Bewaar Meerdere Outlook E-mail Bijlagen bij een keer

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Wie heeft er tijd genoeg om elk bestand één voor één op te slaan in het drukke schema van vandaag? Zijn we tenslotte niet de microgolfgeneratie en wanneer alles in de technologie schreeuwt, betere snelheid, goede efficiëntie, betere prestaties, meer werk voltooid in minder tijd. Waarom zou iemand dan denken dat we genoeg tijd hebben om elke afzonderlijke e-mailbijlage afzonderlijk op te slaan wanneer deze in bulk wordt verzonden? Welnu, is er een eenvoudigere manier en een eenvoudigere oplossing hiervoor?Bewaar Meerdere Outlook E-mail

Het antwoord is een volmondig ‘Ja’. Waarom niet wat tijd besparen door meerdere Outlook e-mailbijlagen in één keer op te slaan? Het bespaart niet alleen tijd, maar ook een behoorlijke hoeveelheid inspanning. Als u eenmaal weet hoe u dit moet doen, wordt het gemakkelijker om veel werk in een paar simpele klikken te voltooien, waardoor uw efficiëntie wordt verbeterd.Hoe sla je een email op outlook ?

Wilt u meer weten over hoe u meerdere Outlook-e-mailbijlagen in één keer kunt opslaan? Lees dit artikel verder….

Om te weten hoe u meerdere e-mailbijlagen kunt opslaan, volgt u dit eenvoudige stapsgewijze proces.E mail met meerdere bijlagen openen

 1. Ga in je Outlook E-mail account naar de mail die je hebt ontvangen met veel bijlagen
 2. Klik op Bestand, klik daar op Opties
 3. Klik in Opties aan de linkerkant van het venster op Vertrouwenscentrum.
 4. In het Trust Center-venster aan de rechterkant vindt u een vakje Trust Center Setting, klik erop.
 5. Wanneer u dat doet, wordt een ander venster geopend waarin u op Macro-instellingen klikt. Soms worden macro-instellingen uitgeschakeld, dus u wilt klikken om ze in te schakelen. Zodra u dat doet, klikt u op OK
 6. Om nu de macro uit te voeren zodat u meerdere e-mailbijlagen kunt opslaan, moet u de toetsen Alt+F11 ingedrukt houden. Als u dit doet, wordt de toepassing voor Microsoft Visual Basic geopend waarmee u een programma kunt uitvoeren waarmee u in wezen meerdere e-mails op één locatie kunt opslaan.
 7. Om al deze bestanden op één locatie op te slaan, moet u meerdere bijlagebeveiligingen van Microsoft downloaden, genaamd 'mAttachmentSaver.zip'.
 8. Als je het eenmaal hebt gedownload, ga je naar bestand en klik je op importeren. Onthoud dat al uw bestanden worden ingevuld in het VBA-bestand. Druk vervolgens op F5, er wordt een klein venster geopend, klik op uitvoeren, dit zal helpen bij het uitvoeren van de macro.
 9. Onmiddellijk wordt een ander klein venster geopend waarin u wordt gevraagd waar u alle bijlagen moet plaatsen. Nadat u de locatie heeft geselecteerd om alle bestanden op te slaan, klikt u op OK.

Weet ook dat u ofwel één e-mail kunt selecteren of als u de control-toets ingedrukt houdt terwijl u met de muis klikt, u meerdere e mail met meerdere bijlagen kunt selecteren en ze tegelijk kunt opslaan.

Als u slechts één e-mail met meerdere bijlagen hebt, volgt u de onderstaande stappen.

 1. Open de e-mail, klik op het kleine naar beneden wijzende pijltje in het bijlagevenster.
 2. Wanneer u dat doet, klikt u in het vervolgkeuzemenu op Alle bijlagen opslaan, een klein venster wordt geopend met de bijlagen die u wilt opslaan gemarkeerd.
 3. Als u bestanden uit de geselecteerde bestanden wilt toevoegen of verwijderen, houdt u de 'ctrl'-toets ingedrukt om te selecteren. U kunt ook 'Shift' ingedrukt houden om een reeks bijlagen in de lijst te selecteren. Als je eenmaal hebt geselecteerd, klik je op OK
 4. U kunt vervolgens de map selecteren waaraan u deze bestanden wilt toevoegen en op OK klikken om ze op te slaan.

Dit zijn dus de twee eenvoudige en tijdbesparende manieren om meerdere Outlook-e-mailbijlagen in één keer op te slaan. Als je hiermee worstelt of problemen hebt met de verzend-ontvangstfout, weet dan dat er eenvoudige, goed begeleide Reparatie verzend ontvangen fout in MS Outlook 2010.

About the Author: Remo Software