Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe te Converteren Vinyl Opnemen naar WAV?

Vinylplaten zijn een grote aantrekkingskracht voor alle muziekliefhebbers. Er is een enorm publiek dat gek is op deze klassieke vinylplaten. Miljoenen van dergelijke exemplaren zijn tot nu toe op de markt verkocht. Er is nog steeds vraag naar deze vinylplaten, maar de toenemende digitalisering en technologische vooruitgang zorgen voor een nieuw patroon. Om alle muziek te converteren, moet je naar een formaat dat kan worden afgespeeld op je moderne apparaat. Het vereist dat je de vinylplaat naar het WAV-bestandsformaat converteert.Wat is vinyl plaat ?

Er zijn een aantal manieren waarop u vinyl naar WAV-bestandsindeling kunt converteren. De meeste van hen houden zich bezig met een verwerkingseenheid en een grote muzikale opstelling. Het grootste deel van deze omzetting vindt plaats in de mixer. Maar als je de vinylplaat hebt en je wilt het geluid naar WAV-formaat converteren, dan is hier een handleiding voor je.Convert vinyl opnemen naar Wav.

Er zijn een aantal draaitafels waarmee je ze via een USB-kabel op je systeem kunt aansluiten, veel van de klassieke draaitafels hebben deze mogelijkheid niet en zijn afhankelijk van de ontvanger. Dus afhankelijk van wat voor soort draaitafel je hebt, kun je de verwerking doen.Converteren uw bestanden naar Wav.

Het conversieproces vereist wat geduld van uw kant, aangezien u alle soundtracks in realtime moet afspelen om ze goed op te nemen.

Machine integratie

Zoals hierboven vermeld, moet de draaitafel worden aangesloten op uw systeem om de vinylplaat te converteren.

Afgezien van de USB-poort, hebt u enkele kabels nodig om de nodige verbindingen te maken. Als uw platenspeler geen USB-poorten heeft, hebt u een RCA-kabel en een 3,5 mm-kabel of -connector nodig.

Zorg er naast deze kabels voor dat uw computer voldoende ruimte heeft om de conversie uit te voeren. Zorg ervoor dat uw computer een lijningang heeft voor invoer/uitvoergeluid.Converteren vinyl bestandsformaat Wav.

Softwarevereisten

Zodra je een signaal van je platenspeler naar de computer krijgt, is het tijd om de poppenkast te starten. Het opnameproces is ook interessant omdat het je een goed gevoel van opnameruimte geeft. Het verbetert ook uw gehoorvermogen en het vermogen om geluiden te onderscheiden.

Nu moet je geschikte software vinden om de taak uit te voeren. Er is veel software op de markt, maar er zijn er maar weinig die de moeite waard zijn. Ik raad je aan om eerst grondig onderzoek te doen naar de software die je gebruikt en beoordelingen van de mensen die het al hebben gebruikt. Misschien kun je naar de dichtstbijzijnde muziekwinkel gaan en ernaar vragen. Software zoals ‘pure vinyl’, vinylstudio en audacity behoren tot de meest gebruikte tools voor onze taak.

U kunt de samplefrequenties en andere kenmerken en het formaat instellen op .wav omdat het een conversie zonder verlies is. Je nieuwe opgenomen bestand zal een geweldige detaillering van muziek hebben.

Hoe Converteren Vinyl naar WAV

Dus je hebt alle noodzakelijke regelingen getroffen, je kunt beginnen met je conversieproces. Onthoud dat je een analoge plaat, de vinylplaat die je hebt, omzet in digitaal formaat. Het moet met geduld en precisie gebeuren. Zorg ervoor dat de omgeving geluiddicht is en dat er een constante stroomvoorziening is voor al uw apparatuur.

Houd er rekening mee dat het conversieproces altijd soepel verloopt. Als er zich afwijkingen in de conversie voordoen, kan dit leiden tot beschadiging van uw geluidsbestanden. Hoewel, er is een aantal hulpmiddelen voor herstel corrupte WAV-bestanden op de markt. U wilt na een lange conversieperiode niet betrokken zijn bij het repareren van die bestanden.

Hier leest u hoe u uw bestanden naar WAV-geluidsbestanden kunt converteren:

Ruim op

De eerste stap die u moet doen, is de vinylplaat die u wilt converteren, opschonen. Je kunt wat schoonmaakmiddelen gebruiken, maar doe dit voorzichtig. Eventuele krassen kunnen uw platen verpesten. Er zijn een aantal andere redenen waarom de vinylplaat bederft, zoals vuil, stof, krassen enz.Schoonmaken vinyl platen

Probeer uw vinylplaat buiten gevaar te houden en maak het opgenomen oppervlak voorzichtig schoon.

Verbindingen maken

Het volgende dat u moet doen, is het maken van de verbindingen. Maak met alle kabels die je hebt en je computer een verbinding die je een goed resultaat kan geven. Sluit de ingangen aan op de aansluiting van uw computer.

Als uw platenspeler een USB-poort heeft, sluit u de USB-kabel op uw computer aan op een geschikte poort. Als er geen USB is, sluit u de platenspeler aan op de A/V-ontvanger en maakt u de verbinding in een RCA-3,5 mm kabel.

Start de gereedschap

Start vanaf het softwarepictogram dat u gebruikt de tool om vinyl naar .wav te converteren. Elke gewenste softwarekeuze is voldoende, zorg er gewoon voor dat het goed werkt voordat u het voor uw taak implementeert.

Stel het audiobestandsformaat in op digitaal formaat en WAV als het bestandstype. Ga naar het opnamegedeelte van de software en start het opnameproces.

Opnemen

Als je klaar bent met alle instellingen en je vinylplaat bij de hand hebt, kun je het opnameproces starten. Zorg ervoor dat er geen externe ruis is die luid zou kunnen zijn voor uw record.

Druk op de opnameknop zodra u bent begonnen met het afspelen van de plaat. U kunt de invoerparameters zoals vervorming instellen en de invoerniveaus naar wens aanpassen. Wacht tot de hele plaat is afgespeeld en volledig wordt opgenomen. Het wordt aanbevolen dat u de plaat volledig aan een kant laat afspelen voordat u stopt.

Als u ten slotte alle tracks hebt opgenomen, kunt u ze opsplitsen in afzonderlijke nummers. Je kunt ook op een bepaald niveau van de opgenomen nummers manipuleren, aangezien ze nu digitaal zijn. Het gebruik van vinylplaten is een van de meest interessante praktijken voor muziekliefhebbers. Het digitaliseren van deze records kan leiden tot kwaliteitsverlies. Maar voor de meeste onderdelen is de WAV niet gecomprimeerd en bevat deze veel gegevens en geluidsdetails. Als je een cd bij je vinyl hebt, heb je een extra voordeel.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie