Bestanden Verwijderd van USB Terughalen niet in Prullenbak

USB-drives zijn ongetwijfeld een uitstekende keuze voor het overbrengen van bestanden of het opslaan van gegevensback-ups. Maar als het gaat om het verwijderen van een bestand, moet u voorzichtiger zijn. Het verwijderingsproces van bestanden op USB-drives is niet hetzelfde proces als bij uw pc’s op Windows! Onderstaande situatie op een online forum zal dit beter uitleggen:

“Per ongeluk heb ik een map van mijn USB-flashstation verwijderd en de map bevatte veel Word- en Excel-bestanden die ik nodig heb. Ik heb de prullenbak gecontroleerd, maar ik heb daar ook geen bestanden gevonden. Zou het op prijs stellen als iemand op welke manier dan ook kan adviseren hoe bestanden verwijderd van USB terughalen niet in prullenbak.”

Ja, wanneer u een bestand van USB verwijdert, zult u dat bestand niet in de prullenbak vinden! Maar waarom? Lees verder…

Het is bekend dat wanneer u een bestand van het systeemstation op Windows verwijdert, het bestand naar de prullenbak wordt verplaatst. Maar dat is niet het geval met uw USB- of flashstations. Voordat u bestanden verwijdert van verwijderbare schijven – geheugenkaarten, pen-drives, externe harde schijven enz. Op Windows, denk twee keer na; zorg ervoor dat je die bestanden niet meer nodig hebt.

Windows behandelt deze USB-drives eigenlijk als een verwijderbaar apparaat en zal geen systeemstation zijn. Ook is de verwijderfunctie met USB-stations vergelijkbaar met de optie ‘Shift + Delete’. Dus wanneer u een bestand van USB verwijdert, wordt het bestand verplaatst en niet naar de prullenbak gestuurd. Daarom zie je die verwijderde bestanden niet in de Prullenbak.

Dus nu zijn mijn verwijderde bestanden op USB voor altijd verdwenen ?? Nee, technologie heeft altijd een oplossing voor elk probleem!

Hoe krijg ik mijn verwijderde bestanden terug op USB-drives?

U kunt de bestanden die van USB zijn verwijderd gemakkelijk vinden met behulp van de Remo Recover-tool. U hoeft deze tool alleen te downloaden en op te installeren bestanden verwijderd van USB herstellen niet in prullenbak.


Download Now For Windows

Download Now For Mac

Telkens wanneer u een bestand van USB-stations verwijdert, wordt het bestand niet permanent verwijderd, maar wordt de locatie alleen gemarkeerd als beschikbaar voor het opslaan van andere bestanden. Remo Recover, ontworpen met een high-end technologie voor gegevensherstel, scant uw flashstation en haalt gegevens uit al dergelijke gemarkeerde gebieden om uw USB-bestanden op te halen. Het kan uw pen drive, geheugenkaart, externe harde schijf of elk opslagapparaat zijn, deze tool is handig om al uw bestanden terug te krijgen zonder enige belemmering.

  • Herstelt alle soorten bestanden, inclusief documenten, Excel-bladen, pdf’s, foto’s, video’s en nog veel meer dan 300 soorten bestanden
  • Ondersteunt het herstellen van verwijderde bestanden van FAT-, FAT32-, NTFS-, NTFS 5-bestandssystemen
  • Herstelt verwijderde bestanden van USB-drives van verschillende merken zoals Transcend, Lexar, SanDisk, Kingston, PNY, Sony, HP en andere merken
  • Vriendelijke interface biedt probleemloos herstel
  • Biedt een gratis voorbeeld van alle herstelde bestanden

Snelle Stappen naar Bestanden Verwijderd van USB Terughalen niet in Prullenbak

Om bestanden terug te krijgen die zijn verwijderd van USB-flashstations, moet u eerst de Remo Recover-tool op uw pc downloaden, de tool installeren en starten. Volg dan de eenvoudige stappen die hieronder worden uitgelegd:

Stap 1: Selecteer in het hoofdscherm ‘Recover Files’ optie onder de drie weergegeven opties

Stap 2: Nu kun je kiezen ‘Recover Deleted Files’ optie om verwijderde USB-drive bestanden te herstellen

Stap 3: Selecteer nu het USB-station waaruit u bestanden hebt verwijderd

Stap 4: De software begint de schijf te scannen en na voltooiing wordt een lijst met alle herstelde bestanden weergegeven

Stap 5: Bekijk een voorbeeld van de bestanden en bewaar de vereiste bestanden op elke locatie

Nu krijgt u al uw verwijderde USB-drive-bestanden terug. Het hele proces vereist echter slechts een paar simpele klikken. De tool doet al het scan- en extractieproces, je hoeft alleen maar opties te selecteren (begeleid in de beschrijvende schermen) en dat is het en je bestanden zijn terug. Desalniettemin is het altijd beter om veilig te zijn en extra voorzichtig te zijn bij het omgaan met uw gegevens op USB of een ander apparaat.

Bestanden Verwijderd van USB Terughalen niet in Prullenbak was last modified: July 29th, 2020 by John Harris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*