Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

DIY: 5 moet Methoden Proberen Verwijderde Bestanden Herstellen

Als je het probeert recover deleted files, jij bent niet de eerste. Heel wat mensen verwijderen per ongeluk bestanden en kunnen deze met succes op verschillende manieren herstellen.

De kansen op herstel van verwijderde bestanden zijn echter sterk afhankelijk van de manier waarop het opslagmedium wordt verwerkt nadat de bestanden zijn verwijderd.

“Het wordt ten zeerste aanbevolen om te stoppen met het gebruik van de harde schijf of ten minste de partitie waaruit de bestanden zijn verwijderd. Volg dezelfde voorzichtigheid voor opslagmedia zoals geheugenkaarten, USB-schijven en draagbare schijven.”

Volg de bovenstaande waarschuwing strikt en u wist de eerste stap bij het herstellen van verwijderde bestanden. Omdat de verwijderde bestanden nu veilig kunnen worden overschreven, gaan we nu verder met het bespreken van het gratis verwijderen van bestanden.

Bonustip: Blijf aan het einde van het artikel om een geweldige tip te krijgen over het herstellen van niet-opgeslagen of verwijderde Microsoft Office-bestanden.

Zoals er zijn multiple free ways to get back deleted files, Aangezien er een beschrijving is, wordt elke verwijderde bestandsherstelmethode kort vergeleken in termen van moeilijkheidsgraad en tijdverbruik. Gebruik deze parameters en aanbevelingen om de gemakkelijkste en snelste manier te weten om verwijderde bestanden te herstellen:

Methode 1: Herstellen van verwijderde bestanden uit de Prullenbak

Methode 2: Herstelde verwijderde bestanden in Windows 10 met behulp van Systeemherstel

Methode 3: verwijderde bestanden ophalen uit back-up van Bestandsgeschiedenis

Methode 4: Verwijder bestanden met behulp van goede software voor bestandsherstel

Methode 5: Bonustip voor herstel van Office-bestanden

5 must try methods to recover deleted files

Met een ongeëvenaarde snelheid kan Remo herstellen snel alle verwijderde bestanden herstellen door een efficiënt scanalgoritme te gebruiken dat meer dan 300 bestandstypen ondersteunt. Download de gratis demo voor het herstel van bestanden en haal verwijderde bestanden op in slechts 4 klikken.

free-download-for-win

 

Methode 1: Verwijderde bestanden terughalen uit prullenbak

Moeilijkheid: Laag

Gemiddelde tijd die nodig is voor bestandsherstel: gematigde naar Laag

aanbevelingen: Deze methode werkt niet in het geval van een lege prullenbak.

Het is vrij duidelijk om op zoek te gaan naar een verwijderd bestand in de Prullenbak of de map Prullenbak op de Mac. U kunt als volgt verwijderde bestanden uit de Prullenbak herstellen:

 • Open de Prullenbak vanaf het bureaublad
 • Zoek de verwijderde bestanden die u probeert te herstellen
 • Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer  Restore

recover files from recycle bin

Als u het verwijderde bestand dat u wilt herstellen niet vindt, is de Prullenbak mogelijk geleegd of zijn de bestanden mogelijk uit de prullenbak verwijderd omdat de map al vol is. Raadpleeg de vierde methode om te weten hoe u bestanden uit de prullenbak kunt herstellen na het legen.

Wist je dat?

De grootte van de Prullenbak kan worden aangepast. Als de verwijderde bestanden de opgegeven maximale grootte overschrijden, is de Prullenbak dus ontworpen om oude bestanden te verwijderen om ruimte te maken voor nieuwe. Op deze manier kunnen bestaande verwijderde bestanden eerder verloren gaan Recycle Bin recovery.

De uitdaging om verloren bestanden te vinden is niet langer een mysterie, gebruik een diepe scan in Remo Herstellen om te zoeken naar bestanden die het bestandssysteem negeren. Dit scanmechanisme dat wordt geïmplementeerd door de verwijderde software voor het herstellen van bestanden, zoekt naar bestanden die buiten het bereik van het bestandssysteem zijn begraven. Download nu de demo !!”

free-download-for-winfree-download-for-mac

Methode 2: Herstel verwijderde bestanden in Windows 10 met behulp van Systeemherstel

Moeilijkheid: gematigde

Gemiddelde tijd die nodig is voor bestandsherstel: gematigde

aanbevelingen: Werkt alleen als het herstelpunt is gemaakt toen het bestand op de computer bestond. Kies verstandig de systeemhersteldatum om te voorkomen dat u extra bestanden verliest die u onlangs hebt opgeslagen.

Wanneer u een systeemherstelpunt maakt, maakt de computer een momentopname van het register en de systeembestanden. Het maken van herstelpunten kan automatisch of handmatig zijn.

Wanneer u het gewenste herstelpunt selecteert op basis van de datum en doorgaat, worden alle wijzigingen zoals instellingen en bestanden teruggezet naar een status wanneer het herstelpunt wordt gemaakt. In het proces herstelt Systeemherstel ook verwijderde bestanden van Windows 10.

