Canon Foto Herstel

7 minutes read

Wilt u weten hoe u snel verwijderde foto’s van uw digitale Canon-camera kunt herstellen? Het eerste dat u hoeft te doen, is stoppen met het gebruik van uw camera en SD-kaart om te voorkomen dat uw verwijderde of verloren foto’s en video’s worden overschreven. Dan moet u een betrouwbare en professionele fotoherstelsoftware gebruiken: Remo Recover. Met deze software kunt u in een paar eenvoudige stappen uw foto’s en video’s van uw digitale Canon-camera herstellen.

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Heeft u per ongeluk uw waardevolle foto's van uw Canon digitale camera verwijderd? Of heb je zojuist je Canon-geheugenkaart geformatteerd en ben je al je belangrijke herinneringen kwijt? Is er een manier om verwijderde foto's van Canon Camera te herstellen? Allereerst zullen we je adviseren om te stoppen met het gebruik van de camera, SD-kaart en geen foto's op te slaan of nieuwe foto's te maken met de camera. Lees het volgende bericht om de veilige methode te kennen om canon-fotoherstel uit te voeren.hoe kan ik verwijderde foto's terughalen

Canon photo recovery

U kunt dezelfde methoden ook gebruiken om afbeeldingen te herstellen van elke Canon digitale EOS- of Power shot G11-camera en andere Canon-cameramodellen.

Van alle populaire merken camcorders staat Canon op de eerste plaats voor zijn foto's en de beste ingebouwde functies zoals scherpe beeldkwaliteit, beste kleurcontrasten, betrouwbaarheid en lichtgewicht.

Ondanks dat ze een van de beste camera's zijn, hebben ze de meest complexe problemen met gegevensverlies. Laten we bespreken een aantal van de gemeenschappelijke scenario's waar u de foto's of video's te verliezen van een Canon camera en ook hoe foto's van camera terughalen.

Scenario's die leiden tot gegevensverlies van Canon Camera

  1. Een van de meest voorkomende redenen is het per ongeluk verwijderen van foto's tijdens het bekijken
  2. Het proces onderbreken terwijl foto's overbrengen van camera naar computer
  3. Per ongeluk formatteren van Canon-camerakaart
  4. SD-kaart corrupties
  5. Corruptie van Canon-camerafirmware
  6. Canon mediakaart fouten etc.
  7. Het binnendringen van virussen of malware

De hierboven genoemde zijn enkele van de redenen die leiden tot gegevensverlies op de Canon-camera. Volg het volgende gedeelte voor meer informatie over hoe foto's terughalen Canon camera.

Kan Ik verwijderde foto's van Canon Camera herstellen?

Ja, u kunt zeker verwijderde foto's van de Canon-camera herstellen. Je zou kunnen denken dat de verwijderde gegevens voor altijd verdwenen zijn. Nee, verwijderde bestanden of foto's bestaan nog steeds in dezelfde opslagsectoren. Maar die opslagsectoren zijn gemarkeerd als verwijderd en klaar om te worden overschreven met nieuwe gegevens.Verwijderde foto's terughalen Canon

Dit is de reden waarom het ten strengste wordt aanbevolen om te stoppen met het gebruik van het opslagapparaat waarvan u gegevens bent kwijtgeraakt.

Voor een veilig en snel verwijderde foto terughalen van een Canon-camera heeft u echter een professionele tool voor het herstellen van foto's nodig. Dat kan het Canon RAW-beeldformaat detecteren en verwijderde foto's terughalen.

Remo foto herstel software kan efficiënt foto's en video's herstellen van alle modellen van Canon zoals Ixus 185 HS, PowerShot SX70 HS, PowerShot G1 X Mark III, EOS 5D, Mark IV, Canon eos rebel t3i en eos rebel t6. Niet alleen dat, de tool kan ongeveer 300 bestandsindelingen detecteren, zoals CR2, CRW, AMR, enz. De software is gebouwd met een diepe scanfunctie om mediabestanden te herstellen, zelfs na complexe scenario's voor gegevensverlies.

Canon Foto Herstel

De mogelijkheid om RAW-beeldformaten van alle digitale camera's te detecteren, maakt Remo de meest geprefereerde software voor het herstellen van foto's in de industrie. Remo's Deep Scan-algoritme scant discreet elke individuele opslagsector op gegevenshandtekeningen en herstelt elk stukje gegevens ervan. Bovendien helpt de zelfverklarende gebruikersinterface van Remo u om met een paar simpele klikken verwijderde foto's van Canon-camera's te herstellen. Het volgende gedeelte bevat een volledige uitleg over het gewiste foto's terughalen Canon-camera.

Hoe herstel ik foto's en video's van Canon Camera?

Download en installeer Remo foto herstel software op uw systeem. Sluit de Canon camerakaart aan op het systeem en start de applicatie.

Stap 1: Selecteer in het hoofdscherm uw schijf waarvan u de foto's wilt herstellen

recover deleted photos

Stap 2: Klik op de Scan optie om het scanproces te starten.

click on the scan

Notitie: Klik op de Dynamic Recovery View om de herstelde foto's te bekijken. Als u foto's van een bepaalde datum wilt herstellen, gaat u naar Filter en selecteer Advanced Filter optie en pas het datumfilter toe om verloren foto's op datum te herstellen.

dynamic recovery view

Stap 3: Selecteer de foto's die u wilt herstellen, klik op de Recover optie om de herstelde afbeeldingen terug te brengen naar de gewenste locatie.

Experts raden altijd aan om de herstelde foto's niet opnieuw op dezelfde Canon geheugenkaart op te slaan. Bewaar ze liever op een ander opslagapparaat. Dit zorgt ervoor dat de foto's of video's die u probeert te herstellen niet worden overschreven.

Notitie: Als je problemen met het afspelen van uw Canon MOV videobestanden of andere videobestanden, klik hier om te weten hoe Canon mov bestand repareren en maak ze speelbaar.

Bestandsindelingen die worden ondersteund door de Remo Canon-software voor fotoherstel:

Beeldformaat: JPEG, TIFF, PNG, GIF, BMP, JP2, INDD, PSD, PSP, MOS, PCT, en meer.

Canon RAW fotoformaat: CR2, CRW, en zelfs herstelt Nikon NEF formaat.

Als je hebt verloren CR2 bestandsformaat Canon camera beelden lees hier om ze op te halen.

Canon Video Herstel

Als u op zoek bent naar een moeiteloos en efficiënt Canon-videoherstelprogramma om verwijderde of verloren video's van de Canon-camera te herstellen, is hier een sterk aanbevolen hulpprogramma voor het herstellen van ontbrekende videobestanden van de Canon-camcorder. Het standaardbestandsformaat dat op de Canon-camera is gemaakt, is MOV, Remo ondersteunt herstel van meer dan 300 bestandstypen, waaronder MOV, AVI, MP4, enz. Klik hier voor meer informatie over video herstel

De software is ontworpen met geavanceerde technologie om snel de volledige camera-opslag te scannen om videobestanden te herstellen op basis van de unieke bestandshandtekening. Het herstelt ook gemakkelijk verwijderde, geformatteerde en ontbrekende videobestanden van de camcorder.

Video formaten: Kan verwijderde AVI-video's terughalen en andere formaten zoals WMV, ASF, MP4, M4V, 3GP, MOV, MPEG, DV, 3G2, M4B, MTS, DIVX, MKV, MOI Video File, OGM, VOB, 3G2, ASX, enz.

Audio formaten: WAV, MP3, AIFF, RPS, MIDI, M4A, M4P, AU, OGG, WMA, RM, RA, en meer

Notitie:

  1. Stop onmiddellijk met het gebruik van camcorders na gegevensverlies en voer Canon-fotoherstel uit om de gegevens terug te halen.
  2. Vermijd het opslaan van videobestanden op dezelfde camcordergeheugenkaart als waar verwijderde bestanden zich bevonden.

Als u met succes foto's van een digitale camera van Canon hebt hersteld met de Remo Recover-tool. Plaats een recensie van het product en deel dit artikel met anderen.

About the Author: Remo Software