Bestanden van Geheugenkaart naar PC Overzetten

3 minuten lezen
Written by
 
Updated on
oktober 31, 2023

De meesten van ons hebben een geheugenkaart die vrij snel vol raakt. We zijn ons er allemaal van bewust dat op het moment dat u het bestanden overzetten van geheugenkaart naar pc, u ruimte op uw geheugenkaart kunt creëren. De enige reden waarom we dit niet vaak proberen, is omdat we op de een of andere manier denken dat we de gemakkelijkste manieren hebben opgebruikt om dit aan te pakken. Nou, niet meer. Aangezien er verschillende manieren zijn om uw gegevens gemakkelijk en snel naar uw computer over te brengen, waarom zou u voor een dilemma staan?

Ga je gang en lees verder……

Het komt vaak voor dat onze verborgen talenten in onze foto's en video's veel ruimte op de geheugenkaart in beslag nemen. Sommige van onze beste opnamen zijn van de school van ongetrainde mensen in het wild, in het avontuur met de natuur of de spontane klikken van een voedselcriticus. Al deze foto's en video's zijn kostbaar omdat we die momenten hebben meegemaakt. Waarom wachten? Zet ze snel over naar je computer en ga verder en leg nog wat vast.......

Hier zijn de gemakkelijke en snelle manieren om bestanden over te zetten van de geheugenkaart naar uw computer.

·         Directe verbinding:

Aangezien de meeste digitale camera's tegenwoordig USB-connectiviteit hebben, is dit een zeer gemakkelijke manier om te gaan. Elke keer dat u elektronische apparaten zoals digitale camera's aansluit en loskoppelt, moet u uw camera uitschakelen. Sluit het andere uiteinde aan op de USB-poort van uw computer. Schakel uw camera in en de camera zou als een schijf op uw bureaublad moeten verschijnen.Bestanden geheugenkaart terughalen

Notitie: Soms kom je fouten tegen zoals "De mapnaam is ongeldig", wanneer u de USB op de computer aansluit. Als u dergelijke fouten tegenkomt, klikt u op de gegeven link voor meer informatie.

·         USB Kaartlezer:

Sluit de kaartlezer met een USB-kabel aan op uw computer. Uw computer zou de kaart onmiddellijk moeten herkennen. Steek nu de geheugenkaart in de kaartlezer. Uw computer zal de kaartlezer opmerken en de bestanden beschikbaar stellen. Open nu de hoofdsysteemmap van uw computer en open vervolgens het station van de kaartlezer. U kunt de map openen waarin u de afbeeldingsbestanden wilt kopiëren of u kunt de bestanden eenvoudig naar het bureaublad van uw computer slepen. Sleep de afbeeldingsbestanden in de map van de reader en zet ze neer op de harde schijf van uw computer. U kunt de bestanden ofwel in de geopende map of op het bureaublad plaatsen.Bestanden overzetten naar PC.

·         Email:

Tegenwoordig heeft iedereen een telefoon met een camera erin. Als u foto's van uw telefoon naar uw computer wilt overbrengen, kunt u uzelf een e-mail sturen. Stel een nieuwe e-mail op en voer uw e-mailadres in als ontvanger. Tik op de menuknop om het contextmenu te openen en selecteer vervolgens 'Bestand bijvoegen' om een afbeelding aan uw e-mail toe te voegen. Verzend de e-mail en een paar minuten later ziet u de e-mail in uw inbox verschijnen die u vanaf uw computer kunt openen en het bestand erop kunt opslaan.Gegevens overzetten computer.

·         Google Drive Backup:

De back-upservice van Google Drives is verreweg de eenvoudigste methode om een back-up van uw foto's en video's te maken. De service is standaard bij het uploaden van uw bestanden naar Google Drive voor gemakkelijke toegang vanaf andere apparaten. Druk in de app op de menuknop of het pictogram en open vervolgens het instellingenmenu. In dit menu kunt u de automatische back-up in- of uitschakelen. Om uw gesynchroniseerde foto's te openen en te downloaden, opent u uw Google Drive. Je foto's worden opgeslagen in een privémap met de naam 'Google Foto's'. Open die map en u kunt door uw foto's bladeren en ze rechtstreeks naar uw bureaublad downloaden.

Dit waren enkele van de gemakkelijkste en eenvoudigste manieren om uw bestanden van uw geheugenkaart naar uw computer over te zetten. Als u tijdens het overzetten van de bestanden per ongeluk uw foto's verliest, lees dan dit artikel op Wat moet ik doen om verloren foto's te herstellen tijdens het overzetten van gegevens?.

Scroll naar boven