Camera Roll Herstellen

Filmrol is misschien wel de meest ondermijnde map op elk apparaat. Of het nu uw iPhone, Windows, Mac of Android is, gebruikers schatten Camera Roll in als een ruimterol en verwijderen deze. Maar gezien het feit dat Filmrol de standaardlocatie is om foto’s of video’s op te slaan die u van een apparaatcamera maakt, is Filmrol een prominente map. Omdat veel gebruikers de neiging hebben om per ongeluk of onbedoeld de map Camera Roll te verwijderen, is het herstellen van Camera Roll een onderwerp dat door gebruikers van alle platforms breed wordt opgevraagd. Dus hier is een gedetailleerde pagina om u te begeleiden bij het camera roll herstellen van Windows, Android, iPhone en Mac.

Hoe Camera Roll Terughalen?

Onlangs hebben velen van ons onszelf in staat gesteld om een maker van inhoud te worden, of het nu gaat om games of tutorials, gebruikers worden toegeeflijk in het gebruik van webcamera’s. Bovendien winnen schermopnames van online conferenties of persoonlijke interviews een trend. Aangezien al deze media-inhoud standaard wordt opgeslagen in een Filmrol-map, verklaart dit waarom de map Filmrol onlangs zo prominent werd. Dit zijn de 4 meeste platforms van waaruit gebruikers het verwijderen van Filmrol ervaren.

Camerarol Herstellen Vanaf Computer

De eerste plaats die u moet controleren om verloren bestanden te vinden, is de Prullenbak. Aangezien elke gebruiker al bekend is met het Prullenbak-proces, laten we het proces eens doorlopen.

  • Ga naar Recycle Bin> Controleer de Camera Roll folder > Als de map Filmrol in de Prullenbak staat, right-click on het en selecteer de restore optie om de verwijderde filmrol terug te krijgen
  • Als u de map Filmrol niet kunt vinden, betekent dit helaas dat u deze mogelijk permanent hebt verwijderd.

Hoe permanent verwijderde camerarolmap te herstellen?

Als je ooit een filmrol-map definitief hebt verwijderd, kunnen gebruikers deze herstellen vanaf de back-up, of in het geval van Windows is het een herstelpunt. In de meeste gevallen zijn Windows-gebruikers echter niet gewend om een back-up te maken. Dit kan het camera roll terughalen proces bemoeilijken.

Gelukkig is er de gemakkelijkste methode om de map camera roll herstellen, namelijk Remo foto herstel software. Remo is een van de toonaangevende software voor gegevensherstel. Het heeft een speciale optie voor het herstellen van foto’s die is bedoeld voor het herstellen van foto’s. Aangezien u probeert de map camera roll terughalen, werkt deze applicatie uitzonderlijk. Dus download de tool nu om de verwijderde Camera Roll-map te herstellen.

Na het installeren van de Remo-software voor gegevensherstel, volgt u de stappen om de map camera roll herstellen met succes.

  • Open de Remo-applicatie en selecteer de optie Fotoherstel.
  • Omdat u de map camera roll terughalen probeert op Windows enC drive is de standaardlocatie van de Camera Roll-locatie, selecteer C-station en klik op Scannen.
  • Als je de locatie van de Filmrol-locatie hebt gewijzigd, selecteer dan het station waar de Filmrol-map vroeger bestond.

  • Selecteer nu de map Camera Roll in het herstelvenster en sla ze op

Opmerking: Selecteer tijdens het opslaan van de map Filmrol niet dezelfde map die u aan het herstellen bent. Als u bijvoorbeeld camera roll herstellen van station C, slaat u de herstelde map op in station D. Anders kunt u beter een externe schijf hebben om herstelde bestanden op te slaan.

Nu we met succes de map Filmrol in Windows hebben hersteld, gaan we naar de Mac.

Camera Roll Terughalen Map van Mac

In tegenstelling tot Windows scheidt Mac alle foto’s en video’s in de Mac Photos-applicatie. Dit is de reden waarom het zeer onwaarschijnlijk is dat een filmrolmap op Mac wordt verwijderd. Maar als je ooit foto’s van je Mac verwijdert, kun je deze inhoud gebruiken om ze terug te krijgen.

Zoek zelfs in het geval van Mac eerst in de map Prullenbak om foto’s of verwijderde video terughalen Mac. Als de map Prullenbak niet heeft wat u zoekt, moet u de back-up doorlopen. In vergelijking met Windows-gebruikers zijn Mac-gebruikers gewend om back-ups te maken met Time Machine Backup. Er zijn dus betere kansen op verwijderde foto’s terughalen op Mac. Instructies voor het gebruik van Time Machine-back-up om camerarol herstellen, worden in de volgende sectie vermeld.

Hoe Camera Roll Terughalen op Mac met Time Machine Backup?

Als u eerder een back-up van Time Machine hebt gebruikt, zal het proces eenvoudig zijn.

  • Ga naar systeemvoorkeuren en selecteer Time Machine Backup
  • Ga na het openen van Time Machine Backup naar de menubalk en selecteer het Enter Time Machine
  • Ga niet naar de map Filmrol en herstel de filmrol op Mac met behulp van Time Machine Backup
  • Hoewel het voor alle gebruikers mogelijk is om een Time Machine-back-up te onderhouden. Als u geen Time Machine Backup heeft, kunt u Remo gebruiken

Remo is beschikbaar in zowel Mac- als Windows-varianten en compatibel met de nieuwste Mac OS-versies die Catalina bevatten. Dus download Remo Recover voor Mac, aangezien het proces bijna hetzelfde blijft als Windows, dus je kunt het perfect gebruiken to gegevens herstellen van Mac of MacBook.

Hoe Camera Roll Terughalen op Mijn iPhone?

iPhone-mappen zijn niet toegankelijk als Android, daarom zal het proces uitleggen of je een foto van een iPhone-camerarol hebt verwijderd dan de volledige camerarol-map te herstellen.

De beste eigenschap van de iPhone is dat de telefoon in bijna alle aspecten naadloos werkt. De iPhone is voorzien van alle functies waarmee u verwijderde foto’s van de iPhone kunt herstellen. De functie is de Recently Deleted folder van de Foto-applicatie.

Voordat u verder gaat, moet u een duidelijk idee hebben van de mapstructuur van de iPhone. Voorheen had de foto-applicatie op de iPhone een Camera Roll map, maar onlangs is de naam veranderd in de Recent map. Wees dus niet in de war als u de map Camera Roll op de iPhone niet kunt vinden.

Als je ooit zelfs maar een enkele foto hebt verwijderd, is dat geen probleem, want de iPhone staat achter je. Zoals eerder vermeld, heeft de iPhone-fototoepassing een map Onlangs verwijderd van waaruit u verwijderde foto’s van de iPhone kunt herstellen. U kunt de map Onlangs verwijderd direct openen en de iPhone-foto’s herstellen.

De onlangs verwijderde map heeft echter een tijdslimiet van 30 dagen, verder kunt u verwijderde iPhone-foto’s niet herstellen.

In dergelijke gevallen kunt u de iCloud-map gebruiken en verwijderde iPhone-foto’s herstellen.

Herstel verwijderde iPhone-camerarol van iCloud

Log in op het Apple iCloud-account en navigeer naar de map Photos op iCloud en herstel verwijderde foto’s uit de map iPhone Camera Roll. Omdat het iCloud-abonnement duur is, geven veel gebruikers de voorkeur aan de iTunes-back-upoptie. Wat misschien niet handig is, maar veel goedkoper dan de iCloud-service. Daarom kunt u, als u de iTunes-back-up heeft, de verwijderde iPhone-foto’s herstellen vanuit de iTunes-back-up.

Camera Roll Herstellen van Android

Alle Android-apparaten hebben mogelijk geen recentelijk verwijderde mappen zoals de iPhone, maar de meeste populaire merken zoals OnePlus en Samsung hebben recentelijk verwijderde mappen. Daarom kunt u Camera Roll-foto’s herstellen uit recentelijk verwijderde mappen, als uw apparaat deze heeft. Als dit niet het geval is, kunt u de map Lost.dir gebruiken om de map android camera roll terughalen.

Als u geen onlangs verwijderde map heeft, kunt u de Google Foto’s-applicatie gebruiken. Omdat bijna alle Android-telefoons standaard zijn geïnstalleerd met Google Photos-applicatie. Google biedt ook onbeperkte opslagruimte en uploadt uw foto’s automatisch naar de online server van Google Photos. U hebt dus toegang tot de Google-fototoepassing en kunt de map camerarol herstellen op Android.

Camera Roll Herstellen was last modified: april 20th, 2021 by Remo Software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*