Beste Gereedschap voor Video Analyse

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan
Beste Gereedschap voor Video Analyse

De techniek van video-analyse wint tegenwoordig aan populariteit. Deze tools zijn niet hetzelfde als de tools die worden gebruikt door normale video-editors. Voor elke branche is een gevarieerde set gereedschappen beschikbaar. Of het nu gaat om een sportindustrie, lesgeven of wetenschappelijke analyse, de vereisten voor het analyseren van video's lopen drastisch uiteen. Daarom hebben we hier de beste analysetools voor elke sector weergegeven.Wat is een video analyse?

Top 7 hulpmiddelen voor videoanalyse

  • V1 Pro

V1 Pro 2010 presteert op alle prestatiegebieden veel beter. Er zijn een aantal nuttige functies in deze tool, maar de handigste is de 90 graden rotatiefunctie. Als u studenten moet instrueren, kunt u met de Live Record-optie een livestream presenteren in vergelijking met een pre-opname. Hiermee kun je zelfs automatisch posten op sociale netwerkplatformen.Video analyse software

  • Siliconcoach

Siliconcoach is momenteel een van de meest gewaardeerde bedrijven die videoanalyseservices leveren. Het bedrijf is actief in zowel het onderwijs als de klinische praktijk. Het is een betrouwbaar hulpmiddel dat ook wordt gebruikt in revalidatie en arbeidsgeneeskunde. Sommige van de andere analysetools die het biedt, worden gebruikt in klaslokalen op veel prominente universiteiten. Het heeft ook samengewerkt met grote rugby- en cricketorganisaties over de hele wereld en ook andere grote namen in sporten zoals Nike.

  • Elite Sportanalyse

Deze software is speciaal ontwikkeld voor sportcoaches. Met deze app kun je feedback en analyse geven van de prestaties van elke atleet met visuele feedback tijdens de trainingsperiode. Nu, geen van de coachen is begonnen met het tekenen van stokfiguren of het nabootsen ervan, met behulp van dergelijke gereedschappen kunnen ze beter communiceren.sport video analyse

  • Tracker

De Tracker-applicatie is gebouwd voor natuurkundedocatie en bevat een aantal talen. De belangrijkste basiskennis is om computermodellen te combineren met videobestanden. Deze tool heeft handmatige en geautomatiseerde trackingmogelijkheden.

  • Motion View Video analyse software

Deze tool heeft enorme voordelen ten opzichte van andere omdat hij is geselecteerd met de modernste tools en een ongelooflijke hoeveelheid functionaliteit. Het heeft dubbele camera-opname, tekengereedschappen, geautomatiseerde functies en gesynchroniseerde spelers. De output van deze tool kan door experts op verschillende gebieden worden gebruikt om acties aan te bevelen om de prestaties in enkele sporten te verbeteren.

  • Dartfish Prosuite

Deze applicatie is zeer deskundig in het uitvoeren van video-analyse van menselijke prestaties. Dartfish ProSuite is geweldig in het achterhalen van de biomechanische aspecten die de beweging van een atleet beïnvloeden. Het is zo ontwikkeld dat het de vastgelegde beweging in gegevens kan vertalen die nuttig zijn bij het vinden van gebieden die verbeterd moeten worden, of gebieden die verbeterd zijn na het trainingsprogramma..

  • Quintic softwarepakketten

Quintic draait om analyse van menselijke biomechanica. Deze software is een belangrijk centrum voor analyse van videoanalyses en analyse van biomechanica. De state-of-the-art applicatiepakketten die door het Quintic-team van experts worden gebruikt, hebben betrekking op biomechanica, sport en coaching.

Selecteer de video-analyse-app volgens uw beroep en maak gebruik van de handige functies om snelle en nauwkeurige resultaten te krijgen. Deze apps zullen de video analyseren, sector voor sector en voorzien in de vereiste functies. Zorg er daarom voor dat u een betrouwbaar en juist hulpmiddel kiest. Als je onbetrouwbare tools gebruikt, wordt je video corrupt en moet je mogelijk een aantal videoherstelhulpmiddelen gebruiken reparatie beschadigde film bestanden. Er zijn ook situaties waarin tijdens het video-analyseproces onverwachte onderbrekingen videobestand-corrupties veroorzaakten. Er zijn verschillende hulpmiddelen beschikbaar die u in een verwarde toestand brengen. Dus kiezen we ervoor om de hoog gewaardeerde en betrouwbare tools te vermelden.

About the Author: Remo Software