Beste Backup Oplossingen Mac 2018

Je Mac zou zeker belangrijke documenten, bestanden, favoriete video’s en andere gegevens bevatten. Het hebben van een kopie van hen bijgewerkt op een andere locatie zal u helpen in het geval van een gegevensramp zoals een Mac-crash, formattering, herinstallatie van het besturingssysteem enz. Voor de meesten van ons is een mac-back-upoplossing voor gegevens slechts tijdmachine! Maar dat is niet genoeg. Er zijn veel back-upoplossingen die veel efficiënter zijn dan Time Machine. Cloudopslag, opstartbare kloon en nog veel meer. Hier zijn enkele van de beste backup oplossingen Mac 2018.

Time Machine

Zoals we allemaal weten, is dit een van de beste backup oplossingen Mac. Het is ingebouwd in Mac en is een offline back-up. U hoeft alleen Time Machine in te schakelen en de externe harde schijf aan te sluiten. Zodra u het hebt ingesteld en vergeet, blijft Time Machine de back-up automatisch bijwerken volgens de geplande gegevens en tijd. Dus uw back-up wordt bijgewerkt, u kunt gemakkelijk gegevens herstellen in geval van gegevensverlies.

Het is echter slechts een offline back-up en biedt daarom geen volledige gegevensbeveiliging.

iCloud

iCloud is de cloudopslag backup oplossingen Mac gebruikers door Apple zelf. Hiermee kunt u al uw gegevens opslaan: documenten, foto’s, video’s, Excel-bladen en andere belangrijke gegevens. Apple biedt 5 GB gratis opslagruimte voor iCloud. Indien nodig kunt u de iCloud-opslag upgraden. Om iCloud-opslag in te stellen, moet je inloggen met je Apple-account met Apple ID en wachtwoord. U kunt het vereiste plan selecteren en een back-up instellen.

Drop box

Dropbox is een geweldige plek waar u uw belangrijke gegevens veilig kunt opslaan. Het biedt een snelle back-upoptie dat uw bestanden worden bijgewerkt zodra u ze maakt of de bewerkingen opslaat – er wordt meteen een back-up van de gegevens gemaakt. Het biedt – 2 GB gratis opslagruimte en de laatste wordt in rekening gebracht volgens het plan. Echter, voor slechts $ 9,99 maand heb je een opslagruimte van terabytes.

Google One

Dit is een voor cloudplatform geschikte oplossing en een veiligere vorm van back-up van uw belangrijke gegevens. Het is de hernoemde versie van Google Drive. Hoewel het vergelijkbaar is met Drop Box en een uitstekende keuze is voor het maken van back-ups van belangrijke gegevens op Mac, mist het enkele back-upfuncties.

Wat de prijs betreft, past het echter in ieders zak. De aangeboden abonnementen zijn 15 GB gratis, $ 1,99 / maand voor 100 GB, $ 2,99 / maand voor 200 GB, meer opties. Dit kan qua prijs een betere optie zijn in vergelijking met Dropbox

Dit zijn enkele van de beschikbare opties. Je krijgt veel van dergelijke opties. Onderzoek meer naar het goede en slechte en beslis dan. Time Machine die u niet kunt weigeren. Het is echter een goede optie, ook al verlies je gegevens, je hebt nog steeds de kans om gegevens te herstellen na een machine-uitval op Mac-computers zoals MacBook pro, iMac of andere. Niettemin zorgen online / cloudback-ups voor meer veiligheid. Probeer gewoon de gratis opslagruimtes die worden aangeboden en plan vervolgens voor abonnementen.

Beste Backup Oplossingen Mac 2018 was last modified: July 16th, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*