Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Converteer Harde Schijf of Flash Drive van FAT32 naar NTFS

Er is één belangrijk nadeel van het gebruik van een schijf met een FAT32-bestandssysteem. Met een FAT32-geformatteerde harde schijf of flashdrive kunt u alleen kleine bestanden lezen en schrijven met een maximale bestandsgrootte van 4 GB. Dit maakt het werken op moderne computers voor iedereen behoorlijk moeilijk. Het FAT32-bestandssysteem is gemaakt om kleine bestanden op te slaan voor elke bewerking op de computer. Om het voor grotere bestanden te gebruiken, moet u een harde schijf of flashstation converteren van FAT32 naar NTFS-bestandssysteem.Converteren harde schijf of Flash Drive.

Ook in dit opzicht is het voordeel van FAT32 onvermijdelijk. Als een schijf of flashstation FAT32-geformatteerd is, kan deze zowel voor Mac als voor Windows worden gebruikt. Dit geeft kracht aan flashdrives met minder geheugenruimte die worden gebruikt om kleine bestanden te vervoeren. Dergelijke kleine flashdrives worden in beide systemen gebruikt en hebben dus een Fat32-bestandssysteem. Maar als u de harde schijf of het flashstation op een Windows gebruikt voor grotere bestanden, moet u het bestandssysteem converteren. Als u het bestandssysteem niet converteert en grote bestanden probeert te kopiëren, wordt er een fout weergegeven.Omzetten harde schijf naar fat32.

Gebruik de Opdrachtprompt

Als u gegevens op uw harde schijf of flashstation hebt staan en deze niet wilt manipuleren. Hier is een optie om het FAT32-bestandssysteem naar NTFS te converteren met behulp van de opdrachtprompt. Zorg ervoor dat u het goed doet en dat de verbindingen intact zijn. Een kleine nalatigheid kan leiden tot verwijdering of verlies van gegevens of zelfs de hele partitie. Echter, herstellen verloren partitie van FAT32 bestandssysteem geformatteerd station is mogelijk met behulp van een aantal tools. Maar het wordt aanbevolen om dit te voorkomen en uw gegevens intact te houden.Harde schijf van fat32 naar ntfs omzetten.

Volg hiervoor de stappen om dit te doen:

Ga naar Windows, typ Uitvoeren en klik er met de rechtermuisknop op

Selecteer Openen als beheerder om de opdrachtpromptvenster te openen.

Typ in convert <stationsnaam> / FS: NTFS

Het conversieproces duurt enige tijd als er een groot aantal bestanden in zit.

Door deze opdracht te gebruiken, kunt u het bestandssysteem van de harde schijf of het flashstation van FAT32 naar NTFS converteren. Het wordt gedaan zonder het verlies van gegevens of het formatteren van de harde schijf. Maar meestal wordt aanbevolen dat u de schijf formatteert en vervolgens de bestandssysteemindeling converteert.Externe harde schijf converteren van fat32 naar ntfs.

Formatteren en Converteren

U kunt het ook doen met behulp van Windows Verkenner op uw computer. De schijf wordt geformatteerd wanneer u deze procedure uitvoert. Zorg er dus voor dat je een back-up maakt van al je gegevens op de harde schijf of flashdrive. Als u de schijf formatteert en een bestandssysteemindeling geeft, wordt dit het opnieuw formatteren van de schijf genoemd.

Om dit te doen, probeert u deze stappen:

Sluit de harde schijf of flashdrive aan op uw computer

Ga naar Deze pc voor Windows 10 – Voor eerdere versies Mijn computer

Zoek uw schijf en klik er met de rechtermuisknop op.

Klik op Format – Dit start het formatteerproces en u ziet een formatteringsvenster

Stel het bestandssysteem in als NTFS in de vervolgkeuzelijst Bestandssysteem en klik op OK.

Hiermee formatteert u uw harde schijf of flashstation in het NTFS-bestandssysteem. U kunt dit station nu gebruiken voor het verplaatsen van grote bestanden op een Windows-computer.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie