Herstel Permanent Verwijderde Foto’s – iPhone | Windows | Mac | Android

Samenvatting: Permanent verwijderde foto’s van uw computer of telefoon? Vraagt u zich niet langer af of u permanent verwijderde foto’s kunt herstellen, want het terughalen van uw verloren foto’s is nu nog eenvoudiger geworden. Ja, herstel in een mum van tijd permanent verwijderde foto’s van Windows, Mac, iPhone en Android met Remo’s Fotoherstelsoftware.

4 snelle manieren om permanent verwijderde foto’s te herstellen

Maak gebruik van onderstaande inhoudsopgave om direct door te gaan naar het gewenste onderdeel.

Permanent verwijderde foto’s van de iPhone Permanent verwijderde foto’s van Mac Permanent verwijderde foto’s uit Windows Permanent verwijderde foto’s van Android SD-kaart
Herstel foto’s met iTunes Backup Herstel foto’s van Time Machine Backup Herstel foto’s uit vorige versies of bestandsgeschiedenis Herstel permanent verwijderde foto’s van Android met Google Foto’s
Herstel foto’s uit iCloud-bibliotheek Herstel foto’s permanent verwijderd op Mac met Remo Herstel permanent verwijderde foto’s met Remo Herstel permanent verwijderde foto’s van Android SD-kaart

Hoe permanent verwijderde foto’s van de iPhone te herstellen?

Om te beginnen met herstellen verwijderde foto’s vanaf de iPhone, controleer eerst of de foto’s zijn verwijderd of beschikbaar zijn in een recent verwijderd album. Zodra u hebt bevestigd dat de foto’s permanent zijn verwijderd, kunt u doorgaan en de onderstaande methoden proberen:

Herstel permanent verwijderde foto’s met iTunes Backup

Om verwijderde foto’s te herstellen met iTunes-back-up, moet u er rekening mee houden dat u een back-up van uw foto’s op iTunes had moeten maken. Als u geen back-up hebt gemaakt op iTunes, kunt u doorgaan naar de volgende methode.

Onthoud dat wanneer u de iTunes-back-up op de iPhone herstelt, u de bestaande gegevens op uw iPhone wist en deze vervangt door de iTunes-back-up.

Als je het goed vindt, kun je je iTunes-back-up op de iPhone herstellen om permanent verwijderde foto’s van de iPhone te herstellen.

Herstel foto’s uit iCloud-bibliotheek

Om verwijderde foto’s uit de iCloud-bibliotheek op de iPhone te herstellen, moet u de iCloud-bibliotheek op uw iPhone hebben ingeschakeld. U kunt dan log in op iCloud.com vanaf uw Mac.

Ga naar Onlangs verwijderde albums en zet ze terug op de iPhone door op te klikken Recover

Hoe kan ik permanent verwijderde foto’s van een Mac herstellen?

Er zijn twee manieren om permanent verwijderde foto’s van een Mac-computer te herstellen, volg de onderstaande methoden om ze gemakkelijk terug te krijgen:

Herstel foto’s van Time Machine Backup:

Time Machine Backup is de beste manier om een back-up van uw gegevens te maken en komt goed van pas in tijden van crisis. Als je permanent foto’s op je Mac hebt verwijderd, kun je ze herstellen via Time Machine backup.

recover permanently deleted photos from Time Machine backup

Als je geen Time Machine-back-up hebt, is de enige manier om je foto’s terug te krijgen met behulp van Mac Photo Recovery Software.

Remo Mac Photo Recovery Software is uw beste kans om uw permanent verwijderde foto’s van Mac terug te krijgen.

Met zijn krachtige scan-engine die foto’s en bestanden van elke bestandsindeling kan herkennen en herstellen, kun je het niet missen om je permanent verwijderde foto’s op je Mac terug te krijgen.

Bovendien is de tool volledig gratis te downloaden en uit te proberen in verschillende versies van MacOS, inclusief de nieuwste MacOS Big Sur. Download nu

Herstel foto’s die permanent zijn verwijderd op Mac met Remo:

Om permanent verwijderde foto’s van Mac te herstellen met behulp van Remo Mac Photo Recovery Software, download en installeer je Remo en volg je de onderstaande stappen:

 • Start de tool, klik op Recover Photos
 • Kies tussen Recover Deleted Photos of Recover Lost Photos op basis van uw behoefte en klik op de next knop
 • Selecteer nu het drive or volume op uw Mac waarvan u permanent verwijderde foto’s wilt herstellen en klik op next
 • Hierdoor wordt het scanproces gestart, na voltooiing van het scanproces zal de tool de herstelde foto’s weergeven
 • Save de herstelde foto’s op uw Mac na het activeren van de software.

Methoden om permanent verwijderde foto’s van Windows te herstellen

Hieronder volgen enkele van de meest gebruikelijke manieren om permanent verwijderde foto’s uit Windows te herstellen:

Wanneer u bestanden uit uw Windows verplaatst of permanent verwijdert, bestaan ze niet meer in uw Prullenbak en kunnen ze niet gemakkelijk worden hersteld.

Het kan alleen worden gedaan met behulp van een Fotoherstelsoftware die u kunnen helpen uw foto’s terug te krijgen.

Maak gebruik van Remo Foto Herstel Software, de beste tool in zijn klasse om foto’s van elk bestandsformaat te herstellen in alle versies van Windows en op alle camera’s.

Het herstellen van foto’s met Remo wordt u het meest aanbevolen, niet alleen omdat dit de beste tool is, maar ook vanwege de technische ondersteuning die 24 uur per dag beschikbaar is. Bovendien is de tool volledig gratis te downloaden en uit te proberen.

Met andere woorden, u heeft niets te verliezen en heeft een zeer goede kans om uw foto’s terug te krijgen.

Downloaden nu en herstel permanent verwijderde foto’s van Windows met Remo en wees nooit bang om uw foto’s opnieuw in uw leven te verliezen.

Herstel permanent verwijderde foto’s van Windows met Remo

Om permanent verwijderde foto’s van Windows te herstellen met Remo, moet u Remo Photo Recovery Software downloaden en installeren en de stappen volgen:

 • Start de tool, klik op Recover Photos, selecteer het station waarop u permanent foto’s hebt verwijderd en klik op Scan
  click on recover photos to get back permanently deleted photos
 • Na voltooiing van Scan, de tool toont herstelde foto’s in de weergave van het gegevenstype en de weergave van het bestandstype
 • Gebruik de Preview functie om de herstelde foto’s te verifiëren, als u tevreden bent met het herstelproces, kunt u Save de foto’s door de software te activeren.preview the recovered permanently deleted photos from Windows

Herstel permanent verwijderde foto’s uit vorige versies

Windows heeft deze functie genaamd Vorige versies van waaruit u bestanden en mappen van vorige versies kunt herstellen die in een back-up worden opgeslagen.

 • Ga op uw computer naar het bestand of de map waaruit u verwijderde foto’s wilt herstellen
 • Klik met de rechtermuisknop op de map en selecteer herstellen van previous versions
 • Selecteer nu de bestanden die beschikbaar waren in het vorige versiesvenster en klik op Restore

Op deze manier kunt u met behulp van eerdere versies permanent verwijderde foto’s op uw Windows-computer terughalen.

Herstel foto’s met bestandsgeschiedenis of back-up

Door regelmatig een back-up van gegevens te maken, kunt u veel mogelijke scenario’s voor gegevensverlies besparen. Als u al een back-up van de gegevens op uw Windows hebt, kunt u uw verloren foto’s gemakkelijk en zonder problemen herstellen.

Volg de onderstaande methoden om te weten hoe u permanent verwijderde foto’s kunt herstellen met Bestandsgeschiedenis:

 • Type File History in Windows zoeken
 • Klik nu op Restore your files with File History
 • In het volgende venster kunt u zoeken naar de permanent verwijderde foto’s en bestanden
 • Selecteer de foto’s en klik op Restore knop

Nu heb je je foto’s die verloren zijn gegaan omdat ze per ongeluk zijn verwijderd, terug op je computer.

Belangrijke notitie: Als u eerdere versies van Windows vóór Windows 8 gebruikt, heeft u geen optie voor bestandsgeschiedenis en moet u gebruik maken van software voor gegevensherstel om uw verloren foto’s gemakkelijk terug te krijgen van Windows.

Hoe permanent verwijderde foto’s van Android te herstellen?

Er zijn drie manieren waarop u permanent verwijderde foto’s van uw Android-smartphone kunt herstellen. Volg de onderstaande methoden achter elkaar om eenvoudig foto’s van Android te herstellen.

Herstel permanent verwijderde foto’s van Android met Google Foto’s

Onthoud dat deze methode alleen werkt als u een back-up had ingeschakeld van foto’s die op uw telefoon zijn verwijderd.

Volg de onderstaande stappen om permanent verwijderde foto’s van Android te herstellen met Google Foto’s:

 • Open Photos op je telefoon en zoek naar foto’s die je permanent op je telefoon hebt verwijderd
 • Als u ze niet op foto’s vindt, gaat u naar Trash en je hebt je verwijderde foto’s 60 dagen beschikbaar
  look for permanently deleted photos on Google Photos
 • Als u uw foto’s heeft gevonden, kunt u ze selecteren en op klikken Restore

SD-kaarten hebben mensen altijd geholpen om foto’s op te slaan, ondanks het feit dat telefoons meer interne opslagruimte kregen. Bovendien worden SD-kaarten nog steeds veel gebruikt in camera’s om foto’s op te slaan.

Als u foto’s van een Android SD-kaart heeft verwijderd, moet u een SD-kaartherstelsoftware door Remo om ze gemakkelijk te herstellen.

Remo Recover voor SD-kaart is een gespecialiseerde tool die is gemaakt om alles te herstellen van SD-kaarten van verschillende typen. De tool heeft de soepele scan-engine die foto’s kan herstellen van SD-kaarten die op de camera of op smartphones worden gebruikt.

Downloaden en probeer de tool nu gratis.

free-download-for-win free-download-for-mac

Herstel permanent verwijderde foto’s van Android SD-kaart

Om permanent verwijderde foto’s te herstellen met behulp van Remo SD-kaartherstelsoftware, download en installeer je de tool en volg je de onderstaande methoden:

 • Start Remo Recover voor SD-kaart en klik op Recover Photos
 • Selecteer het station en klik op Scan
 • Controleer na voltooiing van het scanproces de herstelde foto’s met preview functie en sla de foto’s op de gewenste locatie op.

Laatste woorden:

Deze compilatie van permanent verwijderd fotoherstel was bedoeld om u te helpen uw verloren foto’s gemakkelijk terug te krijgen. Met alle bovengenoemde methoden, of het nu Mac, Windows, iPhone of Android is, kunt u gemakkelijk permanent verwijderde foto’s herstellen. De belangrijkste reden hiervoor is Remo, geef alstublieft uw feedback door Remo Foto Herstel Software te bekijken. Als u vragen heeft, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder.

Herstel Permanent Verwijderde Foto’s – iPhone | Windows | Mac | Android was last modified: februari 18th, 2021 by John Harris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*