Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Do’s en don’ts voor het beschermen van uw laptop

Tegenwoordig kopen veel gebruikers laptop vanwege de draagbaarheid en functies voor comfortmogelijkheden bij het gebruik. Ze gebruiken het ook om hun persoonlijke gegevens op te slaan, zoals foto’s, officiële gegevens, video’s en andere gegevens. Om gegevens langer te kunnen bewaren, moeten we laptops verzorgen. Volg onderstaande do’s en don’ts voor het beschermen van je laptop.

Lees de aanbevelingen van de fabrikant over batterijgebruik en volg ze op: veel gebruikers hebben laptops vanwege het comfort en de draagbaarheid tijdens het gebruik. Deze functies zijn beschikbaar als de back-up van de batterij goed is. Als de back-up van uw laptopaccu erg laag is, gebruikt u de laptop in de buurt van een stopcontact, zodat uw laptop niet plotseling kan worden afgesloten.

Bescherm de monitor van het LCD-scherm: voordat u uw laptop afsluit, moet u ervoor zorgen dat er geen dingen zoals potlood, stokken, pen enz. Op het toetsenbord liggen. Deze kunnen het beeldscherm breken wanneer deze wordt gesloten en het scherm zal krassen krijgen als items hard zijn. Vermijd daarom dingen op het toetsenbord te houden.

Gebruik uw laptop niet op het bed: als u de laptop vaak op bed gebruikt, ziet de ventilator stof en afval dat op het bed ligt. Ten slotte leidt het tot ventilatorblokkering en resulteert het in het genereren van meer warmte in de laptop.

Stel uw gebruikerswachtwoord in: behoud van gebruikersverificatie om toegang te krijgen tot uw gegevens is een goede gewoonte. In het geval dat uw laptop helaas verloren is gegaan, dan kan niemand uw vertrouwelijke gegevens stelen. Bovendien blijft dit de ogen weghouden als je een paar minuten wegloopt.

Probeer de laptop op een vlakke en schone ondergrond te houden: plaats de laptop op een drukke plaats en werk, er is kans op schade aan de laptop. Daarom is het beter om de laptop op een vlak en schoon oppervlak te plaatsen dat minimale schade aan de laptop voorkomt en bevrijdt van stof.

Vermijd het plaatsen van materialen op een laptop: dingen zoals grote boeken, metalen enz. Die op de laptop blijven, zullen het LCD-scherm in het toetsenbord duwen en het ondertussen beschadigen.

Geïnfecteerde perifere apparaten met virussen en malware opnemen op de laptop: dit zorgt voor bedreigingen van virussen en malware om gemakkelijk gegevens op de harde schijf van een laptop op te halen. Later verspreiden deze bedreigingen zich over de hele harde schijf en resulteren in gegevensverlies. Vermijd dus om getroffen apparaten op de laptop te plaatsen en een bijgewerkte krachtige antivirus te onderhouden.

Stel uw laptop niet bloot aan snelle temperatuurschommelingen: gebruik de laptop altijd op kamertemperatuur, zodat er geen hitte wordt opgewekt en er zich geen potentiële schade voordoet. Vermijd bovendien het gebruik van de laptop in het zonlicht.

Zelfs na het volgen van bovengenoemde do’s en don’ts voor het beschermen van laptops, zijn er enkele kansen om gegevens te verliezen wanneer de harde schijf van de laptop is gecrasht of de geautoriseerde gebruikersreferentie is vergeten. In een dergelijke situatie, als verloren gegevens erg belangrijk voor u zijn en ze willen herstellen, gebruik dan Remo Data Herstel Software applicatie is een dergelijke efficiënte data herstel software die gegevens herstelt in een paar minuten. Bovendien is het de beste toepassing om te spelen herstel laptop schijf op Windows XP, Windows Vista, Windows 2003, 7 en 8.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie