Beste Praktijken om aan te Pakken Outlook 2016 Tijdelijke Mailbox Fout

‘Tijdelijke postvakfout van Outlook 2016’ treedt normaal gesproken op wanneer het Outlook 2016-account wordt geconverteerd naar Office 365 en u Outlook opent als Office 365-gebruiker. In andere gevallen wordt ook gemeld dat gebruikers de fout zijn tegengekomen bij het upgraden naar Outlook 2016 vanaf een eerdere versie.

Opmerking: wanneer het foutbericht verschijnt, krijgt u de optie ‘Tijdelijke postbus gebruiken’, gebruik deze optie niet omdat u mogelijk gegevens verliest.

Om het probleem met de “Tijdelijke mailboxfout” op te lossen, bieden wij beste praktijken om aan te pakken Outlook 2016 tijdelijke mailbox fout in dit artikel.

Oplossing 1: verwijder alle Outlook-profielen behalve de primaire

 1. Dichtbij Outlook
 2. Open Control Panel(een snelkoppeling is om op Windows + X te klikken en Configuratiescherm in het menu te selecteren)
 3. TypeMail in het zoekvenster van het Configuratiescherm en klik erop
 4. Kiezen Show Profilesen in de Mail dialoogvenster dat verschijnt, kies een profile u wilt verwijderen en klik op Remove
 5. Er verschijnt een waarschuwing dat ‘uw inhoud in de cache wordt verwijderd’. U kunt desgewenst een back-up maken van de inhoud in de cache (een .ost-bestand genoemd) en doorgaan.
 6. Verwijder alle accounts (behalve het primaire profiel) door dezelfde stappen te volgen. Sluit vervolgens de Maildialoogvenster en start Outlook

Deze oplossing werkt in sommige gevallen. Als dat niet zo is reparatie Outlook 2016 tijdelijke mailbox fout, ga verder met de volgende stap.

Oplossing 2: maak een nieuw Outlook-profiel

Deze oplossing omvat het maken van een nieuw Outlook-profiel en het verwijderen van het primaire profiel van de gebruiker.

 1. Open Outlooken selecteer File > Account Settings > Manage Profiles
 2. Selecteer Show ProfilesAdd
 3. Wijs een ‘profielnaam’ toe en kies Ok

Nadat u een nieuw Outlook-profiel hebt gemaakt, kunt u uw vorige primaire profiel verwijderen door de onderstaande stappen te volgen.

 1. Open Control Panelen type Mail in het zoekvak
 2. Klik op Mail en selecteer Show Profiles; kies in het dialoogvenster dat verschijnt het ‘vorige primaire gebruikersaccount’ dat u wilt verwijderen en klik op Verwijderen
 3. In de Mail dialoogvenster ‘Selecteer altijd deze profieloptie’ en selecteer het nieuwe profiel dat u zojuist heeft gemaakt

Zodra een nieuw profiel is gemaakt en ingesteld voor gebruik met Outlook, de repareren Outlook 2016 tijdelijke mailbox fout is klaar.

Afgezien van ‘Tijdelijke mailboxfout’, kunt u andere problemen met uw Outlook tegenkomen, zoals het niet kunnen verzenden / ontvangen van e-mails, het regelmatig vastlopen van Outlook enz. De belangrijkste reden voor dergelijke problemen is corruptie in PST-gegevensbestanden. Om ze te repareren, kunt u een ingebouwde tool genaamd Scanpst.exe gebruiken die op uw computer aanwezig is.

Hoe Scanpst.exe uit te voeren?

De locatie van Scanpst is verschillend voor elke versie van Outlook, voor meer details, raadpleeg de locatie van Scanpst.exe voor uw versie van Outlook.

Zodra u Scanpst heeft gevonden, voert u de tool uit en selecteert u uw PST-bestand om te repareren. Uw PST-bestand wordt hersteld en uw Outlook werkt weer. Als Scanpst uw PST-bestand echter niet repareert, kunt u gespecialiseerde tools gebruiken, zoals Remo Repair PST. Download vandaag nog een proefversie!

Beste Praktijken om aan te Pakken Outlook 2016 Tijdelijke Mailbox Fout was last modified: June 25th, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*