Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Bestands Toestemming Fout Word Mac

Microsoft kan de toestemmingsfout voor het opslagbestand niet voltooien op Mac, voor alle duidelijkheid: dit is geen kritieke fout en er is geen reden tot paniek. Een paar methoden voor probleemoplossing zullen de fout verhelpen. In de meeste zeldzame gevallen bestaat de mogelijkheid dat uw MS Word-document beschadigd is. Zelfs voordat u de fout probeert op te lossen, is het beter voor u om de redenen voor deze fouten te kennen.

Redenen voor Bestands Toestemming Fout Word Mac (2016, 2013, 2010)

Het eerste dat u moet begrijpen, is dat het geen ingewikkelde fout is. Zoals de fout suggereert, heb je gewoon geen toestemming om de Word-bestanden op te slaan. Over het algemeen wordt deze fout veroorzaakt wanneer

 • U heeft geen rechten om naar een volume of map op Mac te schrijven
 • Als de bestandsrechten zijn ingesteld op alleen-lezen
 • Beschadigde sjabloon of beschadigd Word bestand

Dienovereenkomstig zijn er enkele methoden om de bestandsmachtigingsfout op Microsoft Word Mac op te lossen. Voordat u verder gaat, kunt u, als u denkt dat uw Word-document beschadigd is, dit eenvoudig herstellen met Remo Reparatie Word.

Download Word File Repair tool for free

Hoe Repareren Bestands Toestemming Fout Word Mac?

Volgens Apple zal er een Word-bestandstoestemmingsfout optreden op Mac wanneer mapprivileges beperkt zijn tot alleen-lezen. Als Mac-gebruiker wist je misschien al dat je op iOS specifieke rechten kunt instellen voor de map, het volume en de schijven. Om de bestand Toestemming in Word-fout op Mac op te lossen, hoeft u alleen maar de rechten te wijzigen.

Hieronder volgen de stappen om te wijzigen.

 • Selecteer de map of het volume of de schijf waar het word-bestand zich bevindt
 • Right-click on de map en selecteer het get infooptie
 • Onderaan het Info-dialoogvenster ziet u sharing and permissions tabmet een vervolgkeuzepijl
 • Klik erop om de bestaande gebruikers en privileges te zien. Volgens mijn ervaring moet het worden ingesteld op alleen-lezen
 • In de rechterbenedenhoek van het info-dialoogvenster ziet u een klein lock icon
 • Klik op de lock pictogram en voer het in administrator credentials
 • Nu wordt de privilegeknop ingeschakeld, klik op de knop en verander deze in read and write
 • Onderaan het informatiescherm bevindt zich een actieknop voor het pop-upmenu of een ringpictogram met 3 stippen. Klik erop en selecteer apply to the enclosed items

Wijzig de Machtiging voor het Word Bestand in Lezen en Achrijven

Net als bij een map kunnen zelfs Word-bestanden worden beperkt met alleen-lezen attributen. In dergelijke gevallen kunt u het Word-document openen en lezen. Maar wanneer u enkele wijzigingen probeert aan te brengen en het bestand probeert op te slaan, ziet u een pop-upfout waarin staat dat Microsoft de toestemmingsfout voor het opslaan van bestanden niet kan voltooien.

In dergelijke gevallen moet u het alleen-lezen-attribuut wijzigen om te lezen en te schrijven. Gelukkig blijft het proces van het wijzigen van bestandsrechten hetzelfde als voor de map. Raadpleeg daarom de bovenstaande sectie voor een gedetailleerde uitleg over het herstellen van de toestemming voor Word-bestanden op Mac.

Gebruik de Optie Opslaan als in uw Voordeel bij Reparatie Bestands Toestemming Fout Word Mac – Truc

Over het algemeen geldt dat wanneer het bestand tegen schrijven is beveiligd, het alleen beperkt is tot het opslaan van de recente wijzigingen. Echter, kunt u gebruik maken van de save as optie in het bestandsmenu om een nieuw bestand op een andere locatie op de Mac te maken. Het belangrijkste is dat de save as optie is het gemakkelijkst en u kunt voorkomen dat u al die gecompliceerde stappen moet doorlopen om de rechten op Mac te wijzigen.

Hier is hoe je het doet.

 • Na het maken van de gewenste wijzigingen op het Word-bestand, gaat u naar Filein de Menu bar.
 • Vanuit het menu Bestand, selecteert u de Save Asoptie
 • Selecteer de locatie om het bestand op te slaan en geef een andere bestandsnaam op

Deze methode kan de fout misschien nog oplossen, er is een enorm nadeel. Als u bijvoorbeeld een lang document aan het bewerken bent, kunt u niet wachten tot u klaar bent met bewerken om het bestand op te slaan. Omdat het bewerken van een lang Word-document lang kan duren. In de praktijk kunt u een Word-document niet langdurig open houden. Omdat u het Word-bestand per ongeluk zou kunnen sluiten zonder het op te slaan, of omdat het Word kan crashen voordat u het bestand opslaat.

Dit kan rampzalig zijn. Om dergelijke ongelukken te voorkomen, kunt u opslaan als optie gebruiken, zelfs voordat u begint met bewerken.

Als de alleen-lezen-modus echter is ingeschakeld voor de volledige Mac-harde schijf, kunt u het bestand nu op de lokale Mac-schijf opslaan. In dergelijke gevallen kunt u een pendrive op de Mac aansluiten, de optie Opslaan als gebruiken en bestanden opslaan op een extern opslagstation.

De perfecte methode om ingewikkelde processen te vermijden.

Hoe de Word Bestandsmachtigingsfout op Mac te Verhelpen Vanwege een Beschadigde Sjabloon?

Dit is echt een zeldzaam scenario, maar u kunt het Word-bestand nog steeds repareren. Aangezien deze fout optreedt terwijl u het bestand opslaat, is de eenvoudigste manier om dit te verhelpen door de volledige inhoud van het Word-bestand naar een ander over te zetten. In het geval van kleine documenten is het eenvoudig: u kopieert en plakt. Maar in het geval van grote documenten, met meer dan 100 pagina’s of in sommige gevallen meer dan 500 pagina’s, kan het ingewikkeld worden.

Omdat een typisch woordbestand een aangepaste marge, aangepast lettertype, documentstijlen, H-tags, alinea-openingen, verschillende items zoals afbeeldingen heeft en in sommige gevallen zelfs maar weinig gebruikers ervoor zorgen dat de afbeelding een specifieke pixeldichtheid heeft.

In een klein document is het gemakkelijk om dergelijke wijzigingen te repliceren, in het geval van grote documenten is dit onmogelijk. Gelukkig is er voor dergelijke gebruikers een efficiënte tool die bekend staat als Remo Repair Word. Een technisch geavanceerde tool die elke fout in een Word-bestand kan herstellen. verder is het vrij gemakkelijk te gebruiken.

Het gehele reparatieproces is beperkt tot 3 stappen.

 • Download en installeer het Remo Repair Word
 • Open de tool en klik op de bladerknop om het Word-bestand met fout te selecteren
 • Klik op reparatie, dat is uw Word-bestand toestemmingsfout als deze in 3 simpele klikken is opgelost.
Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie