onze computers associëren. Ik hoop dat de methoden die in het artikel worden genoemd, u hebben geholpen bij het herstellen van verwijderde of verloren bestanden van met een virus geïnfecteerde schijven.

Laat ons uw mening weten in het commentaargedeelte en vergeet niet uw feedback te geven door Remo te bekijken.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie