Beste PST Reparatie Tool

10 minutes read

Bent u op zoek naar de beste tool om Outlook PST-bestanden te repareren? Maak je geen zorgen! Om u te helpen bij het kiezen van de juiste PST-reparatietool, hebben we 5 betrouwbare Outlook-reparatietools voor 2023 vergeleken. Bekijk de voor- en nadelen van elk product in de onderstaande vergelijking om te weten welke software voor u het beste is. Als u op zoek bent naar de veiligste tool, gebruik dan Remo Repair PST. Het is ontworpen met een gebruiksvriendelijke interface om elk corrupt PST-bestand met eenvoudige klikken te repareren.

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Wanneer uw PST-bestand corrupt is, wordt het veilig repareren zonder het te beschadigen uw prioriteit. Er zijn verschillende PST-reparatietools beschikbaar in de huidige markt die zich voordoen als de beste Outlook PST-reparatiesoftware. De meeste van hen slagen er echter niet in om zelfs de kleine beschadigingen in PST-bestanden op te lossen. Raadpleeg de voor- en nadelen van elk product in de onderstaande vergelijking om u te helpen bij het kiezen van de juiste PST-reparatietool.

PST-bestand is een cruciaal Outlook-gegevensbestand als het gaat om het POP-e-mailaccount. Kortom, een PST-bestand wordt gebruikt om Outlook-gegevens op de computer op te slaan. Met dit PST-bestand hebt u eenvoudig toegang tot al uw Outlook-items zoals e-mails, herinneringen, evenementen, contacten en nog veel meer zonder internetverbinding. Ongeacht dit, is het PST-bestand vatbaar voor corruptie of beschadiging.

Om het probleem van het identificeren van wat de beste PST-reparatietool voor u en uw PST-bestand is, te verhelpen, hebben we de 5 meest betrouwbare PST-reparatiesoftware getest onder verschillende soorten PST-bestandsfouten, corruptie of schade. Dit artikel is nuttig voor u om de beste reparatietool voor PST-bestanden te begrijpen en te selecteren voor elke versie van Outlook, zoals de nieuwste 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003, Microsoft Office 365.

Wat is de Beste PST Reparatie Tool?

1. ScanPST Reparatietool

ScanPST is een inbox Outlook-reparatietool. En het is de beste gratis PST-reparatietool als het gaat om het repareren van kleine corruptie van Outlook-gegevensbestanden. U hebt eenvoudig toegang tot deze gratis PST-reparatietool en kunt meerdere Outlook-fouten oplossen. De locatie van de ScanPST-tool is afhankelijk van de Outlook-versie die u gebruikt. Deze gratis tool kost echter veel tijd en waarschijnlijk meerdere pogingen om uw PST-bestand te repareren.

ScanPST Repair Tool

Voordelen:

 1. ScanPST is een gratis PST-reparatietool.
 2. Het is beschikbaar op verschillende Outlook-versies, waaronder de nieuwste Outlook 2019.
 3. Het kan kleine PST-bestandsfouten herstellen, zoals Outlook kan uw gegevensbestand niet openen en bepaalde mappen niet openen.

Nadelen:

 1. Het kan geen ernstige PST-bestandscorruptie repareren.
 2. Het kan de mappenstructuur van het gerepareerde PST-bestand niet herstellen.
 3. Aangezien de ScanPST-tool rechtstreeks op het originele PST-bestand werkt, kan het de corrupte gegevens in het PST-bestand weglaten en dat kunnen uw belangrijke e-mails, gebeurtenissen of contacten zijn. Daarom kan dit leiden tot permanent gegevensverlies als u geen back-up van uw corrupte PST-bestand hebt gemaakt.

2. Remo Reparatie PST Software

Remo Repair PST is een van de meest gedownloade en betrouwbare tools om ernstig beschadigde Outlook PST te repareren. Deze tool neemt slechts een paar eenvoudige stappen om alle Outlook-items zoals e-mails (inclusief onderwerp, bijlagen, Cc, Bcc), contacten, gebeurtenissen, herinneringen, mapstructuur, notities, automatisch aanvullen van gegevens en nog veel meer te repareren en te herstellen. Deze PST-reparatietool is compatibel met alle versies van Windows-besturingssystemen, inclusief Windows 11, 10, 8.1, 8, 7 en eerdere versies.

Remo Repair PST tool

Voordelen:

 1. Deze PST-reparatietool is ontworpen met gebruiksvriendelijke reparatie corrupte, beschadigd of kapot PST bestandin eenvoudige klikken. Bovendien biedt het ook een gratis voorbeeld van het gerepareerde PST-bestand.
 2. Remo is een PST-reparatietool in alleen-lezen modus. Het maakt en werkt automatisch aan een kopie van het corrupte PST-bestand zonder het originele bestand verder te beschadigen. Het herstelt gemakkelijk al uw Outlook-items zoals e-mails, bijlagen, contacten, gebeurtenissen, herinneringen en nog veel meer zonder enige wijziging.
 3. Het heeft een Smart Scan-optie om grote en met een wachtwoord beveiligde PST-bestanden efficiënt te repareren.
 4. Ondersteunt het repareren van PST-bestanden die zijn gemaakt in elke versie van Outlook, zoals Microsoft Office 365, Outlook 2019, 2016, 2013 en eerdere versies.
 5. Biedt 24/7 gratis technische ondersteuning.

Nadelen:

 1. Hoewel de Remo Repair PST sneller is dan de meeste betrouwbare PST-reparatietools. De daadwerkelijke reparatietijd van het PST-bestand is direct afhankelijk van de ernst van de corruptie van het PST-bestand en de grootte van het bestand.
 2. Batchherstel wordt niet ondersteund.

Hoe repareer ik een beschadigd PST-bestand?

Uw PST-bestand kan om verschillende redenen corrupt zijn en kan een van de volgende fouten vertonen. Maar de enige oplossing is om PST te repareren met behulp van betrouwbare Outlook-reparatiesoftware.

Download Remo Repair PST op uw Windows-computer om eenvoudig meerdere PST-bestandsfouten op te lossen. Enkele veelvoorkomende Outlook-fouten die met deze tool kunnen worden opgelost, zijn dat Outlook uw gegevensbestand niet kan openen, Outlook verzenden ontvangen fout, kan uw standaard e-mailmappen niet openen, toegang tot Outlook-gegevensbestand geweigerd, geen toegang tot Outlook-bijlagen, het bestand Outlook.pst is geen persoonlijk mappenbestand, CRC- of MAPI-fout, onbekende Outlook-foutcode, kan Microsoft Outlook-fout niet starten, enz.

Stappen om corrupt PST-bestand te repareren:

 1. Sluit uw Microsoft Outlook-account.
 2. Start Remo Repair PST-tool en selecteer Open Default PST file.
 3. Klik op het corrupte PST-bestand dat moet worden gerepareerd en druk op de Next 
Select the corrupt PST that needs to be repaired

Notitie: U kunt het scannen optie om ofwel te stellen Normal of Smart afhankelijk van de complexiteit van de corruptie van het PST-bestand

 1. Klik op de Browse knop om de gewenste locatie te kiezen voor het gerepareerde PST bestand op te slaan en druk op de Repair knop om te beginnen met de vaststelling PST bestand.
Select the repair button to fix PST file


Notitie: Nadat het reparatieproces is voltooid, kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot al uw Outlook-gegevensitems zoals e-mails, contacten, herinneringen, notities, dagboeken, enz.

recovered Outlook data using PST repair tool

3. Stellar Reparatie voor Outlook

Stellar Repair for Outlook is een van de beste reparatietools voor PST-bestanden die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Het is ontworpen met een eenvoudige gebruikersinterface en kan worden gebruikt door elke Outlook-gebruiker met minimale kennis van het herstelproces van PST-bestanden. Deze tool is het beste als het gaat om het opslaan van het gerepareerde Outlook-gegevensbestand in verschillende bestandsindelingen.

Stellar Repair for Outlook software

Voordelen:

 1. Stellar PST Repair-tool is geïntegreerd met meerdere talen zoals Engels, Spaans of Italiaans om regionale Outlook-gebruikers aan te trekken.
 2. Om de gebruikerservaring te verbeteren, biedt de Stellar Repair for Outlook-tool de mogelijkheid van een gebruikersinterface met een kleurrijk en wit thema.
 3. Deze PST reparatie tool kan een beschadigd of beschadigd PST-bestand gemakkelijk repareren.
 4. Het kan de gerepareerde postbusitems opslaan in verschillende bestandsindelingen zoals PST, EML, MSG, RTF en HTML.
 5. Het kan het met een wachtwoord beveiligde PST-bestand repareren.

Nadelen:

 1. De tool is voornamelijk gericht op een eenvoudige gebruikersinterface in plaats van op de effectiviteit van de reparatie.
 2. De tool beperkt het aantal keren dat u het PST-bestand kunt repareren tot vijf tegen de basisprijs.
 3. De meeste productfuncties, zoals het splitsen van het PST-bestand, het herstellen van e-mailbijlagen op een bepaalde locatie of het herstellen van een vergeten PST-bestand dat met een wachtwoord is beveiligd, moeten voor een hogere prijs worden ontgrendeld.

4. DataNumen voor Outlook

DataNumen is een van de betrouwbare namen als het gaat om het repareren van het PST-bestand, net als de andere Outlook Repair-tools die in dit artikel worden genoemd. DataNumen was eerder bekend als de Advanced Outlook Repair-tool. Deze tool maakt gebruik van geavanceerde algoritmen voor het repareren van PST-bestanden om kapotte of beschadigde PST-bestanden eenvoudig te repareren.

DataNumen PST Repair software

Voordelen:

 1. Biedt een optie om het grote PST-bestand te splitsen.
 2. Met behulp van deze tool kunt u het PST-bestand repareren door de Zero-gegevensbrokken te negeren.
 3. Het is een van de beste PST-reparatiesoftware als het gaat om batchreparatie.
 4. Het biedt een optie om te voorkomen dat lege mappen van het corrupte PST-bestand worden hersteld.
 5. Deze PST-reparatietool is compatibel met Windows 7, 8 en 8.1.

Nadelen:

 1. De grafische gebruikersinterface van deze PST-reparatietool kan een beetje uitdagend zijn als u niet technisch onderlegd bent.
 2. Slechte klantenondersteuning. Het is moeilijk om contact op te nemen met het DataNumen-klantenondersteuningsteam om productvragen op te lossen.
 3. De kosten van de DataNumen Outlook Repair-software zijn te hoog in vergelijking met de andere PST-reparatiehulpprogramma's die in dit artikel worden genoemd.
 4. In tegenstelling tot Remo Reparatie PST, deze tool biedt geen verschillende opties die van toepassing zijn onder verschillende scenario's voor corruptie van PST-bestanden. Zoals een optie om het corrupte PST-bestand te lokaliseren wanneer er meerdere Outlook-accounts bestaan of als er veel PST-bestanden op het systeem zijn opgeslagen, de optie om automatisch het standaard PST-bestand te lokaliseren of het corrupte PST-bestand handmatig te lokaliseren.

5. Yodot PST Reparatie

Yodot is een van de betrouwbare Outlook-reparatietools om corrupte PST-bestanden te repareren vanwege verschillende redenen, zoals het onjuist afsluiten van de computer of onderbrekingen tijdens het gebruik van het Microsoft Outlook-account. Deze software blinkt uit in het repareren van meerdere PST-bestandscorruptiefouten in simpele klikken. Het is ook compatibel met de nieuwste versies van het Windows-besturingssysteem, inclusief Windows 10.

Yodot Outlook Repair tool

Voordelen:

 1. Zeer intuïtieve grafische gebruikersinterface ontworpen om een corrupt PST-bestand te repareren.
 2. Met deze PST-reparatietool kan zelfs een beginnende gebruiker het PST-bestand repareren zonder hulp van iemand.
 3. De kosten van de Yodot PST-reparatietool zijn lager in vergelijking met de andere Outlook-reparatietools die we hebben getest.
 4. Het kan verwijderde mails terughalen Outlookmoeiteloos van uw corrupte PST-bestand.
 5. Het biedt goede technische klantenondersteuning.

Nadelen:

 1. Het herstelproces van het PST-bestand vertraagt als de ernst van de beschadiging hoog is.
 2. Yodot Outlook Reparatie tool ondersteunt geen batchreparatie van PST-bestanden.
 3. Deze tool kan het grote PST-bestand niet in meerdere delen splitsen.

Gevolgtrekking:

Na het lezen van dit artikel heeft u hopelijk een duidelijk beeld van wat de beste PST-reparatietool voor u is om corrupte PST-bestanden te repareren. Met dit grondig onderzochte onderzoek kan men gemakkelijk prioriteit geven aan de keuze voor het selecteren van de PST-reparatietool, afhankelijk van waar ze naar op zoek zijn, vooral met behulp van de voor- en nadelen. Vermeld wel wat de is beste PST reparatie tool in uw ervaring in de commentaarsectie hieronder. Maar vergeet niet om de andere factoren in overweging te nemen bij het kiezen van de PST-reparatietool voor u, zoals technische assistentie, de veiligheid van het PST-bestand tijdens reparatie, reparatiegemak, enz.

About the Author: Remo Software