Hoe perform free file recovery in Windows 10 met behulp van Systeemherstel:

 • Typ Systeemherstel in het Windows-zoekvak en selecteer Create Restore Point suggestie
 • kiezen System Restore vanuit het venster Systeemeigenschappen

recover files using system restore

 • Klik op Nextvanuit het instellingenscherm
 • Kies uit de lijst met punten de juiste datum om het verwijderde bestandsherstel uit te voeren en klik vervolgens op Next
 • select restore point
 • Selecteer in het laatste scherm Finish, het systeem wordt opnieuw opgestart en de verwijderde bestanden worden opgehaald

confirm resotre point

Als u het juiste herstelpunt niet kunt vinden of als uw verwijderde bestanden niet worden hersteld, hebt u dit nodig Remo file recovery tool. Deze software voor bestandsherstel scant diep de harde schijf van de computer en herstelt permanent verwijderde bestanden in slechts enkele minuten.

youtube logoProblemen met lezen? Kijk hier eens naar video op hoe verwijderde bestanden terughalen met behulp van Remo Recover.

Methode 3: Verwijderde bestand terughalen Windows 10 met behulp van Back-up van bestandsgeschiedenis

Moeilijkheid: High

Gemiddelde tijd die nodig is voor bestandsherstel: High

aanbevelingen: Werkt alleen als Bestandsgeschiedenis eerder was ingeschakeld.

Back-up van bestandsgeschiedenis is een uitzonderlijke functie in Windows 10. Wanneer Bestandsgeschiedenis is ingeschakeld, maakt de computer een back-up van bestanden en mappen met respectieve oude en nieuwe versies op een extern opslagapparaat of netwerk. Het externe opslagapparaat kan een USB-station of SD-kaart zijn.

Afhankelijk van de back-upfrequentie vereist deze functie dat de externe schijf altijd op de computer is aangesloten. Als u dus niet de kans hebt gehad om de externe schijf aan te sluiten voordat u het bestand hebt verwijderd, is deze functie misschien niet erg nuttig. In dergelijke gevallen gebruikt u vertrouwde bestandsherstelsoftware om verwijderde bestanden op te halen.

Hoe verwijderde bestanden in Windows 10 te herstellen met Bestandsgeschiedenis:

 • Typ Bestandsgeschiedenis in het Windows-zoekvak en selecteer Restore your files with File History
 • restore file from file history
 • Klik op Historyknop om alle back-upbestanden en -mappen te vinden
 • Kies de deleted file of map die overeenkomt met de datum en klik op Restore

Methode 4: Herstel bestanden met behulp van goede software voor bestandsherstel

Remo Recover: eenvoudige, snelle en meest beoordeelde software voor het herstellen van bestanden

Eenvoudig: Voer verwijderde bestandsherstel uit in 4 klikken

Snel: Het duurt slechts een paar seconden om een boom met herstelbare verwijderde bestanden te genereren

Meest beoordeeld: Met meer dan een miljoen downloads tot nu toe, is Remo herstellen sterk beoordeeld en vertrouwd voor zijn efficiëntie.

Met meer dan 300 ondersteunde bestandstypen kan Remo herstellen snel verwijderde bestanden zoals afbeeldingen, audio, documenten, Photoshop-bestanden etc. herstellen.

Zij het recovering deleted files after Recycle Bin is emptied of recovering accidentally deleted files, deze tool is de one-stop geïntegreerde oplossing.

Ontworpen met een robuuste scan-engine, de software verwijderde bestanden terughalen glijdt door elke sector van de harde schijf om verwijderde bestanden te zoeken en ze te vermelden voor herstel.

De tool heeft ook deep scan die een ingebouwd algoritme gebruikt dat nauwkeurig de unieke bestandshandtekening identificeert en de bestandssystemen volledig negeert om de herstelkansen van verwijderde bestanden te vergroten.

Recover deleted files for free na het downloaden en installeren van de demo-versie. Bewaar ze later door een licentiesleutel te krijgen.

4 eenvoudige stappen om verwijderde bestanden te herstellen

Stap 1: Start de applicatie en selecteer Recover files optie vanuit startscherm
Stap 2: Kies in het volgende scherm de Recover Deleted Files waaruit bestanden zijn verwijderd
recover deleted files

Step 3: Selecteer nu het station waarvan u verwijderde bestanden wilt herstellen en klik op next om het scanproces te starten.

select drive to recover deleted files

Step 4:  Nadat het scannen is voltooid, wordt een lijst met herstelbare bestanden weergegeven. Kies met behulp van filters het verwijderde bestand dat u wilt herstellen en sla ze op.

save recovered deleted files

Bonustip op Office-bestandsherstel:


Methode 5: Hoe niet-opgeslagen of verwijderd Microsoft Office-bestand te herstellen
# Notitie: Werkt alleen voor Word-, Excel- en PowerPoint-toepassingen die hebben AutoRecover ingeschakeld

De eerste plaats om te zoeken naar een verwijderd bestand in een Word-toepassing is de Recent Documents onder het tabblad Bestand. Als u niet het gewenste bestand hebt gevonden om te herstellen, selecteert u het tabblad Bestand na het openen van een willekeurig Word-bestand.
Kies de Info>Manage Documents>Recover Unsaved Documents. Blader nu door het verwijderde bestand dat u wilt herstellen en klik op Open om verwijderde bestanden met succes te herstellen. Volg dezelfde procedure voor PowerPoint en Excel.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie