Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Beste Gebruik van Picasa

De meesten van jullie die geïnteresseerd zijn in fotografie zijn misschien bekend met Picasa, zelfs als het niet gebruikt is, heeft het er vast wel eens van gehoord. Picasa is de populairste en de beste tool voor het organiseren, delen en bewerken van afbeeldingen die is ontwikkeld en eigendom is van Google. Met Picasa kunt u uw afbeeldingen bewerken, ordenen, delen op Google-accounts, Flickr, Facebook enz., Webalbums maken, een collage van uw favoriete foto’s maken en nog veel meer. Het is de gemakkelijkste tool voor fotobewerking en beheer.

Als je hebt gedownload en je je afvraagt hoe je de Picasa-software effectief kunt gebruiken, dan zijn hier enkele tips die enkele van de beste manieren om Picasa te gebruiken illustreren.

Enkele Sneltoetsen:

Picasa kan eenvoudig worden bediend met een aantal sneltoetsen. Zorg ervoor dat u ze beheerst, ze zullen echt van pas komen en u helpen Picasa op de juiste manier te gebruiken:

Snelkoppeling te worden getroffen

Actie

Ctrl + A Selecteer alle foto’s
F11 Picasa in de modus Volledig scherm
Ctrl + Shift + H Draai de afbeelding horizontaal
Ctrl + Shift + G Draai de afbeelding verticaal
Ctrl + Shift + B Zwart en wit effect toevoegen
Ctrl + 1 Bekijk foto’s in grote miniaturen
Ctrl + 2 Bekijk foto’s in kleine miniaturen
Ctrl + 3 Open je foto in “Bewerkmodus”
Ctrl + 4 Begin diavoorstelling
Ctrl + O Selecteer een foto op uw systeem om deze te openen in Picasa
Ctrl + R Draai je foto in wijzerzin
Ctrl + Shift + R Draai de foto in tegengestelde richting
Ctrl+ T Voeg een tag toe aan je foto
Ctrl + N Maak een nieuw Picasa-album
F1 Bekijk de Help-functie

Naast deze sneltoetsen zijn enkele van de andere technieken om Picasa op de beste manier te gebruiken, zoals hieronder vermeld:

Foto taggen met trefwoord: Selecteer een paar foto’s (Ctrl + klik) en druk vervolgens op Klik + K om trefwoorden toe te voegen. Het toevoegen van zoekwoorden helpt u bij het sorteren van de foto’s en het vinden van een bepaalde afbeelding.

Foto’s bekijken op volledig scherm: om de foto op volledig scherm te bekijken, gebruik je gewoon Ctrl en dan ALT over de foto.

Fotobewerking: u kunt uw foto’s eenvoudig bewerken om er een perfect hulpmiddel van te maken. Dubbelklik om dit te bereiken op foto, een werkbalk met drie tabs verschijnt aan de linkerkant, zoals Basisfixes, Afstemmingen en effecten. Hiermee kunt u bijsnijden, verscherpen, van kleur veranderen, rode ogen aanpassen, enz.

Collage maken: Picasa biedt u de mogelijkheid om eenvoudig al uw foto’s te collage. Om dit te bereiken, selecteert u gewoon de te collationeren foto’s en klikt u op de knop “Fotocollage maken” in de map of de albumheader. Maak gebruik van de tabbladen “Instellingen” en “Clips” om het uiterlijk te bepalen en pas de collage vervolgens aan met de knoppen die boven en onder het scherm aanwezig zijn. Als u een afbeelding wilt verwijderen, klik dan op de foto en klik op het tabblad “Verwijderen“. Als u tevreden bent, drukt u op de knop “Collage maken“.

Uw afbeeldingen ordenen: Wanneer u afbeeldingen importeert of opslaat, ziet u twee opties Flat View en Tree-weergave om een ​​weergave voor deze bestanden in te stellen. In platte weergave worden de mappen diep in elkaar genest, maar de geneste mappen zijn niet zichtbaar. Maar in boomstructuur worden ze gerangschikt in een hiërarchische volgorde en krijgen ze een duidelijk beeld van alle mappen die erin aanwezig zijn. Ga naar View -> Folder view -> Tree view om de tree-view te maken. Tree-view is heel gemakkelijk te beheren en organiseren van uw foto’s.

Als u de Flat-Folder-weergave hebt ingesteld, bestaat de kans dat uw foto’s verloren gaan. Dit is omdat u in flat-view niet kunt achterhalen welke mappen zijn genest en zelfs niet kunt zien of mappen genest zijn of niet. Wanneer u dus een map verwijdert in de map met platte mappen, worden ook de geneste mappen verwijderd. Als de geneste map je favoriete foto’s bevat, raak je je foto’s helemaal kwijt. U hoeft zich echter geen zorgen te maken wanneer u dergelijke instanties tegenkomt Remo Herstellen Windows Media editie tool en herstel uw verwijderde foto’s vanuit Picasa zonder problemen.

Vind Duplicaat afbeelding: Om de dubbele foto’s te zoeken en te vinden, zelfs vanuit geïmporteerde mappen of andere mappen. Om dit uit te voeren, selecteert u het menu “Extra” en klikt u op “Experimenteel” en vervolgens “Toon dubbele bestanden“. Nu toont Picasa al uw dubbele foto’s en kunt u alle beheeracties uitvoeren, zoals verwijderen of hernoemen, enz.

Bovenstaande trucs zullen zeker van pas komen.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie