Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Creëren Harde Schijf Verenigbaar met Mac en Windows

Een externe harde schijf die zowel Windows- als Mac-besturingssystemen ondersteunt, kan zeer nuttig zijn voor gebruikers die op beide besturingssystemen werken. Windows is echter voornamelijk geoptimaliseerd voor het NTFS-formaat (New Technology File System), aan de andere kant is APFS gemaakt voor Mac OS.

Zoals we allemaal weten, is NTFS niet compatibel met Mac en evenzo kan APFS niet opschieten met Windows. Gelukkig kunt u met behulp van dit artikel een externe harde schijf maken die compatibel is met zowel Windows als Mac OS. Dit vereist geen toepassing van derden of hulp van aanvullende software. Laten we beginnen om de externe harde schijf compatibel met Mac en Windows.

Dit vereist geen toepassing van een derde partij of hulp van aanvullende software, tenzij en totdat zich een scenario voor gegevensverlies voordoet tijdens het implementeren van de hieronder vermelde procedures. Laten we beginnen met het harde schijf compatibel met Mac en Windows.

Hoe Creëren Harde Schijf Verenigbaar met Mac en Windows?

Laten we eerst begrijpen hoe we de externe harde schijf compatibel kunnen maken met Mac en Windows? exFAT en dubbele opmaak gebruiken?

  1. exFAT – Een harde schijf formatteren met het exFAT-bestandssysteem. Omdat exFAT-geformatteerde externe harde schijven leesbaar en beschrijfbaar zijn door beide besturingssystemen
  2. Dubbele formattering – Als u een gebruiker bent die zowel het APFS- als het NTFS-bestandssysteem op een enkele externe harde schijf wilt hebben, kunt u de harde schijf partitioneren en dubbel formatteren.

  Lees meer om de handmatige methoden te kennen om de onderstaande procedure moeiteloos te implementeren in het onderstaande gedeelte

  Hoe exFAT-schijf te formatteren

  In het onderstaande gedeelte leert u hoe u exFAT-drive moeiteloos kunt formatteren op Windows en Mac OS, lees meer om de moeiteloze oplossingen hieronder te kennen.

  Hoe een externe harde schijf Mac formatteren exfat

  1. Connect het station naar de Mac.
  2. Open Schijfhulpprogramma. De eenvoudigste manier om dat te doen, is door tegelijkertijd op CMD en de spatiebalk te drukken en Schijfhulpprogramma in te typen om het programma te vinden.
  3. In schijfhulpprogramma heb je een interne en externe schijf
  4. Selecteer het station dat u wilt formatteren en klik op wissen.
  5. Geef de partitie een naam en selecteer exFATvoor het formaat.

  How to make the external hard drive compatible with mac and Windows?

  1. Klik Erase om te voltooien en u voltooit de procedure.

  Hoe een externe schijf op Windows te formatteren met exFAT

  1. Connect het station naar uw Windows-PC.
  2. Open het hulpprogramma Schijfbeheer. U kunt dat doen door “schijfformaat” of “schijfbeheer” te typen in Windows zoeken of naar Control Panel > Administrative Tools > Create and format hard disk partitions.
  3. Klik met de rechtermuisknop op de partitie van de externe schijf of niet-toegewezen ruimte die u wilt formatteren en kies Nieuw eenvoudig volume
  4. Volg de wizard om een volumegrootte te kiezen.
  5. Wijs een stationsletter toe.
  6. Kiezen exFAT als het bestandssysteem in het scherm Partitie formatteren.

  1. Geef het volume een nieuwe naam, klik op Volgende en voltooi om de procedure te voltooien.

  Opmerking – Uw exFAT-geformatteerde schijf of partitie kan nu worden gebruikt voor zowel Windows als Mac. Houd er rekening mee dat het veelvuldig gebruik van een schijf tussen Windows en Mac de kans op beschadiging van de harde schijf kan vergroten, dus zorg ervoor dat u op elke schijf een back-up van de gegevens hebt. Als je toevallig verliest, heb je een betrouwbare applicatie van derden nodig om het probleem op te lossen.

  Hoe kan ik een Externe harde schijf dubbel formatieren?

  Laten we eens kijken hoe we de externe harde schijf compatibel kunnen maken met Mac en Windows met dubbele opmaak?

  Als de gebruiker om specifieke redenen NTFS, APFS of HFS+ wil gebruiken en niet voor exFAT wil kiezen, is er een andere optie. In plaats van een schijf te formatteren met een enkel bestandssysteem, kan de gebruiker twee partities maken en deze formatteren met NTFS, APFS, HFS+ of andere bestandssystemen.Externe harde schijf formatteren exfat

  Hoe een externe harde schijf op een Mac te partitioneren?

  1. Sluit de externe harde schijf aan op de Mac.
  2. Klik op Schijfhulpprogramma. Selecteer het station in de linkerzijbalk en klik op het tabblad Partitie.
  3. Selecteer onder Partitie-indeling “2 Partitions“.
  4. De gebruiker kan de grootte van de partitie aanpassen op basis van de gewenste vereisten.
  5. Eenmaal aangepast op basis van de gewenste opslagvereiste, kan de gebruiker het gewenste besturingssysteem (NTFS of APFS) kiezen en de procedure voltooien.

  How to make the external hard drive compatible with mac and Windows?

  Hoe een externe harde schijf op Windows te partitioneren?

  1. Sluit de externe harde schijf aan op uw Windows-pc.
  2. Open het menu Start en zoek naar Disk Management.
  3. Selecteer het zoekresultaat en het hulpprogramma Schijfbeheer wordt gestart. In de linkerzijbalk zou je je harde schijf en zijn partities moeten zien

  How to make hard drive compatible with mac and Windows?

  1. Selecteer het station waarvan u een partitie wilt maken. Klik met de rechtermuisknop op de Windows-partitie en selecteer Shrink partition.
  2. Selecteer in het dialoogvenster Formaat onder Bestandssysteem het gewenste bestandssysteem (NTFS). Klik op OK en voltooi het formatteerproces.

  De kans op gegevensverlies in dit scenario is relatief hoog als er iets misgaat bij het formatteren. Het wordt aanbevolen om een back-up van uw gegevens te maken voordat u deze handeling uitvoert. Als je geen back-up hebt, heb je een professioneel harde schijf herstellen software om uw verloren of geformatteerde gegevens te herstellen.

  Remo-software voor het herstellen van harde schijven is zo’n professionele hersteltool voor harde schijven die u gemakkelijk kan helpen om gegevens verloren of geformatteerde harde schijf terughalen. De tool ondersteunt meer dan 300 bestandsindelingen waarmee u er zeker van kunt zijn dat u bestanden van elk formaat kunt herstellen. De tool wordt geleverd met twee soorten scanfuncties, Normal scan en Deep Scan die de harde schijf sector voor sector scant, wat zorgt voor probleemloos gegevensherstel.

  download now to repair your AVI file for freedownload the software to repair avi files on Mac for free

  FAQ

  1. Wat is hard formaat en snel formaat? Is gegevensherstel mogelijk in deze scenario’s?
  • Hard format –Een harde formattering is een optie in Windows, waarmee de gebruiker de hele schijf/partitie kan formatteren. De nadelen van deze functie zijn dat de gegevens op deze schijf permanent verloren gaan en niet kunnen worden hersteld
  • Quick Format –Snel formatteren is een functie waarmee Windows de gebruiker in staat stelt de schijf of partitie te formatteren. Meer weten over hoe u snel formatteert en gegevens herstellen na snel formatteren hier.
  2. Hoe kan ik NTFS op Mac gebruiken?

  A. Ja, u kunt NTFS op Mac alleen in alleen-lezen modus gebruiken en het kan geen van deze bestanden schrijven of overschrijven.
  3. Hoe kan ik APFS op Windows gebruiken?
  A. Windows kan het bestandsformaat begrijpen en kan de APFS lezen, maar kan geen van deze bestanden schrijven of overschrijven.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie